problem s digi tachometrom
Moderátor: Moderators
problem s digi tachometrom
mam problem s digi tachometrom na peugeot Jet force 125. problem sa prejavuje tak ked idem napr 40km/hod niekedy tachometer vyskoci na rychlost aj 150km/hod, nikedy aj ked brzdim a uz zastavuje tachometer este vyskakuje na 60km/hod alebo viac....poradte co s tym moze byt, zacalo mi to robit ked som vosiel do takej dost velkej diery a odvtedy mi tachometer skace ako sa mu zachce. diky moc za rady

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak na to neprideme tu (co neviem, ci sa takto na dialku da), tak to budes musiet dat na pokukanie nejakemu miestnemu odbornikovi, alebo volky nevolky do znackoveho servisu, kde by Ti mali dat dopredu vediet, kolko bude pripadna oprava stat... (nie je vylucene, ze by si platil za diagnostiku, ale to zalezi na ochote a vytazenosti servisu)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neviem ako na Tvojom ale ja som mal na VIVACITY tiež elektonický tacháč, síce samotný ukazovatel bol ručičkový ale ručičku natáčal krokový motorček aj snímač v kolese sa javil na prvý pohlad ako klasika mechanický slimákový prevod z bowdewnom ale bol to trojžilový kábel a pri kolese v samotnom slimáku bol krúžok z magnetom a elektronický snímač..asi Hallova sonda alebo dačo také ... a zlomil sa samotný kábel hneď ako to ide von zo snímača pri kolese je tam kúsok taký zväčšený priemer a ako je to potom zmenšené a pokračuje dalej len samotný kábel tak tam sa to zlomilo a prerušil jeden káblik tuším červený pluska to bola akurát a išlo to len občas ako sa to vybráciami dotklo sem tam...skús to popozerať . Som to skrátil zaletoval a zaizoloval pár vrstvami sťahovacej izolačnej bužírky..takej čo má vo vnútri lepidlo..a od vtedy to drží už asi 2 roky
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.