Neukazuje mi benzin
Moderátor: Moderators
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Neukazuje mi benzin
Zdravim tak mam taky problem ze mi ukazuje benzin len do urcitej vysky potom mi ukaze prazdnu aj ked tam este polka nadrze je neviete co stym moze byt?? ci je zly plavaka
podpis som si este nenastavil
- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
ja sa vzdy radsej pozrem okom kolko mam este benzinu v nadrzy podla toho idem natankovatmatopn napísal:najhorsie je ke dpridem na benzinku ze mam prazdnu nadrz a natankujem za 70sk bo si nevidim dobre do nadrze a neviem ci tam toho je este dost alebo nieskaza napísal:je to šit ty šikmooky to vsetko ofušovali s tym uz asi nic nenarobis
- Miro159
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 7:21 am
- Skúter: Piaggio NRG mc3 AC - zatial v miernom tuningu
- Kontaktovať užívateľa:
Hoši ja sa stym neserem, niekde idem tam a tam zasa naspet pozrem na nadrz plna, OK, dalej idem tam a tam pozrem na nadrz prazdna, idem kupit beno a idem tam a tam - a to iste a nelamem si hlavu kolko za kolko a tak....ked sa chcem vozit tak skuter chce benzin navzajom si vyhovieme a sme spokojny obidvaja
(MOJ NAZOR) heh 

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám skorej pocit dakedy pri čítaní niektorých príspevkov že asi aj nie každý si to dokáže vypočítať....skaza napísal:dorby napad ale zas tak kazdemu sa isto nechce pocitat a myslet na to pohodlnejsie je pozret sa do nadrzematio napísal:tak da sa to aj podla statistik .. ked budes vediet kolko spravis KM od natankovania a budes vediet v kolkych KM si tankoval, tak si to vies cca zratat..

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.