Instalacia ALARMU pittbull Johny 686
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Je to takto natoščíš klúčom -zhasneš klúčom, natočíš DO zhasneš DO ..... ale ja si zohrievam osobne motor že prídem k scootru natočím a až potom odomknem všetky (jeden reťazový zámok) doobliekam sa ,nasadím prilbu rukavice a pomaličky vyrážam..a aj tak motor sa najlepšie zohreje šetrnou pomalšou jazdou ako na mieste robiť bordel a ak ho máš v garage tak čo???
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
nechcem zbytocne otvarat novu temu, ked tu mame takuto staru o tom istom...
otazka: nema niekto z vas doma schemu tohto alarmu? (hovorim o alarme v nadpise, Pitbull Johnny 686) Chcem tu schemu ukazat jednemu servismanovi (CPI), ci by to vedel nahodit na CPI Aragon GP...
(teda myslim, ze by to nemal byt problem, scootre su to jednoduche, ale schema by este pred kupou dost pomohla... googlil som, ale zatial som nevygooglil)
otazka: nema niekto z vas doma schemu tohto alarmu? (hovorim o alarme v nadpise, Pitbull Johnny 686) Chcem tu schemu ukazat jednemu servismanovi (CPI), ci by to vedel nahodit na CPI Aragon GP...
(teda myslim, ze by to nemal byt problem, scootre su to jednoduche, ale schema by este pred kupou dost pomohla... googlil som, ale zatial som nevygooglil)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mám na SE 540 je to bez PAGERA ale má to dialkový štart a malo by to byť rovnako zapojené.....Tu je link, som to odtial stiahol aj ja http://www.levnealarmy.cz/eshop/motoala ... -moto.html
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- jahome
- chodec
- Dátum registrácie: So Jún 23, 2007 7:13 pm
- Skúter: neuvedený
pitbull johnny 686

ja mam tento alarm na svojom B&W uz rok zatial spokojny. montoval som si to sam i ked tyzden to bolo bez dialkoveho startu teraz plne funkcne. co sa tyka zapojenia som pouzil origo navod od tohto alarmu, je to tam strucne ale da sa to podla toho zapojit. na dialkovy start som pouzil jedno pomocne rele ktore pomaha obchadzat podmienku zmacknutej brzdy.
podpis som si este nenastavil
tiež mám tento alarm ale na íčko sa nedá využiť dial.štart tak som si to vyviedol na rožnutie predného svetla. keby sa večer okolo niekto obšmietal môžem si posvietiť alebo ráno po príchode do garáže si tam posvietim. aj to dialkové skapínanie som neriešil-načo taká blbosť však aj tak musím vytiahnúť kľuč keď odchádzam a že antiúnos 

- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2008 4:13 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Montáž alarmu PitBull Johny 686
Cawte vedeli by ste mi niekoho odporucit kto by mi na moj scoot namontoval tento alarm ? Niekto kto ma uz s tim skusenosti niekto z PO alebo KE
Dakujem
prosim nepiste mi tu somariny ze si to zrob sam jednoducho to neviem a bodka ...

Dakujem

prosim nepiste mi tu somariny ze si to zrob sam jednoducho to neviem a bodka ...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Instalacia ALARMU pittbull Johny 686
dal som schemu servismanovi, pozrie na to, ale co tak zbezne kukol, tak ze vraj by nemal byt problem, tohto tyzdna sa ho mam prist opytat, ci sa to da, alebo nie... a ak Ti to namontuje on, podla mna by si nemal prist o zaruku na scooter...
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2008 4:13 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vten den mi este volal a mne povedal ze nechce do toho sparat noc tak neviem ako to vezme preto sa informujem ze ak by mopovedal nie tak kde by som si to dal odborne namontovat 

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja soom rozobrera lalarm a zadna veda
jeden kostra /druhy napajanie/ treti na spinacku/ a dalsie dva na vystrahy svetiel/
a dva na sirenu
hmm
sak mas navod a schemu dajaku ne?
jeden kostra /druhy napajanie/ treti na spinacku/ a dalsie dva na vystrahy svetiel/
a dva na sirenu
hmm
sak mas navod a schemu dajaku ne?
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
takze uz som aj ja stastny majitel /aj ked zatial este nezapojeneho/ alarmu Pittbull Johny 686.
Som zvedavy, ako s nim budem spokojny, ale asi viac, ako s tym orginalnym, co tam teraz mam
Som zvedavy, ako s nim budem spokojny, ale asi viac, ako s tym orginalnym, co tam teraz mam
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
a co bolo v neporiadku s tym povodnym? Ja ked som ho mal na Matrixe, bola vcelku spokojnost, dosah sa dal zvysit vhodnym natocenim anteny, citlivost na otrasy sa tiez dala nastavit, jedine, co mi vadilo, bola nemoznost zapnut alarm bez zapipania... vypnut bez zapipania sa dal...
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
to, ze nebol dvojcestny. takto zapnem v garazi /spolocnej/ alarm a v byte viem, ci mi huka alebo nie a ako si nastavoval citlivost na orginalnom ? Aj ked je to uz asi nepodstatne, lebo pojde von
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
v navode to bolo popisane, tusim pri vypnutom alarme stlacis obe tlacidla, smerovky sa rozsvietia a potom jednotlivymi tlacidlami citlivost zvysujes resp. znizujes (tri stupne). Ale mas pravdu s tym dvojcestnym... ja som tiez Johnyho zvazoval...
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
bandit: a ako si sa rozhodol, ked si zvazoval