Ake ziarovky na DiTecha?
Moderátor: Moderators
Ake ziarovky na DiTecha?
nazdar, chce sa opytat ako sa menia ziarovky na Ditechovi a ake su tam vhodne, len chcel by som nieco silnjesie ako su origios lebo slabo to svieti, dikes
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
xenony soms a nestretolna skutri ale na aute musis mat cele svetla vymenene koli tomu ze ked das xenony anevymenis parabolu a sklo tak ti moc neuvidis bo ti to bude lamat to svetlo a ludia co pojdu vecer oproti tebe tiez moc neuvidia tak sa domnievam ze an skutri to moez byt to iste
podpis som si este nenastavil
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Kontaktovať užívateľa:
??? naco musia menit parabolu ???? ja som sa zas nikdy nestretol s tym co hovoris a zato zopar sad som uz predal ? na kazdu parabolu mas paticu h7 h1 atd. aku si tam mal ziarovku doteraz bude tam taky isty typ len xenon ? tak potom naco menit ? a ked je tam dokonca cocka tak nato su tiez druhy xenonov
Aj ja chcem taku ziarovku . tiez na hurrican. Doterz som taku nemohol najst. Bankove svietia uplne na zlto. Do parkovaciek som dal diody T10 rozptylove svietia fakt pekne nabielo...a hlavne neblikaju a svietia stale rovnakoPico napísal:caute, prosim poradte mi, kde zohnam takuto bielu ziarovku do Keeway Hurricane 50?
prosim poradte. dakujem
[/i]
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A kde si zohnam obrázok??tam žiarovke nemajú??Pico napísal:caute, prosim poradte mi, kde zohnam takuto bielu ziarovku do Keeway Hurricane 50?
prosim poradte. dakujem
A podla čoho sa domnievaš že to musí ísť lahko vymeniť....čo ja mám poznanie , tak na dosť veľa scootrov treba dať dole celú prednú plastovú kapotáž...Maiky napísal:chalapi a neviete ako sa ku tym cockam mam dostat, nechcem rozoberat polku skutra a urcite sa to musi vymenit lahko ved su to ziarovky

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
aj mne sa vymienaju tazko ziarovky, musim zhodit dole cely predny plast, co je 7 srobov.
A daj si pozor na silnejsiu wataz, ja som mal vo svetle dve ziarovky 35/35W a dal som 40/45W a nedobijala sa mi baterka. V noci som zastavil a dal si pauzu na cigu a uz som el. starterok nenastartoval, nastastie mam nakopavacku.
taktiez pri silnejsej ziarovke hrozi roztavenie paraboly, tak, ako to tu matopn napisal
len tak nahodou, nepatri toto cele do elektra ?
A daj si pozor na silnejsiu wataz, ja som mal vo svetle dve ziarovky 35/35W a dal som 40/45W a nedobijala sa mi baterka. V noci som zastavil a dal si pauzu na cigu a uz som el. starterok nenastartoval, nastastie mam nakopavacku.
taktiez pri silnejsej ziarovke hrozi roztavenie paraboly, tak, ako to tu matopn napisal
len tak nahodou, nepatri toto cele do elektra ?
Naposledy upravil/-a TomasARN v So Aug 23, 2008 9:45 am, upravené celkom 1 krát.
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
len tak nahodou patri ale co uz asi si mylia ze optika su svetla hmmm 

Naposledy upravil/-a matopn v So Aug 23, 2008 7:24 pm, upravené celkom 1 krát.
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ake ziarovky na DiTecha?
caf.no ja som tam mal original 15 watowe .....tie svietili uplne o nicom.objednaval spm z jednej stranky z ciech halogenove ziarovky to su 21 watowe.zevraj mali byt modre.jedna ziarovka stala 256Kč objednaval som dve.svietia uplne rovnako aj vtme aj v sade.tie skutre maju uz raz take svetla..no a minule som pozeral a rozoberal to lebo mi nesvietila jedna sosovka a dokonca tie slavne modre ziarovky su cele cierne..modra farba obhorela.kamrad ma tiezz taku jak ja a dal tam 25 watowe ziarovky..roztopilo mu celu parabolu aj sosovky...teraz tam ma svetla z octavie:Daspon teda sosovky:D:D:D