Pomoc , neide el. nastartovat
Moderátor: Moderators
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Pomoc , neide el. nastartovat
Zdravim, chystam sa kupit skuter (keeway focus), chalan od ktoreho to idem kupit ho umyval a po umyti neide el-nastartovat , iba nakopnut ? co moze byt zle ?
P.S. : vyhladaval som, takyto pripad som nenasiel,a viem ze bude zrejme chyba v elektrike ale kde priblizne ?DAKUJEM :occasion5:
P.S. : vyhladaval som, takyto pripad som nenasiel,a viem ze bude zrejme chyba v elektrike ale kde priblizne ?DAKUJEM :occasion5:
skus pozriet ci nahodou sa ti nedostala voda do spinaca pod lavu packu na brzde,ja som mal podobny problem(na beta quadra 50cm3),trosku som to prehnal s vodou,a ta sa mi asi dostala do spinaca tak som ho musel vymenit(neviem mozno to bola nahoda ,mozno ze bol opotrebovany),ale po vymene mi to startovalo,tesne po umyti som musel viac krat mackat brzdu,aby tocil starter.
Naposledy upravil/-a BAJO1977 v Ut Okt 23, 2007 2:25 pm, upravené celkom 1 krát.
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
Re: Pomoc , neide el. nastartovat
mne to roby to iste ale obces mi to ide nastartovat aj elektrickyDamiBiker napísal:Zdravim, chystam sa kupit skuter (keeway focus), chalan od ktoreho to idem kupit ho umyval a po umyti neide el-nastartovat , iba nakopnut ? co moze byt zle ?

- Moppicko
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jan 13, 2009 6:57 pm
Aj ja mam taky problem baterka nabita pri stlaceni brzdy svieti takze spinac je fajn ale ak stlacim starter tak len niekde nieco cvakne a nic neviete kde je problem???
Peugeot SpeedFight 2 LC 50
podpis som si este nenastavil
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Keď ho kúpiš tak ho radšej neumývaj vodou 

podpis som si este nenastavil
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
precitaj si temu aprilia atlantic nejde nastartovatMoppicko napísal:Aj ja mam taky problem baterka nabita pri stlaceni brzdy svieti takze spinac je fajn ale ak stlacim starter tak len niekde nieco cvakne a nic neviete kde je problem???
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet