vstrekovanie

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Knight

vstrekovanie

#1 Príspevok od užívateľa Knight » Po Júl 02, 2007 10:07 pm

mam ditecha 03 a ked zapnem zapalovanie zasvieti kontorlka strekacky .. ked nakopnem zhasne .... lenze teraz uz nechce zhasnut .. cim to je ?? ma to 17 000 km

ripper

#2 Príspevok od užívateľa ripper » Ut Júl 03, 2007 7:26 am

:shock: no chlape si v ****. v manualy je pisane ze ked das klucik rozsvieti sa ze je to ok a ked nastartujes a nezhasne znamena ze nieco je ko

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#3 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Júl 03, 2007 8:41 am

prajem vela stastia z opravou kamos ma u nas motoservis a robi tam elektrodiagnostiku motoriek a mal tam aj ditecha noveho a po 1 dni ho poslal prec ze s tim nic nespravi tusim spominal nejaku peugeotacky pristroj na brzdu ze jeho to nezobere ze ma skusit v cechach neviem mozno to aj u nas niekto robi
Naposledy upravil/-a Scarp v Ut Júl 03, 2007 6:14 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 03, 2007 5:50 pm

Ale môže byť aj len dačo také že blbý spoj na nejakom čidle alebo čo ak teda ide normálne jak predtým alen tá kontrolka svieti...ak je len dačo trocha mimo normu tak to ten bazmek počítač vyhodnotí jak závadu a rožne kontrolku.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#5 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Júl 03, 2007 7:23 pm

jěště takovej dotaz možná blbej ale jistota máš dost oleje pokud je málo nebo je vadnej ten spinač ta kontrolka se také rožne

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm

#6 Príspevok od užívateľa manasml » Ut Júl 03, 2007 8:39 pm

na to je ina kontrolka ta by svietila pokial viem

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#7 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Júl 03, 2007 8:48 pm

nechci se hádat je tam samozřejmě kontrolka oleje ale udajně se rožne i ta kontrolka vstřikováni tvrdil mi to manik v servisu a dokonce jeden tady na foru tak nevím co je na tom pravdy

ripper

#8 Príspevok od užívateľa ripper » Ut Júl 03, 2007 9:21 pm

neviem ja by som to asi rozobral vyplachol v technickom benzine a zlozil a potom sa uvidi

Knight

#9 Príspevok od užívateľa Knight » St Júl 04, 2007 8:47 am

jj tiez rozmyslam rozobrat a precistit ... ajtak chcem menit brzdovku tak spravim aj hento ..... ako scooter myslim ze ide rovnako ako aj isiel .. ale tak predsa treba pozret

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa mabi » St Júl 04, 2007 12:03 pm

Neviem, ako je to na starsich ditechoch, ale na mojom mam kontrolku (vyykricnik v cervenom trojuholniku), ktora hlasi vsetky zavady (olej, vstrek, ....). Blizsie mi to potom upreni na displeji, ktory vsak starsie ditechy nemaju. Takze ja by som suhlasil s aumirkom, ze to moze byt aj ina zavada ako vstrek. Lebo pokial je zly vstrek, tak by Ti na zaciatku nenatiahol vobec benzin, a ty tvrdis, ze sa s tym da v pohode jazdit...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#11 Príspevok od užívateľa aumirek » St Júl 04, 2007 12:18 pm

on ten ditech alespon ten starší je až debilně jednoduchej nemá vlastně žádná čidla to znamená tlak vzduchu v kompresoru i když možná ten ano jde tam nějakej drát pak teploměr ten ovládá sytič a poslední ventil vstřiku to je tak asi všechno a jak ten počitač funguje nebo ne to ví buh ale neznám servis kde na to maj vybavení a změřej to.A i když píšou pokud se rožne kontrolka okamžitě servis znám pár co jim ta kontrolka svítí stále a přesto bez problému jezděj i rok.Je to dobrej stroj pokud ho někdo netuní nebo se něco nepokazí ale to už je bordel prodejce že to prodává ale servis na to není a opravovat něco kde je prkotina za 200 kč tím že se to vymění celé za 20 tisíc je poněkud divné v lepším případě pokud náhodou tam maj stejnej stroj měněj díly až narazej na ten vadnej a nemluvím o běžném servisu ale značkovém.

ripper

#12 Príspevok od užívateľa ripper » St Júl 04, 2007 1:54 pm

prave studujem manual je tam napisane kontrolka diagnostickeho systemu ( kontrolka vstrekovania. inac kto by chcel pofoteny manual mozem niekde upnut

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa owwidius » Št Sep 27, 2007 10:04 am

celkom zaujimavy link o vstrekovani>>

http://world.honda.com/motorcycle-techn ... fi/p6.html

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Sep 27, 2007 10:23 am

jaj..zato nechcem ditech rocny za 60 litrov aby som ho nevozil na voziku z kosic do blavy na diagnostiku 3x do roka.....zato som si kupil karbec neos 4 rocny s tp............ :D :D :D

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa mabi » Po Okt 01, 2007 8:34 pm

dr.snake napísal:jaj..zato nechcem ditech rocny za 60 litrov aby som ho nevozil na voziku z kosic do blavy na diagnostiku 3x do roka.....zato som si kupil karbec neos 4 rocny s tp............ :D :D :D
Tvoj nazor. Ja mam nabehane 4700 km, bez absolutne jedinej zavady, jedine, co na nom bolo, tak to je lievanie benzinu (a pochybujem, ze s Tvojim neosom spravis spotrebu 2,3 l), nalievanie oleja (pochybujem, ze na Tvojom neosovi Ti staci na 3000 km 1 liter oleja) a vymena sviecky po 4000 km (to musis kazdy dvojtakt). Takze asi tak. A to nevravim o vykone. 90 km/h dosihnes s Tvojim neosom mozno vtedy, ked tam nabuchas veci za 30 litrov (a to potom sa uz ani nebavme o spotrebe). Takze asi tolko...

ripper

#16 Príspevok od užívateľa ripper » Po Okt 01, 2007 9:15 pm

osobne si myslim ze tie nove ditechy co maju piagio motor su uz ovela lepsie spracovane kedze tie z moriny sa kazili jak slak

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 9:32 pm

mabi napísal:
dr.snake napísal:jaj..zato nechcem ditech rocny za 60 litrov aby som ho nevozil na voziku z kosic do blavy na diagnostiku 3x do roka.....zato som si kupil karbec neos 4 rocny s tp............ :D :D :D
Tvoj nazor. Ja mam nabehane 4700 km, bez absolutne jedinej zavady, jedine, co na nom bolo, tak to je lievanie benzinu (a pochybujem, ze s Tvojim neosom spravis spotrebu 2,3 l), nalievanie oleja (pochybujem, ze na Tvojom neosovi Ti staci na 3000 km 1 liter oleja) a vymena sviecky po 4000 km (to musis kazdy dvojtakt). Takze asi tak. A to nevravim o vykone. 90 km/h dosihnes s Tvojim neosom mozno vtedy, ked tam nabuchas veci za 30 litrov (a to potom sa uz ani nebavme o spotrebe). Takze asi tolko...
mne ide 75 zere 2.5 litra..alci ti povie...jasne kazda z nich je o niecom inom...mne 50-ku pomaly za 70litrov neni treba :D ja som spokojny...na leto ku slapkom a okuliarkom mi staci :D

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 9:35 pm

72 no,hurikan je stro no...sak stal aj 2x tolko jaK NEOS

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa mabi » Ut Okt 02, 2007 7:25 am

dr.snake napísal:72 no,hurikan je stro no...sak stal aj 2x tolko jaK NEOS
Ved ja sa s Tebou nechcem hadat, samozrejme mozes mat svoj nazor. Ak Ti vsak ide tachometrovych 75, tak este trosku uber, bo aj roxy aj neosy kustik premeriavaju :) A to, ze Morini motory boli kazove, neznamena, ze su aj Piaggio v novych Factorkach. Poznam uz zopar ludi, co ich ma, a len si pochvaluju. Nehovorim, ze sa nemoze pokazit, nic nie je dokonale, ale aj ked sa to pokazi, tak pricina byva preto, lebo sa do toho vrta niekto, co sa do toho nerozumie. A chce tunit striekacku, co by som ja osobne asi nerobil, pretoze uz v serii ide tak, ako vytunene skuty. Mozno tak variator, ale nic viac.
A trosinku si este protirecis, lebo v jednom prispevku napises, ze by si ju nechcel, a do Bazaru si mi napisal, ze 55 by si dal. :D Nech sa Ti dari, maj sa :wink:

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Okt 02, 2007 10:10 am

podla cyklo tacho sa to lisilo o cca 2km/h (neos) (pri 70ke)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Okt 02, 2007 10:31 am

mabi, had tvrdi ze ma sklerozu :D no nevm :roll:

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa mabi » Ut Okt 02, 2007 11:49 am

momoo napísal:mabi, had tvrdi ze ma sklerozu :D no nevm :roll:
Tak potom mu prepacim :D :D

alci: moze byt, nehadam sa. tak potom je to asi presne. ja som vsak meral roxa a teda dost premeriaval.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Okt 02, 2007 12:19 pm

s tym bazarom som len srandoval...urcite nedam 55 litrov za 50-ku...mal som dylan 3 rocny 4T za tie prachy aaj to sami zdalo na skuter pre mna a moje vyuzitie vela...nic ditech je dobry a dizajnovo pekny skuter to tvrdim aj som tvrdil...proste ja som vyjadril len svoj nazor to je vsetko..su ludia co maju zvysnych 60 litrov a sa im paci a kupia to....no ja to nie som :D

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa mabi » Ut Okt 02, 2007 12:21 pm

dr.snake napísal:s tym bazarom som len srandoval...urcite nedam 55 litrov za 50-ku...mal som dylan 3 rocny 4T za tie prachy aaj to sami zdalo na skuter pre mna a moje vyuzitie vela...nic ditech je dobry a dizajnovo pekny skuter to tvrdim aj som tvrdil...proste ja som vyjadril len svoj nazor to je vsetko..su ludia co maju zvysnych 60 litrov a sa im paci a kupia to....no ja to nie som :D
ved v pohodicke. ja Ti to nemam za zle :wink:

excmania
Dátum registrácie: Ne Feb 28, 2010 3:32 pm
Skúter: Aprilia SR 50 DiTech

Re: vstrekovanie

#25 Príspevok od užívateľa excmania » Ne Feb 28, 2010 3:51 pm

A ked ta kontrolka, \"injection check\" len tak preblikuje?v nizkych otackach sa moj skutrik len tak zakuckava,v tedy zacne blikat.Do striekacky sa nechcem vobec vrtat.Moze tam byt nieco upchate,zly privod paliva...?sviecka je tam nova...Ked ale palim skoro plne otacky tak skuter ide dobre.Bohvie ci sa vobec zohreje v takejto kose aka je vonku.

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"