peugeot jet force 50 /baterka,vyfuk,variator,iny tuning :)
Moderátor: Moderators
- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
Re: peugeot jet force 50 /baterka,vyfuk,variator,iny tuning :)
hej je to rozdiel ale k horsiemu. Je vobec mozne aby si nedokazal pochopit, ze vyrobca prisposobil vstrekovanie seriovemu vyfuku a akakolvek zmena je zmena k horsiemu.
Zamyslime sa spolu ked das ladeny lauf na motor na 100% ochudobnis zmes. U karburatorov zvacsis trysku a co spravis so vstrekovanim? Kupis si vacsi vstrekovac? (na 99% SA NEVYRABA) albo si pojdes dat vyladit vstrekovaciu mapu co sa na Slovensku takmer neda. Takze pojdes na chudobnu zmes a zadres
Zamyslime sa spolu ked das ladeny lauf na motor na 100% ochudobnis zmes. U karburatorov zvacsis trysku a co spravis so vstrekovanim? Kupis si vacsi vstrekovac? (na 99% SA NEVYRABA) albo si pojdes dat vyladit vstrekovaciu mapu co sa na Slovensku takmer neda. Takze pojdes na chudobnu zmes a zadres
OK ALE PRECO POTOM PONUKAJU VSADE NA MOJ SKUTER TSDI VYFUKOV KOPU A NA INE DRUHY TSDI ZIADEN...
a inak mam otazku na tomto e-shope ked si najdete moj typ skutra su tam 2 verzie karburator a strikacka vyberiem si striekacku a mam tam na vyber kopu vyfukov preco?? a ked dam iny typ peugeota tsdi tak tam nieje ziaden vyfuk..... nemoze byt mozne ze sice moj je striekacka ale pracuje nejak inak???
http://scooter-center.com/
a inak mam otazku na tomto e-shope ked si najdete moj typ skutra su tam 2 verzie karburator a strikacka vyberiem si striekacku a mam tam na vyber kopu vyfukov preco?? a ked dam iny typ peugeota tsdi tak tam nieje ziaden vyfuk..... nemoze byt mozne ze sice moj je striekacka ale pracuje nejak inak???
http://scooter-center.com/
- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
tak zhod nejake plasty a pozri sa ci mas vstrekovanie alebo karburator.
Co sa tyka tych vyfukov. 1. neviem preco je to tak 2. myslim si ze kazdy vyrobca ladeneho vyfuku rata s tym, ze ho bude montovat autorizovany servis a nalezite prisposobi program riadiacej jednotky.
Na tvojom mieste by som si zohnal nikde z talianska skuter bez tp s karburatorovym motorom a vymenil by som ho za tvoj. Je to asi najlepsi sposob ako uspokojit tvoju tuzbu po tuningu a vyfuku.
Btw keby mam skuter co mi jazdi v serii 85 tak sa zblaznim od radosti. Ja ten moj dostanem max na 75 a to uz vsetko vibruje.
Co sa tyka tych vyfukov. 1. neviem preco je to tak 2. myslim si ze kazdy vyrobca ladeneho vyfuku rata s tym, ze ho bude montovat autorizovany servis a nalezite prisposobi program riadiacej jednotky.
Na tvojom mieste by som si zohnal nikde z talianska skuter bez tp s karburatorovym motorom a vymenil by som ho za tvoj. Je to asi najlepsi sposob ako uspokojit tvoju tuzbu po tuningu a vyfuku.
Btw keby mam skuter co mi jazdi v serii 85 tak sa zblaznim od radosti. Ja ten moj dostanem max na 75 a to uz vsetko vibruje.
- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ale sak ho uz nechajte, nech si kupi ten vyfuk. Ale uz cakam jeho novu temu: Kde mi nastavia vstrekovanie??? 

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Alebo: Prečo sa mi to ZADRELO??? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no tak co tam mam este vymenit karburator mam spojku mam novu kontrastku aj remen mam aj spojkove pruziny,....
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
kup si toto
http://www.scootland.cz/zbozi/malossi-d ... rator-kit/
a mozes dokoncit zvysny tuning
ale ja by som sa racej vozil 85 kmh s 1000 eurami vo vacku
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
no takze mi to nacitalo nakoniec ... fuha ved je to cez 8000skmajo1357 napísal:kup si toto

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
karb, sitič a neviem čo všetko ešte.. plus niekoho kto to vie spraviť a ver mi že ak ho nájdeš tak vypýta od teba veľmi pekné peniaze za tú výmenu

Yamaha - ride the right bikes
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
este dobry napad by bol kupit valec zo vstrekovanim tu v eshope stoji okolo 320 e a potom kluku a nejake loziska , vyfuk aj tak nedas ale tak ta 70 ti az moc pomoze , pozri si na youtube nejake video 70 malossi tsdi
a posledna moznost je autobazar.eu len sa mi zda ze si ju uz vyuzil
sorry az to nieje tvoj jet force
a posledna moznost je autobazar.eu len sa mi zda ze si ju uz vyuzil

aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
vyuzil som uz tu moznost
je to on
no ja by som mal cloveka na vymenu to by nebol problem len neviem co vsetko musim presn eobiednat aby mi to slapalo....

