Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
denisoo.ga
Jánošíkov bratranec
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Re: Co si myslite o cinskych skutroch

#501 Príspevok od užívateľa denisoo.ga » St Dec 03, 2008 6:16 pm

neviem :lol: ale vypocitam v lete a nie az o moc viacej
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet :D

alibaba

Re:

#502 Príspevok od užívateľa alibaba » Ut Máj 12, 2009 8:28 pm

huniak napísal:Zvrhuje sa to na celej tejto stránke k tomu, že čínske skútre su riadne na piču. Majú celý motor aj variátor z umelej hmoty, vo vnúti válca behá umelohmotný piest. Benzín sa mieše v pomere 1:1 s vodou. Plasty sú také nekvalitné, že keď s číňanom vojdeš do diery tak otrasom ti opadá celá kapotaž. Po rovinke sa ledva ťahajú a do kopca vôbec nejdú. Ani neskúšajte sa na nich voziť vo dvojici, lebo pod takou váhou sa vám pokrivý tlmič. Spotreba benzínu je enormne vysoká tak 3 litre na stovku, to je nehoráznosť.

Netvrdím, že sú to najkvalitnejšie výrobky ale to čo sa tu vo viacerých článkoch prezentuje o kvalite číňanov ma znechucuje natoľko, že vôbec nemám chuť byť členom tohto portfólia.

Odkaz pre všetkých majiteľov číňanov: Vôbec sa sem neregistrujte, je to celkom zbytočná stráta času.

Pozri sa na svoje NIKE alebo ADIDASI vieš čo nájdeš napísané na jazýčku tenisky?

Made in China, alebo Made in Taivan.

Dnes všetko vyrábajú v číne aj dielce na tie vaše super skútre.

Nič v zlom.

Užívateľov profilový obrázok
Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#503 Príspevok od užívateľa Rips. » Ut Máj 12, 2009 8:33 pm

Lenže material a kvalita zariadeni a technologija je upne ina je jedno či to robi slovak alebo činan ide o material a technologicky postup :-)
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#504 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Máj 12, 2009 8:57 pm

souhlasim s alibaba jen dodám měl jsem hondu za pul roku jsem byl rád že ji někdo koupil mel jsem aprilku po asi roku ji rozprodávám na součásky mám čínana 3 roky jezdí jen s výměnou žárovky uznávám že jen 60 ale to je jedno na šichtu manželce to stačí víc než dost

alibaba

#505 Príspevok od užívateľa alibaba » Ut Máj 12, 2009 11:06 pm

Hlava valca odliata na slovensku, opracovaná v maďarsku, motor skompletizovaný v maďarsku, a do auta namontovaný v nemecku.

Sranda čo?
A vysolíš za takú AUDINu 50000EUR ako nič, a myslíš si že je to vyrobené suprovou nemeckou precíznostou.
Naposledy upravil/-a alibaba v St Aug 12, 2009 9:18 pm, upravené celkom 1 krát.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#506 Príspevok od užívateľa matio » Ut Máj 12, 2009 11:32 pm

CINSKE SKUTRE SU SUPER A NAJLEPSIE :D :lol:

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#507 Príspevok od užívateľa jean » St Máj 13, 2009 9:15 am

No, teraz by som už nekričal, keď honda prerobila lead a dala mu dole cenu. Je to 110ccm, ale ide to jak čína 150 ccm a spotrebu má jak čína 50 ccm. A to majú série číny 50 ccm malinkú spotrebu. Alebo ten bicyklík 125CBF za tie prachy sa pomaly ani číňan kúpiť nedá, nie s tým výkonom. Ale pár rokov dozadu tam bol medzi čínou a značkou priepastný rozdiel v cene, tak sa to oplatilo kupovať.

