Ako namontovať neóny ?
Moderátor: Moderators
-
ripper
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
ripper
ale viete co je zaujimave?
ked som ho zapajal po 1. krat tak som ho odpalil, ale kedze sa rozumiem do elektriny tak som ho rozobral a zistyl som ze prvý raz sa odpáli len poistka tu staci nahradit nejakym drotikom a zamenit polaritu naopak ako bola vtedy.
pozor- ked sa to znova zapoji tak zacne smrdet taka cierna suciastka a to uz je amen
ked som ho zapajal po 1. krat tak som ho odpalil, ale kedze sa rozumiem do elektriny tak som ho rozobral a zistyl som ze prvý raz sa odpáli len poistka tu staci nahradit nejakym drotikom a zamenit polaritu naopak ako bola vtedy.
pozor- ked sa to znova zapoji tak zacne smrdet taka cierna suciastka a to uz je amen
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
?????? a samy noen by mi nešiel bez injektora ? ??????? to by Ti určite NEŠIEL........šak nemá nohe!!!!!:D
Presne tak, je tam v tej trubici na ten výboj potrebné to vysoké napätie a to robí s tých 12V práve ten inventor alebo striedač....Je to vlastne transformátor len je potrebné urobiť najprv z jednosmerného prúdu striedavý aby sa dal transformovať.... a na to sú tam tie súčiastky ako tranzistory, odpory alebo aj možno nejaký kondenzátor a dioda....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
-
Adrian 15
- cyklista

- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
ripper ktoru vecičku si tam vymenil ?ripper napísal:uz som to konecne namontoval ale zistil som ze ten neon je trochu labilny tak som ho este dal do priesvitnej hadice a sviety to super. kaslite na led neon ten mam tiez a sviety ovela slabsie, dal som ho nad zadne koleso
podpis som si este nenastavil
-
ripper
-
ripper
-
Adrian 15
- cyklista

- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
Ako si chcel pridat foto ? Lebo tam je pod predmentom NAHRAJ OBRAZOK -skus to takripper napísal:este mam jednu radu- ked to tam budes montovat tak nie eskapaskami ale daju sa kupit take priesvitne upinace ktore ked tam das neon sa roztiahnu a drzi to super, tie tam prisrobujes, dal by som aj foto ale pise to somariny
podpis som si este nenastavil
-
Surowo
http://hwshop.skmobil.sk/hwvyhl.asp?typ ... %20tunning
Fajne neony 2x neon+ inventor, kde ich oba zapojis za 256sk!
Fajne neony 2x neon+ inventor, kde ich oba zapojis za 256sk!