Baterka
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nemala by mať, ale ak má len 9V tak po naštartovaní bere všetku šťavu z alternátora a v podstate by to mohlo ovplyvňovať aj výkon na cievke ktorá je na zapalovanie ...lebo u číňana nikdy nevieš čo z čím súvisí....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
volade tu som nasiel " Velkou vadou ARN je slabý alternátor, který nedokáže nabíjet akumulátor během jízdy se zapnutými světly, což je v naší zemi po celý rok"
kedze je mozne ze to iste mozem mat aj tak neviem zajtra skusim prefuknut vsektky hadicky bezzinove a ked nepomoze a nebudu zaspinene budem si muset pozicat baterku z tatinkovej CBR-ky sice nebude rad , ale musim zistit v com to je a v servise mi to neopravili akurat vycistili a nastavili karburator
no lebo mne to vynechava ked idem dlhsie a hlavne rychlejsie
kedze je mozne ze to iste mozem mat aj tak neviem zajtra skusim prefuknut vsektky hadicky bezzinove a ked nepomoze a nebudu zaspinene budem si muset pozicat baterku z tatinkovej CBR-ky sice nebude rad , ale musim zistit v com to je a v servise mi to neopravili akurat vycistili a nastavili karburator
no lebo mne to vynechava ked idem dlhsie a hlavne rychlejsie
podpis som si este nenastavil
ako na ARN mam furt zapnute svetla(aj no hocijakom vozidle bez nutnosti mi to prikazat predpismi) a kolkokrat zabudnem zapnute zapalovani(svieti dalej) a este ani jeden problem s baterkou, a startujem na starter, a este furt plasim ludi pipanim s alarmom, cize nechapem vyhovorku ze alternator nestiha dobijat?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale väčšia baterka neni tak isto perpetum mobile a vydá len tolko kolko do nej natlačíš...... a ak náhodou ozaj ten scooter nestíha dobíjať, tak kde to tá baterka zobere????Wertheim napísal:Kup větší baterku a nemusíš nic řešit.. mě se zas vybíjí dost rychle dyž nejezdim každej den.. a taky mě to štvě..
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!