no ja by som mal cloveka na vymenu to by nebol problem len neviem co vsetko musim presn eobiednat aby mi to slapalo....
- B_lu
- chodec
- Dátum registrácie: So Nov 01, 2008 7:37 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
NO COMENT
Po precitani temy som dosiel k zaveru
Človek sa učí na vlastných chybách
Skus daj ladak rob podla teba a potom nam napis ze ako ti to ide ci ti zdvihlo max. a ze kolko si si stihol uzit

Človek sa učí na vlastných chybách
Skus daj ladak rob podla teba a potom nam napis ze ako ti to ide ci ti zdvihlo max. a ze kolko si si stihol uzit

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Mne to celé pripadá ako keď sa rozhodujem medzi bmw a nejakou strednou triedou.Vyberiem si strednú triedu lebo je kus lacnejšia a potom sa rozhodnem že si ju vylepším dokúpením motoru z toho bmw. Konečný výsledok je že ma to vyjde 2x drahšie a že to celé nefunguje.
Mal si si na začiatku položiť otázku či to budeš tuniť , alebo sa uspokojíš s dosť výkoným vstrekovaním.
Mal si si na začiatku položiť otázku či to budeš tuniť , alebo sa uspokojíš s dosť výkoným vstrekovaním.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
no takze mam vymenenu spojku stage 6 aj variator cem sa spytat ci nieco pomoze vymena spojkoveho zvonu + remen.... teraz chodim tak +- rovinka 88
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Remen ak maš kevlar jeho vyhoda je v tom že sa tak velmi nederie ako origo a nemal by sa roztrhnuť ako klasicky remen lebo su v nom vystuže. na maximalku to asi vplyv nebude mať pokial nemaš vymenenu nejaku inu remenicu na ktorej by remen vystupal vyššie...čo predpokladam že nemaš lebo to mavaju race skutre väčšinou, spojkovy zvon ma s maximalkou len velmi malo spoločne. spojka služi ne rozbeh skutra a kvalitnejšie zvony ako S6 sa odlišuju sposobom spracovania chladenia podla toho su aj označovane. zvon je lepšieho vyhotovenia ako seriový a tym padom je aj lepšie chladený ako origo. nečakaj že maximalka Ti od toho porastie na 100km/h. to teda nie.
diki za pekne vysvetlenie a potreboval by som este na ten moj peugeotik cdi sportove nevedel by niekto zohnat?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na striekacku ho dostavas k valcu...samostatne mozno len ako nahradny diel ale to je nastavene na ten valec
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
ja som skuter odkupil a nic som nedosatal ale vybral som uz setko nemam ziaden obmedzovac posledne co ostava je cdi pri 9000 otackach ide vpoho a pri viac ako 9 mi blokuje rychlost... proste trhne zo skutrom a znizi otacky
a nepusti ma cez 89 km/h

-
- motorkár
no neviem či Ti odpoviem dobre ak nie nech ma alči opraví. podla mna Ti nepomože ani CDI bez obmedzenia otačok. podla mojho sedliackeho rozumu ked hovorime o vstrekovačke tak je asi ten vstrek naladený do tych 9000ot. čiže aby zabranili nejakemu rozštelovaniu alebo zničeniu vstrekovania tak tie otačky nie je vhodne prekračovať. to je teda moj nazor.....nie som odbornik len laik takže neber to ako fundovanú odpoved. alci Ti to určite objasní aj po odbornejšej stranke čo tam hrozi pri vstrekovačke ked sa tuninguje.
no diki diki vazim si kazdu odpoved len ja uz som zufaly ako skuter ide super aj rozbeh je ok vsetko len to ze ma stale nieco blokuje prve to bolo pri 76 vymenil som variaotr znamy mi povedal ze peugeoty su vo variatore blokovane ze tam je daco dajaka podlozka ci co po novom variaotre 82 + nova spojka idem vpoho 89 ale viac nepusti ma a ja chcem hoci ako stoho stroja dostat 100....a potom budem spokojny....
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Tak tu ti pomoze uz len toto 

- Prílohy
-
- tryskove_kolo3.jpg
- (51.31 KiB) 277 stiahnutí
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
To je húfnica alebo kozlica?
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
Pardon nemohol som odolat a tu je realita....
Tak dufam, ze s tymto by si bol spokojny. 

- Prílohy
-
- tryskove_kolo1.jpg
- (22.68 KiB) 271 stiahnutí
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.

-
- motorkár
Skús sa spojiť s majitelom obchodu na tejto stranke: http://www.joymoto.sk/123start/index.php je to Zvolenska predajna moto a maju asi ako jediny na strednom Slovensku diagnostiku na ditech skutre. tak možno že maju aj nejaké konkretne skusenosti ohladom Tvojej požiadavky na zvýšenie maximalky. treba tam zavolať a konkretne sa opytať čo by sa dalo robiť možno budu mať prijatelne riešenie pre Teba. len aby Ta posun o tych cca 10KM/h nevyšiel moc draho napr. v pomere 1Km/h=2000sk........
diki diki uz som tam napisal mail uvidim ci mi odpisu a co...