Zihuataneo napísal:Dufam ale ze ste mysleli aj na to ze skupina AM na vodicaku teda do 50ccm plati len na slovensku.v madarsku vam je nanic

Hlúposť. Také že EÚ ti nehovorí nič? Poviem ti jeden príklad : Náš zákon neviem aký hovorí o obsahu povinnej výbavy v aute že tam musí byť lano, lekárničke atď a v Maďarsku je zase niečo iné prípadne majú v zákone aj niečo naviac... a preto že sme v EÚ Slovensko aj Maďarsko tak pri napr. cestnej kontrole ťa maďarský policajt "nepoďžube" zato že nemáš v lekárničke si vymýšľam nožnice z ocele triedy 11.
A takto je aj s vodičakom. Ak máš skúter do 50ccm s konštrukčnou rýchlosťou do 50km/h tak je jasné že ti stačí vodičské opravnenie skupiny Am. A to platí aj v Maďarsku. Ver mi ja chodím skoro denne cez maďarsko-slovenské hranice a takéto veci si ani nevšímajú. Vidia že máš Ačko a v pohode ťa pustia ďalej.
Ja na mojom SRku nemám ani STK pričom mám slovenský TP, ale zákon je tak blbo napísaný že ani slovenskí policajti nevedia že či treba STK , TP je jasné že treba.
Fu ale som sa rozpísal tak ja končím