Teplota vody
Moderátor: Moderators
Teplota vody
Zdravym, chcel by som sa spýtať aká je maximálne prípustná teplota vody na skútri? pretože v meste mi bežne na budíkoch ukazuje 90 a viac tak sa chcem spýtať či je to v norme alebo je to už prehrievanie ... dakujem
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Teplota vody
na seriovke je beznych tych 80...okolo 90 je uz prehrievanie...okolo 100 je uz kriticke...na tunenych je cim nizsia tym lepsia (ideal 55-60)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Máj 09, 2009 11:10 am
- Skúter: Hladam, poradte
Neviete mi poradit kolko by mala byt teplota 70ccm liatinoveho valca? Na Aeroxe mi zrazu zacala svietit kontrolka teploty. Po zapojeni digi meraca mi po 15min. volnobehu ukazoval max teplotu 70,5C (obcas som mierne pridal plyn). Za jazdy som teplotu este nemeral, kedze kolesa mam v lakovni.
Mozem mat pokazene cidlo teploty? Pri kolkatich stupnoch zacne na Aeroxoch svietit kontrolka teploty?
Mozem mat pokazene cidlo teploty? Pri kolkatich stupnoch zacne na Aeroxoch svietit kontrolka teploty?
podpis som si este nenastavil
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
minule leto som skoro cele odjazdil s polini sport s nefunkcnou vodnou pumpou , nevedomky samozrejme , aj ked mi mohlo byt jasne ze voda vrie pri viac ako 100 stupnoch , a valec , ide dodnes kolp klop
vobec nemam sajmu aka ma byt teplota , ale minarelli nema bohvie ako riesienu vodnu pumpu , pozeral by som to
vobec nemam sajmu aka ma byt teplota , ale minarelli nema bohvie ako riesienu vodnu pumpu , pozeral by som to
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch