Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
Skúter: Piaggio X9 125
Kontaktovať užívateľa:

#76 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Ne Jún 11, 2006 10:18 am

priznavam se, ze ne vzdy zdravim :oops: , protoze si bohuzel bud nevsimnu nebo to spatne odhadnu a uz je pozde :-(. ale snazim se. s tim blikanim jste si jisti? z auta jsu zvykly, ze kdyz nekdo blikne, tak jsou tam policajti. nechcu blikat, abych nematl auta. co se tyka techniky pozdravu, tak nejake mavani ... vetsnou zdravi se dvema prsty a to at uz je zvednou jen mirne nad riditko nebo na silnickach spis pod, protoze na tom lezi a nahoru zvedat ruku ...; a choppristi zdravi taky. rekl bych, ze by meli nejspis oni, protoze skutry jsou vlastne neco jako choppery. hlavne ty maxi. je to na pohodovou jizdu. zadne zavodeni ;-). jeste dotazek. na semaforu motorkari zastavuji v jednom jizdim pruhu vedle sebe nebo ne? ja totiz nemam odvahu zastavit vedle nej, protoze si pripadam tak nejak divne, ze mezi ne nepatrim.
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#77 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Jún 11, 2006 9:32 pm

:oops: :oops: :oops no ja teda neviem ako kto ale ja jazdím cez deň aj tak s dialkovým svetlom takže blikať nemám ako a tá ruka sa mi aj tak zdá najpohodlnejšia a najrýchlejšia.....A tie naše mini klaksóny to tak počuť na 2-3 metre.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#78 Príspevok od užívateľa jeffo » Ne Jún 11, 2006 9:50 pm

no tak moj klakson pocut vsade proti tomask-ovi tomu to nieje pocut ani ked je vypnuty motor. a mimochodom dnes som isiel po ceste a stetol som skuutristov samozrejme ruka hore oni tiez a hned potom takeho typka na chopri a ani sa nepohol a skoro zastail a zacal ma nahanat nejaky blb...:Dkazdy sme nejaky

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#79 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Ne Jún 11, 2006 11:02 pm

:-) ja tam mam v podstate autovy klakson. chtelo by to ale neco melodickeho ;-)

george
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

haluz

#80 Príspevok od užívateľa george » Po Jún 12, 2006 8:02 pm

to sa porad s lilom_b o tom klaksone... ale on ho ma tak akurat na baby co idu okolo :D :wink: :) ze lil_b :) ale mne sa to strasne paci jak to spívaaa :) 8)

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#81 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Po Jún 12, 2006 8:47 pm

no samozrejme. peknych zenskych je malo, proto je potreba na sebe aspon trochu upozornit :-)

VLADY
spammer
spammer

#82 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 12, 2006 10:26 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: JA TO BUDEM MUSIEť ťIEž NEJAK PORIEšIť TEN KLAKSON LEBO ORIGOš JE NA PLAšENIE KOMáROV .... :shock: :shock: :shock: :shock:

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa lil_b » Ut Jún 13, 2006 4:31 pm

hej no , je to dobrý zvuk :) používam to ale iba pri pozdravoch , okolo idúcich babách , ked sme zo zrazu na výjazde a sú ludia tak... že hen nech sa juknu na nás :))) 1,2,,3,4,5,6 motorových píl na ceste :)

Nepo

#84 Príspevok od užívateľa Nepo » Pi Jún 16, 2006 11:25 am

Vcera som sa cele poobedie vozil tu po okoli nabehal som asi 70-80 km a z tych motorakorov co som stretol (asi 15-20) sa odzdravil len jeden (choprak).Zvysok boli namysleny jogurtaci. :evil:

VLADY
spammer
spammer

#85 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 17, 2006 8:49 pm

:oops: :oops: :oops: No jasné oni sú majstri sveta skoro všetci....ale šak aj sú, len im to občas nevychádza podaktorým....(bez blembáku v šlapkách a tričku, slalom po meste medzi plechovkami dvojnásobnou rýchlosťou....)čo by takáto elita zdravila nejakého sopláka na scootri to nieje pre nich nič čo by stálo za povšimnutie.Lebo správni borci jazdia na moto, a scooter je pre baby do obchodu. :oops: :oops: :oops:

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » So Jún 17, 2006 10:01 pm

no, nejsu si jisty, jestli je nezdraveni jen otazka motorkaru. ani skutristi netusi co se slusi, protoze to maji prave jen na pojizdky po meste a nemaji tuseni ze se zdravi, proc se zdravi atd.