Ak2
Dátum registrácie: So Jún 06, 2009 11:31 pm
Skúter: Aerox 50,Aerox70,Yuki speedy

#508 Príspevok od užívateľa Ak2 » Po Jún 22, 2009 11:21 pm

Nuz nakolko ich servisujem, musim nieco povedat aj ja. Kus pravdy tam je. Kvalita je mizerna a vacsinou mi nejaky kus zostane v ruke. ale ty co si ich kupili aj tak neplanovali najazdit viac ako 1000km rocne. Ak sa to niekomu zapaci iste si poriadi nieco normalne. Ale na skusku je to za tie peniaze dobre. Inak by si vacsina ludi nekupila nic. Za ten smiesny peniaz sa to dalo. Je to tak pre domaceho kutila, no su aj taky co maju na tajfunoch cez 20000km. Cize: Na jazdenie raz do tyzdna dobre, do mesta a do prace nevhodne.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#509 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Jún 23, 2009 7:13 am

Aj tak sa to zbytocne riesi, keby nebol zaujem o cinu, tak sa tu nepredava. Je to lacny skuter, tak tomu je aj primerana kvalita

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#510 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Jún 23, 2009 3:09 pm

díky bohu za čínu kdo nechce necht ji nekupuje a navíc mu dám písemně že pokud by ta čína tu nebyla tak ta jeho super značka je ještě o polovinu dražší než ted.navíc kolik lidí by si koupilo značku pokud by nebala ta čína i když jak se naučí jezdit a chytne je to tak přejdou na značku.

automatak
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Máj 20, 2009 10:58 am
Skúter: Yamaha Majesty 125 r.v.2004

#511 Príspevok od užívateľa automatak » St Aug 12, 2009 3:08 pm

Ja mam tiež číňana... Prvého (Tajfun) som kupoval s tým vedomím, že ma bude voziť do roboty a späť a občas po meste ( po BA). Ideálne to bolo keď stavali tunel Sitiny. Autom cesta trvala 45 min a na skutri 15 min. Vždy som sa premotal pomedzi stojace autá.
Som spokojný.. Jedinú chybu čo mi v záruke opravovali, bolo zlomené hrdlo sacieho potrubia, lebo v zime, keď bol na velkom stojane sa otlačilo o plast pod sedlom...( nejako to tí inginieri nedoriešili). Odvtedy to nechávam na malom stojane a problém nemám. Čo sa týka rýchlosti nie je to žiaden závodník, ale ovezie... odviezol vlastne, lebo nakoniec mi ho ukradli ! Niekto sa ulakomil na číňana!!!!
No teraz mám znovu číňana .. QINGQI - Speedy 50, 4takt.. ten je o máličko rýchlejší ale do kopca lenivší. Po rovine stíham s autami i keď na hranici .....
Teraz preto pokukujem po väčšej kubatúre..

len malá poznámka: keby sa na Slovensku našiel výrobca kúpim slovenský skúter, ale nepoznám taký. A povedzme si rovno - pomer cena:kvalita je v celku priaznivý. .. pre mládež na naučenie sa jazdiť stačí... nemusia rozbiť drahé značky. :)
Viktor Valentíny, jazdím pri teplotách nad 15° C :)
"Pamätaj: na skútri - nikdy nie si na hlavnej!!! "

CPI-Power
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Aug 12, 2009 3:24 pm
Skúter: CPI-Power Oliver City 50

#512 Príspevok od užívateľa CPI-Power » St Aug 12, 2009 9:00 pm

tak vela ludi hovori ze je to cinsky SHIT ale nie vsetky su take hrozne ale je pravda ze nie su kvalitne :%)

Pico
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Št Júl 24, 2008 3:01 pm
Skúter: KeeWaY Hurricane 50cm

#513 Príspevok od užívateľa Pico » St Aug 12, 2009 9:08 pm

ja uz mam 2 roky cinana Keeway Hurricane s talianskym motorom, ale som s nim nadmerne spokojny. Mozno to hovorim len preto, lebo som este nevyskusal nejaku Hondu alebo Apriliu :ROFL:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#514 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 12, 2009 10:12 pm

