bateria+obmedzovac
Moderátor: Moderators
bateria+obmedzovac
cafte.......mam skuter Jet Force 50 C-tech R-Cup 2007 a chcel by som sa opytat ze ci sa mi moze rychlo vybyjat baterka (12v) ....mal som ju nabitu na 100 % no a potom som nastartoval asi 5-6 krat no a potom mi to uz skoro neslo....a neviem ci to tak ma byt ale ked nastartujem tak mi slabo svieti palubovka a aj svetla no pri pridani sa to zlepsi.... nevie tu niekto ako sa na nej dava dole obmedzovac??? a ak je tu este dakdo z NR neviete kde mozem kupit prilbu???
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: bateria+obmedzovac
ked si tu baterku nabil a vydrzi ti iba 6 startov tak je v prdeli a kup si novuUjo Dodo napísal:cafte.......mam skuter Jet Force 50 C-tech R-Cup 2007 a chcel by som sa opytat ze ci sa mi moze rychlo vybyjat baterka (12v) ....mal som ju nabitu na 100 % no a potom som nastartoval asi 5-6 krat no a potom mi to uz skoro neslo....a neviem ci to tak ma byt ale ked nastartujem tak mi slabo svieti palubovka a aj svetla no pri pridani sa to zlepsi.... nevie tu niekto ako sa na nej dava dole obmedzovac??? a ak je tu este dakdo z NR neviete kde mozem kupit prilbu???
to s tymi svetlami robi kazdy skuter a je to normalne lebo svetla nejdu z baterky.
prilbu kupis aj v lidli prinajhorsom alebo si skoc do trnavy. zavisi od toho kolko chces investovat a aku mas velku lobdu
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som z NR a prilbu kupis urcite vo vrabloch www.Styx.sk Je to najlepsia predajna v okoli. Mas tam strasne velky vyber a aj kvalitu. Ale ked chod pozriet do Yamahy. Vies kde je Yamaha? Pri Avanti pumpe smerom od velkeho Tesca na dialnicu 

podpis som si este nenastavil