Strieľa
Moderátor: Moderators
- ANIKO
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Aug 01, 2008 3:50 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Strieľa
Cawte mam taky problem že mi striela z vyfuku ked mu trochu pridam akurat som ho poskladal išiel som ho ladiť a po takych 2 Km začlo strielať z vyfuku sem tam aj plameň môže to byť sviečkou??? lebo mi nedava ani poriadnu iskru.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Strieľa
tak pytas sa alebo navadzas na odpoved? radsej si mal napisat ze co si stym robil ze ti to zacalo robit takto. mozno si to pridrel
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Skontroluj či sa ti náhodou nestalo to čo mne http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?f=8&t=5671
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
to nebude tym keby si si pozrel ze robil generalku tak asi zistis ze tam taky dokafrany piest nevlozil ako ty ( ak to robil
) v kazdom pripade aj mne to robilo ked som to poskladal ( po generalke, vlastne uplne novom celom setupe motora ), tu mas moju temu http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... it=striela ,.. kazdopadne vymen sviecku ( ja som menil za novu a nepomohlo mi to ! takze ak mas tak skus aj starsie ) a kukni si pod variom a zapalkom ( nemusis davat dole ani vriao ani zapalko ) len ci ti tade netecie zmes ci ti neprdlo niektore gufero .. to by mohlo aj zodpowedat tomu ze ti siel 2km a potom nic ale to by ti mozno nesiel vobec,.. v kazdom pripade este kukni aka bude ta sviecka bud to bude MOc mokra alebo MOC sucha... aj to sa mi stalo strielalo ze sa nespalena zmes dostane do vyfuku alebo tam nieje vobec ale to skor to prve ( v tom druhom pripade to len tak silno vyfukuje skor ako striela )

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no je cela mokra ked ju vitiahnem a v tom maš pravdu skôr to tak silno vyfukne
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no dal som tam valec po vybruse novu trysku aj vložku do filtra išiel som ladiť a po cca tych 2km to začlo no ta že sa da povedať taka generalka
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no tak si zladis karb.. jaku tam mas trysku? v prvom pripade si dotiahni skurtku bohatosti zmesi a odtoc ju tak o 2.5 otacky .. a dorazom supatka ( valceku ) co sa ti v karbe pridanim otvara ( laicky powedane ) tak to nastavis ten srobik tak aby ti to na volnobehu neskapalo.. pokial si uz to skusil s inymi svieckami samozrejme, a tiez ci si pozrel ci ti netecu gufera
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
gufera su v poriadku a trysku tam mam 68 dal som inu sviečku kusa staršiu a už je to odačo lepšie aj som to viladil ale teraz ide len do 60km viac ne potom ho dusi
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ked ho dusi uz je zle nastavena ihla malo by to tak by kukni hlavne sviecku ... a skus tu segerku na ihle dat vyssie ( cize ihla pojde hlbsie, mne to robilo tiez.. hlavne si kukni kde ju mas, keby si to chcel vratit ) ale nezabudaj setko sa riadi podla sviecky .. skus ked tak ece vymenit za inu ja som dal za taku podotykam iba 10 rocnu a odvtedy sa mi to rozbehlo
takze skusaj sviecky a ked nebude rozdiel musis pokukat ake budu (mokre, suche a tak ) podla toho skusis nastavit ihlu a este kukni ci mas dobre dotiahnuty vyfuk a karb a pod veci/.. lubi sa to poodtahovat
( menil si aj nieco ine ? ako filter alebo len vybrus bol? )

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ved ti vravim ze si to zadrelANIKO napísal:gufera su v poriadku a trysku tam mam 68 dal som inu sviečku kusa staršiu a už je to odačo lepšie aj som to viladil ale teraz ide len do 60km viac ne potom ho dusi
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
nemohol to zadriet lebo ma 2 valce spolu spiestami atd. a skusal obe a robi to iste , tam je problem podla mna iba v tom ze to treba spravne vyladit a hlavne kupit novu sviecku, bola tam menena aj vlozka do filtra
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Howorim ti vsetko ti povie sviecka
a ja co som mal problem tak skoro vzdy to bolo v sviecke... ( ukostreny motor mas hej?
) a skus tu sviecku a doladit karb nic ine to nebude ( hadam ) 

- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Neska som kupli sviečku prestalo strielať treba už len viladiť karb sviečka je dosť biela taže asi vela vzduchu ale už nemam jak pridať na benzine. Taže treba večšiu trysku? 

- amusafuna
- st. cyklista
myslim ze mal na mysli zmes, malu srobu ktoru ked si spravne pametam ak utahujes , pridavas zmes (resp. ovplyvnujes bohatost zmesi ) 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
skrutka na karburatore sluziaca na nastavovanie bohatosti zmesi ma vraj vplyv iba na zmes pri volnobehu... hlavny podiel ma samotna tryska. Idem pohladat jeden obrazok od admina... (edit: tak obrazok s tym grafom je uz neaktivny, ale bolo v nom to, co som popisal)
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
sak ked nemas trysku tak musis pridusit vzduch ne?
- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Nieje lepšie vetšiu trysku? Podla mna je to vihodnejšie viac benzinu večšia sila??
- amusafuna
- st. cyklista
myslim ze theruck ti radi spravne skusaj ovplyvnovat pritok vzduchu skus s paskou prelepit napr. 1/3 otvoru sania a uvidis ako sa zachova ked bude lepsie , teda ked nebude dusit ani vo vysokych otackack tak potrebujes vecsiu trysku ale nie zas 120- ku mozno o 5 - 10 cisel vecsiu
- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
No ok skusim to ale až ked mi zmyzne snech z ulice lebo by som sa hned vitrel na cestu a nechce sa mi potom gytovať a striekať

- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ty s tym plynom .. ax to jak viac pruzkov tym viac adidas ze?
.. a ide ti od 0 do napr.70km/h normalne ? a nezacne vynechavat alebo nieco podobne? lebo plyn sa da ovplyvnit aj ihlou lenze ta pri malom otvoreni plynu prida a tristvrte ubere a naopak .. pri plnom plyne je to jedno.. a ta tryska co sa nastavuje doraz supatka a druhou bohatost zmesi to je len naprazdno.. to si nastav tak aby ti normalne bezal na volnobehu ale 3-5min a pozri aku mas sviecku ( tehlova je spravna , samozrejme predtym tu sviecku vycistis
) inak ekby si si nasiel je tu nejedna tema ako zladit karb a trysku .. a cele to je ked si das iba scooter-tuning.sk nie forum . vjeees

- ANIKO
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
hej hej viem čo mysliš.. no ide do 60km/h a potom začne dusiť podla sviečky je vela vzduchu ale momentalne nemožem nič robiť ani skušať lebo je dosť snehu. Do 60km/h ide jak šaleny potom len zastane na 60 a tam sa to vllečie