VLADY
spammer
spammer

#87 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 17, 2006 11:29 pm

:shock: :shock: :shock: No to máš recht, ja tiež kolkokrát neodzdravím lebo kukám niekde inde a potom je už neskoro ale nechápem že niekto kuká na mna jak puk a pritom ideme oproti sebe pomali krokom..... ale šak aj tak sa snažím zdraviť všetkých.Aj BABETISTOV... :P :P :P

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#88 Príspevok od užívateľa kika » So Jún 17, 2006 11:29 pm

tak pozor nie vsetci su jogurtaci :D mna dnes normalne pozdravila velka motorka, som to este rozdychavala celu cestu spat :D a skutristov vacsinou zdravim prva ja a velka vacsina sa asi zo slusnosti odzdravi(ak im to dovoluju podmienky) :wink:

tomask
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 9:41 pm
Skúter: Yamaha Versity XC 300

#89 Príspevok od užívateľa tomask » Ne Jún 18, 2006 12:52 pm

Mna zdravia vsetci a ja vsetkych :D to bude asi tym ze jazdim iba po okoli

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#90 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 19, 2006 9:34 am

ja nezdravim iba debilov bez prilby :)

geetee

#91 Príspevok od užívateľa geetee » Po Jún 19, 2006 10:16 am

Nepo napísal:Vcera som sa cele poobedie vozil tu po okoli nabehal som asi 70-80 km a z tych motorakorov co som stretol (asi 15-20) sa odzdravil len jeden (choprak).Zvysok boli namysleny jogurtaci. :evil:
ja mám opačnú skúsenosť, ja som furt zalahnutý, tak aj ked ma predbiehajú tak mi odmávu, alebo palec hore práve jogurtáci, ale okolo blavy je 90% tupohlavcov

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#92 Príspevok od užívateľa jeffo » Pi Jún 23, 2006 8:19 am

vcera som isiel ako klasicky s krcmy domov a isli oproti asi 4 rovnake skutre na prvych dvch boli mladi chalani a na dalsich dvoch bol asi ich rodicia tak som nedvihal ruku iba som zatrubil a oni vsecti kukali ako :shock: puci ze ci som zdravy tak som sa iba uje*aval na nich :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#93 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Pi Jún 23, 2006 8:42 am

no vy se tam mate dobre, ze si tam rodinky porizuji misto tretiho auta skutra pro kazdeho clena domacnosti :-)

uz zitra :-). se tesim na to brno. to me bude o tech pozdravu i ruka bolet ;-)

misho
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

Nitra

#94 Príspevok od užívateľa misho » Pi Jún 23, 2006 2:09 pm

no tak mne sa uz konecne podarilo stretnut niakych skutristov, ale nitra je proste mesto malomestiakov a tym to konci. aktualny stav zdravenia je 8skutrov ani jeden neodzdravil...jeden dokonca stal vedla mna na semaforoch a tvaril sa ako lotofog, potom mi chcel velice nieco dokazovat na zelenu :cry: aj tak mu to neslo viac ako 60 zelena vlna mi hrala do karat :wink:

chalani dufam ze ked stretnem vas, tak mi neukazete fakera :D ja zdravim aj za cenu ze sa vykyblim :twisted:
YAMAHA BWS 50

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#95 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Jún 23, 2006 2:16 pm