O čom točíš???jaký Talianský motor??? :ROFL:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#515 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Aug 12, 2009 10:22 pm

co ty vies...mozno urobil rovnaku prestavbu ako optik :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#516 Príspevok od užívateľa Rips. » Št Aug 13, 2009 1:27 am

Ne cinani si tam tlačia made in Italy :D:D a jedine co je natom talianske je možno ta nálepka :D :D

supwor
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Aug 31, 2010 8:02 am
Skúter: malaguti

#517 Príspevok od užívateľa supwor » Ut Aug 31, 2010 5:40 pm

chcem sa vyjadriť k tejto starej téme ale aktuálnej aj dnes keď je kríza a ľudia majú menej peňazí
jediné čo donúti ľudí si kúpiť čínu je to že majú menej peňazí, nie je to ani o kvalite, spolahlivosti, životnosti, dizajne, originality.....
a asi najväčšiu zásluhu má na tom NEVEDOMOSŤ
OK málo peňazí ešte menej muziky ja sa takým ľuďom nesmejem a už vôbec nie vtedy keď sa za 3 mesiace ukážu 4x v servise
a viac majú skútra odparkovaného ako jazdeného, OK aspom nezostarne, ten nešťastník je zákazníkom M.....LL a ak niekto
pochybuje dám Vám naňho kontakt nech sa podelí o "zážitky".
Takýchto príkladov poznám dosť - akurát nemám na všetkých kontakt tak sorry - ale asi ich začnem zhromažďovať aby to bolo
aj podložené pre neveriacich - alebo finančnou suchotou donútených neveriť
- 250 ccm ATV 2 000 € super cena pokial ti po 15 km na asfaltke nepraskne riadítko - mám dať kontakt na toho šťastlivca - nie je problém,
Existuje určite aj nazvime to troška vydarenejšia čína ale to máš ako na tombole - ako vieš že s tých 10 000 ks akurát ty dostaneš tú akože vydarenejšiu.
Videl som foto s čínskeho podniku kde svietili sviečkami a zábery na pracovisko - neuveriteľné - špony po celom závode a v tom bordely robili aby som nikoho neurazil "skútre". Ja viem že sú už aj firmy s elektrikou to bolo foto s roku 2007. Ale tie skútre nestoja
600-800 €.
Áno čína je jedna s možností pre človeka ktorý sa chce voziť a nemá dostatok peňazí na niečo spolahlivejšie, ale ja by som to osobne
svojmu synovi nekúpil ak ho mám rád - kde mám záruku že vyhrám tombolu

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#518 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Aug 31, 2010 5:57 pm

tak tak, aj tie vase CPI, este ani k zakaznikovy neodislo a uz bol naho tacho v zadnici, na dalsom po 7km el chyba, v BB a okoli mu to nevedeli spravit, vy ste sa na to asi vybodli, tak dosiel knam a nakoniec som dosiel na to ze poistka bola zla, prepustala prud ale len necele 3V mala na vystupe, cize vymena poistky a opravene, potom tu je jeden oliver s 6tis km a sa mu vydreli dierky na spojke a teraz aj s najtvrdsimi pruzinkami je spojka stale v zabere cize vymena spojky a takto by som mohol pokracovat donekonecna
ale co je podstatne u cinskych scootrov je predpredajny servis, ked sa urobi poctivo tak zakaznik jazdi spokojne a je spokojny, ak nie tak potom su tieto pribehy, ja osobne viem o jednom predajcovy co lial 2T olej do 4T scootrov lebo vydel ze scootrovi olej a ani nevedel aky je rozdiel medzi 2T a 4T
dalsia podstatna vec su náhradne diely, ak su skladom nestoji zakaznikovy pol roka scooter a pouziva ho dalej aj ked sa pokazil, napriklad tu bol jeden zakaznik s malagutti F10 a potreboval nadrzku na olej lebo sa mu ulomil koncek tak som mu zohnal od ineho vyrobcu, ktory to mal skladom,lebo od malagutti by to nemal este ani dnes, a takto sa da pokracovat stale dookola, ked dovozdca najsamlepsej svetovo europskej tuti fruti znacky nema na sklade ani jeden vzduchovy filter na malaguti centro 160i (ktore knam chodia 3 na servis, a neviem kolko ich je na celom slovensku) a my si musime naskladnit svoj aby sme vedeli promtne urobit garancny servis (filter prisiel nejako cca za mesiac alebo aj dlchsie) tak je to totalna ubohost a bieda zo strani importera a kazi zle meno znamej znacke
(este k tomu CPI, nahon tacho sme museli dat s keewaya lebo od cpi by to bolo tak na mesiac a zakaznik by sa na to mohol vybodnut cakat na new scoot lebu uz je hned pokazeny)
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#519 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Aug 31, 2010 6:09 pm

