sabinooov
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Re: sabinooov
To Peto: Mas uz skuter v poriadku? Zadrel si ho, alebo problem je niekde inde?
Kymco Xciting 300i
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 6:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Skuter este nieje hotovy ... zadrety nebol, ale volnobezka na startery mi zacala driet do kartera ... Ale rozobral som valec aa treba vymenit kruzky takze musis pozhanat diely a poskladat ... do Po zrazu by mal byt hotovy
podpis som si este nenastavil
- Crusher
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
- Skúter: Yuki Matrix 50
tak co nikto sa nehlasi? len tak sa niekde ist povozit vyblaznit....
- Crusher
- cyklista
heh no hej kazdy den sa vozim...ale ked to sam nuda:D a vodicak, noo cakam uz len na vydanie:D
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a prides zajtra na zraz do Presova hoc' s tym papierom/ziadostou o vydanie VP? 

- XAWIER
- st. skútrista

Dnes sa mi pri vyjazde roztrhol remen na marne kusky. Musel som skut potom tlacit asi 7 km domov, kurnik. Stalo sa to pri 60 kmh rychlosti, zrazu nieco prasklo, akoby mi niekto dal palicu od kolesa, ale motor isiel. Najprv som sa zlakol, ze som ho zadrel, ale potom som usudil, ze je to remen.
Neviem, ci mi remen nerozbil aj vario, lebo tak cudne klepe, musim ho dat dole a popozerat...
Kymco Xciting 300i
- XAWIER
- st. skútrista
Mam novy remen ale predajca mi dal trosku ine cislo..to posledne. Malo byt 669 18 30 a dal 669 18 2 (myslim) a hovoril ze to je to iste. Zalozil som, ale skuter nejde rychlo. Akoby nemal silu. Tak bud je blby remen alebo sa nieco ... pri roztrhnuti remena v 60 kmh.
Kymco Xciting 300i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Je dlhší alebo kratší ako treba zrejme na 100%, ak je kratší ako treba , tak nevylezie uplne hore na varci lebo ho nepustí spojková remenica alebo že na varci je už uplne hore ale na spojke je ešte vysoko lebo je dlhší ako treba....dobrý predajca ak to berie systémom nejaké číslo hore-dole..
.hlavne že som predal...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- XAWIER
- st. skútrista
Adamsaci hovorili, ze remen je ok, takze niekde inde je chyba. Ale uz ide lepsie, no stale nie tak ako isiel. Asi si remen musi sadnut...no uvidime, este ho prevetram...
Kymco Xciting 300i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Sadnúť si znamená že zo začiatku môže trocha znížiť akceleráciu kvôli tomu že môže o čosi viacej šmýkať ale nie že ide scooter o 20 pomalšie...Ale jako nevidím tak nerád by som nejak zavádzal.....Ale ja čo som menil dvakrát remeň starý za nový tak nebol nikdy taký problém že by bolo poznať rozdiel ...akurát s novým sa zvihla troška maximálka o pár kmh. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Crusher
- cyklista
nooo hej uz opravene ale mi ide zatial 50-55, predtym v pohode 65-70 rovinka som si mohol i auta obehovat v obci a teraz nic....
a dneska ma zastawili policajti a dostal som poriadneho zdzuba za modre neony...mal som ich zapnute a ked som ich zbadal rychlo som vipol no a ked som dofukal a ukazal doklady tak davaj ze co to ma znamenat a ze preco ich vypinam ked zbadam policajtov atd....tak ze aby som ich okamzite odstranil ale hovorim ze ich mam napevno pripevnene ze to tak nejde....takze ich mam odstranit doma a ked nie tak ked sa nabuduce uvidime tak mi berie ten policajt technicky a som v riti....super no a ked som sa ich pokusal davat dole pred nimi tak som jeden neon zlamal takze parada super den som fakt happy...

a dneska ma zastawili policajti a dostal som poriadneho zdzuba za modre neony...mal som ich zapnute a ked som ich zbadal rychlo som vipol no a ked som dofukal a ukazal doklady tak davaj ze co to ma znamenat a ze preco ich vypinam ked zbadam policajtov atd....tak ze aby som ich okamzite odstranil ale hovorim ze ich mam napevno pripevnene ze to tak nejde....takze ich mam odstranit doma a ked nie tak ked sa nabuduce uvidime tak mi berie ten policajt technicky a som v riti....super no a ked som sa ich pokusal davat dole pred nimi tak som jeden neon zlamal takze parada super den som fakt happy...

- XAWIER
- st. skútrista
Crusher: No super...ale bud rad, ze ti nedali pokutu. Ja uz neony davno nemam...uz to nie je in...ma to kazdy. A naco provokovat policajtov.
K tomu remenu...mne tiez nejak nejde rychlo teraz...ten remen si musi asi sadnut a ja mam aj ocuchane valceky, takze som objednal nove. Na novom remeni jazdim uz par dni, a stale to ide rychlejsie. Prve kilometre som tiez isiel 45-50 kmh. A over si, ci si kupil dobry remen.
A dnes som si videl tvoj stroj pred Lidlom
K tomu remenu...mne tiez nejak nejde rychlo teraz...ten remen si musi asi sadnut a ja mam aj ocuchane valceky, takze som objednal nove. Na novom remeni jazdim uz par dni, a stale to ide rychlejsie. Prve kilometre som tiez isiel 45-50 kmh. A over si, ci si kupil dobry remen.
A dnes som si videl tvoj stroj pred Lidlom

Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
no to si pis ze som rad ze som nic nedostal...
sak som aj nakonec pekne podakoval a pozdrawil
aaa no dufam ze cim skor si ten remen sadne, inak ja som skoro dneska pekne lahol pred golom som robil show:D a ma pekne smyklo len len ze som to nejak udrzal:D

aaa no dufam ze cim skor si ten remen sadne, inak ja som skoro dneska pekne lahol pred golom som robil show:D a ma pekne smyklo len len ze som to nejak udrzal:D
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... xavi,ak mas kusok stareho remena skus zmerat sirku,new je zrejme sirsi s efektom ako spominal vlady - momentalne som na tom podobne ....
- XAWIER
- st. skútrista
No jo skusim...ale podla cisel by to malo byt rovnake. Takze vsetkym, co sme teraz menili remen, to ide pomalsie ako predtym...hmmm. Asi treba remen prebehnut, on sa trosku zbrusi a sadne si, mne uz ide trosku lepsie ako pred tyzdnom...
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
ja mam ten novy remen o nieco sirsi ako bol ten predchadzajuci seriovy....a to je dobre alebo skor zle??
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
neboj po nejakom case nebude:D kedze remen pri jazde hore dole beha po spojkovom zvone a pri variu nevem ci to je zle alebo dobre ale ide o to ze ti to roztiahne viac ...nekomu to vyhovuje ked zena mu to tam viac roztiahne tak to zalezi od teba

- Crusher
- cyklista
vonku je krasne teple pocasie....nejde sa nikto niekam previezt?? 

- Crusher
- cyklista
hmm skoda, ze sa nikto nepridal...ja som dnes urobil cca 170km