Musím sa bez mučenia priznať, že za posledné dva týždne som nepozdravil nijakú motorku. A ani mňa nikto nepozdravil. :cry:
Bol som si oddýchnuť na Rodose a tam je toľko skútrov, že by som ani ridítka nemal kedy držať. Premávka na moto je tam brutálna, prilbu nosia asi len turisti, vidieť dvoch rodičov + dieťa na skútri do 100ccm nebola zridekavosť, ale 2 dospelí+2 deti, to už bol kameň, ktorý aj moju manželku šokoval. Nikomu neprekážalo, že som sa tam premával so 7 ročnou dcérou ako spolujazdcom, veď dokonca aj prilbu mala, aký to luxus. Nadpolovičná časť moto bola bez EČV a jediné fukčné svetlo bolo brzdové !!! Aj večer po mestečku behali moto bez svetiel ! Telefonovať za jazdy, alebo jesť bola úplne bežná činnosť. Napriek tomu na cestách úplna pohoda, žiadne stresy, vzájomná ohľaduplnosť vo všetkých smeroch a počas tých cca 700km som nevidel ani len najmenší konflikt, alebo nebodaj nehodu.
A ešte sim zistil, že 125-tka Madison je veľmi pohodlná, oproti môjmu čínskemu kostitrasu. :cry: :cry: :cry:
Tak už zasa nič.

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#96 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Pi Jún 23, 2006 3:04 pm

gratuluju k te dovolene. "u nas" se zdravi proto, protoze je tady motorek celkove porad jeste malo. kdyby tu jezdilo tolik motorek co aut, tak se na to taky kazdy vyprdne aby zdravil. to by musel mit treti ruku :shock:

kazdopande jsi me i potesil - to tim uznanim, ze malaguti je lepsi. kdyz sem najinem foru doporucoval at si nekupuje keeway nebo kymco, ale bere neco italskeho, tak se strasne branil. neni zkratka 125 jako 125.

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#97 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Jún 23, 2006 3:14 pm

Xlukas.cz>No tá Tvoja 125 vyzerá ešte parádnejšie ako Malagutka čo som mal požičanú, plus stupňovité sedadlo....asi nastal čas na zmenu !!!
Keby to ešte bolo vo verzii 250 neváham.
Tak už zasa nič.

Crossbiker

#98 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Jún 26, 2006 10:15 am

Bacil-BA napísal:Xlukas.cz>No tá Tvoja 125 vyzerá ešte parádnejšie ako Malagutka čo som mal požičanú, plus stupňovité sedadlo....asi nastal čas na zmenu !!!
nič nemeň čo by si potom tunoval? :D taká nuda by na teba dolahla len by si sa vozil, nič by sa nekazilo no čo by to bol za život :wink: a napíš mi na SS kontakt na Teba chcem riešiť niečo ohľadom kompresie a ty si známy komresológ :thumbleft:

Crossbiker

#99 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Jún 26, 2006 10:20 am

Xlukas.cz ten scoot čo máš je fakt cool už po ňom dlho pokukujem super dizajn čo Ťa vyšiel?

Xlukas.cz
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#100 Príspevok od užívateľa Xlukas.cz » Po Jún 26, 2006 1:50 pm

Bacil-BA napísal:Xlukas.cz>No tá Tvoja 125 vyzerá ešte parádnejšie ako Malagutka čo som mal požičanú, plus stupňovité sedadlo....asi nastal čas na zmenu !!!
x9 se dela ve 250 :-). ale cena za novou x9 bude tak trochu srovnatelna s kymco xciting 500, rozdil par desitek tisic. a nemam tuseni, jestli by jsi sel do jete. nekteri jsou zasadnimi odpurci jetych stroju.

kdyz si tak ctu ty tvoje upravy, tak se vcelku divim, ze ti to jede "jen" tech 100. tolik jede dobre udelana 50 a 125 by meli jezdit v serii kolem 100. ty sis to udelal vic na silu a zrychleni nez na rychlost?

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"