No sak napiste mi SS... Velkost, pocet a adresu a ked sa vas nazbiera 20 tak to dam vyrobit...
A ked sa vam nepaci ta zadna strana tak tam dajte nieco ine (napr. ten prototyp roxa) a moze sa spravit taka ak sa bude zaujemcom pacit... Je to len na vas...
mne sa to tiez paci aj ked ten zlty znak by mohol byt vecsi a tie znacky su zle umiestnene presne ako hovoris... A mas tam chybu myslim ze nieje Leovinci ale Leovince. ale to su uz detaily...
to logo leo vince som stiahol z netu, takze moze byt ze ma byt ine ...
autorske prava by som neriesil, ale ked vam to urobi radost kludne napisem vyrobcom ci mozem pouzit ich loga a verte tomu ze by sa len potesili ... je to v podstate reklama zadarmo ....
Ja mám na to názor - na scooter si bez bundy s chráničmi na chrbte, pleciach a lakťoch nesadnem - teda nie v mikine. Na scootri pri jazdení ju nikto nebude vidieť. O tých logách - niekedy je menej viac ako pri optickom tuningu - decentné logo scooter tuning sk vpredu a pekný obrázok scootra na chrbte ak vôbec. Neurobte z toho kolotočársky gýč.
Vela ludi sem pisalo ze by chceli mikinu ale len traja mi napisali zaveznu objednavku aj s menom a adresou formou SS. Tak ak ste to prehliadli tak mi piste SS ti ktory chcete mikinu... Zatial ak sa to nezmeni je asi najlepsia mikina co sem dal ge100r...