Intenzita svetiel podla pridania
Moderátor: Moderators
Intenzita svetiel podla pridania
Zdravim ,je normalne ked mi na aeroxke svieta svetla podla toho ako pridavam .. proste ked je skuter len nastartovany skoro vobec nesvieti predne a zadne svetlo .. a postupne ako pridavam tak zosilnuje (ako na babete
) .Smerovky a podobne su neni od toho zavisle ,len predne a zadne svetlo ....V com moze byt chyba ?

- mr.rabino
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Dec 11, 2007 9:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Intenzita svetiel podla pridania
JohnyV napísal:Zdravim ,je normalne ked mi na aeroxke svieta svetla podla toho ako pridavam .. proste ked je skuter len nastartovany skoro vobec nesvieti predne a zadne svetlo .. a postupne ako pridavam tak zosilnuje (ako na babete) .Smerovky a podobne su neni od toho zavisle ,len predne a zadne svetlo ....V com moze byt chyba ?

podpis som si este nenastavil
- patrez13
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Okt 16, 2007 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon x50
- Kontaktovať užívateľa:
proste je to rovno od alternatora a ked pridas na plyne tak sa indukuje ovela vecsi prud....je to normalne aj mne to robi ta predna ziarovka aspon moja jak som nameral tak odber 2,5 A....kamosovi na 4 kolke svietila asi hodinku a uplne vyštavila baterku tak sme museli rozdrilovať 

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Vždy záleži od daného skútra, ale vidíš, že to tu viacerým robi tak ako tebe
aj mne ale pokým sa rozbehne scoot tak svietia tak ako za jazdy, proste už úplne normálne, teda nie že keď idem 60 a uberem plyn tak mi zhasínajú svetlá to nie
ale napríklad dal som tam z jawky 350 trúbu lebo to moje chrastítko pri hlučnosti motora ani nebolo počuť, a s tou nezatrúbiš pokiaľ nemáš aspoň trošku pridané na plyne
Takže nemaj strachy, že to máš zle
Ale keď napríklad idem za jazdy a hodím smerovku tak mi blikajú svetlá tak ako mi bliká smerovka, keď svieti smerovka tak svetlo ide slabšie a naopak
a trúba tak isto ... ono to bude aj tým, že ja mám mať originál jednu žiarovku vpredu a to nejakých 35/45W a teraz tam mam dve 35W 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Miro159
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 7:21 am
- Skúter: Piaggio NRG mc3 AC - zatial v miernom tuningu
- Kontaktovať užívateľa:
Ja si myslim ze to je tym ako ma kto nadstaveny volnobeh ked ja mam minimalne otacky a nejdem do toho sprndat tak mi to zhasina lebo to nestiha pri takych otackach indukovat taky prud aky je potrebny pre ziarovky ale ty tvoji kamarati maju asi nadstavene väcsie otacky a preto to stiha a svieti rovnako
moj nazo
(NIESOM ZIADNY ODBORNIK)

(NIESOM ZIADNY ODBORNIK)
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Mne to tak isto robi, ze po nastartovani su svetla slabunke a blikaju podla volnobehu. Preto svetla pustam az ked sa pohnem, motor doda dost stavy do svetiel a aspon mi to na zaciatku nezdochne kvoli svetlam ... potom pocas jazdy je to v poho, svietia stale, az ked zastavim na krizovatke, tak trosku slabsie, ale nie o moc ... je to kvoli tomu, ze svetla nie su napojene na baterku ... ja mam napojene na baterku len smerovky, trubku a brzdove svetlo, inak zadne a predne svetlo ide az po nastartovani. Pohoda