V Yamahe som bol nacas, nieco malo pred stvrtou... Vymena pneu prebehla hladko, ani to netrvalo dlho, aj ked na mojom scootri pracoval ten mladsi technik (ktory nema rad, ked sa mu pozeraju pri praci na ruky). Takze som sa siel prejst hore do predajne, kde som pookukoval, co sa dalo (krasne motorky tam maju). A co som chvilu stal vonku, prisli traja traktoristi, vsimol som si ECV iba jedneho z nich, bol z Michaloviec... tie motorky maju nieco do seba:

Ako tak cakam, premyslam tak nad tym, ze 18tisic km, to moze byt na dalsiu servisnu prehliadku... (marilo sa mi, ze 20tisic, ale nevychadzalo mi to matematicky), tak som sa zobral, a siel som sa do servisu kuknut do servisnej knizky... Koleso bolo uz dole a prezuvalo sa, tak som cvakol zopar fotiek:

Po prezuti a zaplateni som cvakol par fotiek na parkovisku, pokial je guma ako nova:

A potom som si zavolal s bratom a hovorim mu, ze mam 18tisic km, co je na servisnu prehliadku (resp. vymenu oleja), a on mi na to, ze som si mohol uz aj olej nechat vymenit... tak podho nazad do servisu, a je to, olej + filter vymeneny, super.

Tu sa mozete pokochat mojim Atlanticom s prednou maskou airbrushovanou na Spider-mana

Cesta domov prebiehala v pohode, guma sa zabehava, takze ziadne prudke zrychlovanie ani brzdenie, v zakrutach opatrne, ale po kusticku stale viac klopenia, aby sa to zabehlo vsade (ale dnes som este po okraj nesiel). Subjektivny pocit je jemnejsia jazda vdaka novej gume a novemu oleju, teraz je na rade remen a J-Costa...