vstrekovanie
Moderátor: Moderators
vstrekovanie
mam ditecha 03 a ked zapnem zapalovanie zasvieti kontorlka strekacky .. ked nakopnem zhasne .... lenze teraz uz nechce zhasnut .. cim to je ?? ma to 17 000 km
prajem vela stastia z opravou kamos ma u nas motoservis a robi tam elektrodiagnostiku motoriek a mal tam aj ditecha noveho a po 1 dni ho poslal prec ze s tim nic nespravi tusim spominal nejaku peugeotacky pristroj na brzdu ze jeho to nezobere ze ma skusit v cechach neviem mozno to aj u nas niekto robi
Naposledy upravil/-a Scarp v Ut Júl 03, 2007 6:14 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale môže byť aj len dačo také že blbý spoj na nejakom čidle alebo čo ak teda ide normálne jak predtým alen tá kontrolka svieti...ak je len dačo trocha mimo normu tak to ten bazmek počítač vyhodnotí jak závadu a rožne kontrolku.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem, ako je to na starsich ditechoch, ale na mojom mam kontrolku (vyykricnik v cervenom trojuholniku), ktora hlasi vsetky zavady (olej, vstrek, ....). Blizsie mi to potom upreni na displeji, ktory vsak starsie ditechy nemaju. Takze ja by som suhlasil s aumirkom, ze to moze byt aj ina zavada ako vstrek. Lebo pokial je zly vstrek, tak by Ti na zaciatku nenatiahol vobec benzin, a ty tvrdis, ze sa s tym da v pohode jazdit...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
on ten ditech alespon ten starší je až debilně jednoduchej nemá vlastně žádná čidla to znamená tlak vzduchu v kompresoru i když možná ten ano jde tam nějakej drát pak teploměr ten ovládá sytič a poslední ventil vstřiku to je tak asi všechno a jak ten počitač funguje nebo ne to ví buh ale neznám servis kde na to maj vybavení a změřej to.A i když píšou pokud se rožne kontrolka okamžitě servis znám pár co jim ta kontrolka svítí stále a přesto bez problému jezděj i rok.Je to dobrej stroj pokud ho někdo netuní nebo se něco nepokazí ale to už je bordel prodejce že to prodává ale servis na to není a opravovat něco kde je prkotina za 200 kč tím že se to vymění celé za 20 tisíc je poněkud divné v lepším případě pokud náhodou tam maj stejnej stroj měněj díly až narazej na ten vadnej a nemluvím o běžném servisu ale značkovém.
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Tvoj nazor. Ja mam nabehane 4700 km, bez absolutne jedinej zavady, jedine, co na nom bolo, tak to je lievanie benzinu (a pochybujem, ze s Tvojim neosom spravis spotrebu 2,3 l), nalievanie oleja (pochybujem, ze na Tvojom neosovi Ti staci na 3000 km 1 liter oleja) a vymena sviecky po 4000 km (to musis kazdy dvojtakt). Takze asi tak. A to nevravim o vykone. 90 km/h dosihnes s Tvojim neosom mozno vtedy, ked tam nabuchas veci za 30 litrov (a to potom sa uz ani nebavme o spotrebe). Takze asi tolko...dr.snake napísal:jaj..zato nechcem ditech rocny za 60 litrov aby som ho nevozil na voziku z kosic do blavy na diagnostiku 3x do roka.....zato som si kupil karbec neos 4 rocny s tp............![]()
![]()
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
mne ide 75 zere 2.5 litra..alci ti povie...jasne kazda z nich je o niecom inom...mne 50-ku pomaly za 70litrov neni trebamabi napísal:Tvoj nazor. Ja mam nabehane 4700 km, bez absolutne jedinej zavady, jedine, co na nom bolo, tak to je lievanie benzinu (a pochybujem, ze s Tvojim neosom spravis spotrebu 2,3 l), nalievanie oleja (pochybujem, ze na Tvojom neosovi Ti staci na 3000 km 1 liter oleja) a vymena sviecky po 4000 km (to musis kazdy dvojtakt). Takze asi tak. A to nevravim o vykone. 90 km/h dosihnes s Tvojim neosom mozno vtedy, ked tam nabuchas veci za 30 litrov (a to potom sa uz ani nebavme o spotrebe). Takze asi tolko...dr.snake napísal:jaj..zato nechcem ditech rocny za 60 litrov aby som ho nevozil na voziku z kosic do blavy na diagnostiku 3x do roka.....zato som si kupil karbec neos 4 rocny s tp............![]()
![]()

- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Ved ja sa s Tebou nechcem hadat, samozrejme mozes mat svoj nazor. Ak Ti vsak ide tachometrovych 75, tak este trosku uber, bo aj roxy aj neosy kustik premeriavajudr.snake napísal:72 no,hurikan je stro no...sak stal aj 2x tolko jaK NEOS

A trosinku si este protirecis, lebo v jednom prispevku napises, ze by si ju nechcel, a do Bazaru si mi napisal, ze 55 by si dal.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
podla cyklo tacho sa to lisilo o cca 2km/h (neos) (pri 70ke)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
s tym bazarom som len srandoval...urcite nedam 55 litrov za 50-ku...mal som dylan 3 rocny 4T za tie prachy aaj to sami zdalo na skuter pre mna a moje vyuzitie vela...nic ditech je dobry a dizajnovo pekny skuter to tvrdim aj som tvrdil...proste ja som vyjadril len svoj nazor to je vsetko..su ludia co maju zvysnych 60 litrov a sa im paci a kupia to....no ja to nie som 

- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ved v pohodicke. ja Ti to nemam za zledr.snake napísal:s tym bazarom som len srandoval...urcite nedam 55 litrov za 50-ku...mal som dylan 3 rocny 4T za tie prachy aaj to sami zdalo na skuter pre mna a moje vyuzitie vela...nic ditech je dobry a dizajnovo pekny skuter to tvrdim aj som tvrdil...proste ja som vyjadril len svoj nazor to je vsetko..su ludia co maju zvysnych 60 litrov a sa im paci a kupia to....no ja to nie som

Re: vstrekovanie
A ked ta kontrolka, \"injection check\" len tak preblikuje?v nizkych otackach sa moj skutrik len tak zakuckava,v tedy zacne blikat.Do striekacky sa nechcem vobec vrtat.Moze tam byt nieco upchate,zly privod paliva...?sviecka je tam nova...Ked ale palim skoro plne otacky tak skuter ide dobre.Bohvie ci sa vobec zohreje v takejto kose aka je vonku.