Ahoj máte niekto namontovaný tento alarm? Ak áno, ako Ste s ním spokojný?
http://www.autoalarmy.sk/katalog/motocy ... _l688.html
PS pre rýpalov: vyhľadávanie na fóre som prešiel, spomínajú sa tu prevavžne TNT alarmy.
Alarm JSE-L688
Moderátor: Moderators
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Alarm JSE-L688
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Podla mňa sú tie alarmy na jedno kopyto či TNT alebo aj henten...aspoň čo som študoval nejaké stránky na NETE tak vela alarmov je jeden a ten istý akurát má iné ovládače a iný názov.....ak chceš jednocestný tak istotne bude stačiť .... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Mne stačí hocaký, ktorý začne hučať keď sa mi niekto začne babrať okolo skútra. Lebo o dve ulice ďalej sú cigáni, nedávno nám auto vykradli, tak mám lepy. Keď to začne hučať tak sa zľaknú. Len aby to hučať začalo. A ja mám origoš pager v krabici už roky len som ho nemal kam namontovať
. Ešte rozmýšľam, že si spravím valstné zapojenie, s tým by mal problém pomaly aj profík, keď to nepozná, ale chýbalo by tam to pohodlie s diaľkovým.

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jako dá saj homemade..ja som taký spravil na prvý scooter nemal síce DO ale zapínal sa skrytým vypínačom ale zas mal výhodu že nebral žiaden prúd z baterky...Len LEDka cca 1-2 mA....mal som to pripojené na sklopenie hl.stojanu a potočenie riadidiel z uzamknutej polohy do rovnej polohy a hučala siréna pokial sa zas nedostal do pôvodného stavu teda riadidlá vľavo a postavenie na stojan.....a ešte aj imobilizér ak bol zapnutý alarm tak motor dokázal vrčať len na volnobeh a teda sa vôbec nedostal do otáčok kedy by zabrala spojka.PO pridaní plynu sa aj dostať do otáčok ale vtedy odoplo zapalko a otáčky klesli a tak dookola ..Už len to by možno dokázalo zblbnúť zlodeja
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!