po umyti nestartuje na el. starter
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
po umyti nestartuje na el. starter
kolega kupil runner 125 2T SP a po umyti scootra vysokotlakovym cisticom a po kratko osuseni na slnku ho uz nenastartoval na el. starter. problem je v tom, ze pred umytim vsetko fungovalo.
ked mu to neslo na el. starter (po otoceni kluca v spinacke sa mu nerozsvietili kontrolky a ani starter netukal-proste mrtve) nakopol ju na prvy krat a naskocila, vsimol si ze mu svieti kontrolka dobijania a ked je nastartovane,tak mu ide aj pristrojovka. vsimol si,ze ked mal nastartovane,tak sa mu zacalo kurit z priestoru okolo el.cievky - rotora. no mohol to byt aj mokry vyfuk. co moze byt zle?mohlo odpalit el.cievky?
ked mu to neslo na el. starter (po otoceni kluca v spinacke sa mu nerozsvietili kontrolky a ani starter netukal-proste mrtve) nakopol ju na prvy krat a naskocila, vsimol si ze mu svieti kontrolka dobijania a ked je nastartovane,tak mu ide aj pristrojovka. vsimol si,ze ked mal nastartovane,tak sa mu zacalo kurit z priestoru okolo el.cievky - rotora. no mohol to byt aj mokry vyfuk. co moze byt zle?mohlo odpalit el.cievky?
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jún 14, 2009 6:00 pm
- Skúter: Malaguti F12 LC
Re: po umyti nestartuje na el. starter
keby to bola cievka tak nejde ani na na kopnutie skorej že sa z toho fuku dymilo ak bol mokrý , ja ked umyjem skúter tak my nereaguje spinačka na vypnutie, naštartujem na kopa ale vypnuť nevypne ked uschne zas je vsetko v poho tak podla mna to bude mat v nejakom kabliku len napr odpojena baterka, vypalena poistka alebo taka banalitka ...
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Patrilo by sa ja napísať čo tomu bolo, aby aj ostatný vedeli 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 23, 2011 2:07 pm
- Skúter: ZX-10R
Benzín bez naštartovaného motoru by som vo vapke ani neumýval. Zvlášť tie staršie stroje 

podpis som si nastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
robuch, tiez som zvedavy, sem s vykopanym psom... 

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
po oplachnuti wapkou sa mu podarilo poskodit kabel.
izolacna vrstva bola OK, ale potom som to premeraval a niekde sa stracala stava....a nasiel sa prelomeny kabel...asi predchadzajuci majitel nieco stvaral. izolacia OK, kabel KO...vymeneny a scoot plne funkcny.
izolacna vrstva bola OK, ale potom som to premeraval a niekde sa stracala stava....a nasiel sa prelomeny kabel...asi predchadzajuci majitel nieco stvaral. izolacia OK, kabel KO...vymeneny a scoot plne funkcny.