geetee to si super napisal tak to je....a to ani nechci vedieť ake maju dodacie lehoty vyhradný dovozca aprilie....:)
alci by ti vedel povedať....pol roka čakaš na diel..:) neskutočne.

BF999
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: So Nov 22, 2008 9:39 pm
Skúter: Keeway ARN 125

#520 Príspevok od užívateľa BF999 » Ut Aug 31, 2010 7:45 pm

Nechápem, prečo sa všetko hádže do jedného vreca.. Ale každého osobný názor. Ja mám Keeway, čo má 3 roky a 14 tis. km a zatial som spokojný. Poznám ďalších čo majú túto značku a najazdených cez 20 tis. km a tie motorky stále idú.. už som to inde rozoberal, a porovnával.

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#521 Príspevok od užívateľa jean » So Sep 25, 2010 8:58 am

toto som našiel na motorkari.cz, je to super:

Měl jsem taky Yuki
a urval bych si ruky.

Prodal mě ji milý pán
říkal:"Je to Yuki Swan!"

Je to sice "značka"
žel co kus to sračka!

Co se na ní pokazilo?
Spíš čas by mi ušetřilo-

Říct co se na ní nesralo
bylo toho pramálo.

Čína je i Megelli,
kup to a jsi v prdeli.

Jaro
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP

#522 Príspevok od užívateľa Jaro » Ut Sep 28, 2010 8:11 pm

Ja mám číňana, a som s ním maximálne spokojný. Ešte sa mi nestalo, že by ma niekde nechal, a to mám za sebou aj výlety viac ako 100km. Nebiť mojej hlúposti (brzdil som na štrku prednou brzdou), nemusel by som na ňom nič meniť. Rozbil som kryt ventilátora a kryt zadného svetla, a tie som mal do 3 dní vymenené. Za túto sezónu som na ňom najazdil viac ako 3000 km. Teraz mám na skútri vymenený variator a kontrastnú pružinu, odstránenú reštrikciu vzduchu pred filtrom a vymenenú trisku v karburátore. Skútrik slušne ožil.

m4rk0
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
Kontaktovať užívateľa:

#523 Príspevok od užívateľa m4rk0 » Ut Sep 28, 2010 8:51 pm

a to mas 2takt ci 4takt ....ale sak najde sa zopar podstiviych kusov ...
Runner 70 sp simoncelli
viac tu --- >http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=8232

kredenc1001
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
Skúter: nemám
Kontaktovať užívateľa:

#524 Príspevok od užívateľa kredenc1001 » Ut Sep 28, 2010 9:26 pm

čínsky skúter musíš dopravcoať keď ho kúpiš :D ked ho kúpiš dostaneš do rúk "neopracovy kus kovu" :lol:
nemám skúter takže sem nepatrím

Jaro
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ne Aug 08, 2010 2:31 pm
Skúter: JOYMAX NEW 300i ABS START/STOP

#525 Príspevok od užívateľa Jaro » St Sep 29, 2010 6:21 am

m4rk0 napísal:a to mas 2takt ci 4takt ....ale sak najde sa zopar podstiviych kusov ...
4T

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"