Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
Re: môj AEROX ala Modroočko
hybaj do predajne s farbami a tam ti da vzorki farieb a uvidis ake cislo presne mas...
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
n, aj ja som nad tym rozmyslal ale na nete som nasiel nejaku tu paletu ale niesom si isty ci je to oznacenie "RAL" na farby ktore sa davaju na auta, teda plasty na scooter
--> RAL 5010
--> ALEBO RAL 5005
NO ALEBO RAL 5002 (ale to sa mi zda prilis tmave)
link: http://www.bliss.sk/paleta-ral/
--> RAL 5010
--> ALEBO RAL 5005
NO ALEBO RAL 5002 (ale to sa mi zda prilis tmave)
link: http://www.bliss.sk/paleta-ral/
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
podla toho by som to nevyberal, ved co monitor, to ine podanie farieb...
Najlepsie je porovnavat nejaky plast nazivo so vzorovnikom farieb... Nemozes lakyrnikovi doniest nejaky plast zo scootra resp. cely scooter, nech si to sam pozrie? Lakyrnik nema nejake vzorky farieb? (katalog alebo co)

- modreOKO
- motorkár
mas uplnu pravdu.. aj ja by som to tak najradsej spravil, no problem je v tom ze tie plasty ma vlastne chlapik, ktory na scoote este pred par mesiacmi padol
.. a on mi to siel vlastne dat doporiadku. A pytal sa ma ze potrebuje vediet cislo farby (modrej metalizy) ktora je vlastne na scoote. Pytal som sa aj minuleho maitela co je to zac, ale nevedel mi ani on povedat. Napisal som mu spravu nech to radsej skusi prkonzultovat s lakyrnikom a nech si necha poradit, tak uvidime co z toho vznikne
..

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
O odpálenom regleri som vam uz pisal, ..chudak uz dosluzil, no kym som ho na scootri nasiel som sa zahral asi na hodinu na detektiva colomba 

- Prílohy
-
- 051120091049.jpg
- (92.94 KiB) 14 stiahnutí
-
- 051120091049.jpg
- (47.13 KiB) 93 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
btw: baterka je v baterkovom nebíčku.. ukazuje 5.89 V - skusal som aj nabit no na nabke mi neukazuje ani jeden A-mper,cize asi kaput..
A mám dilemu, ci kupit väcsiu baterku t.j. väcsiu s väcsim Ah, alebo klasicky nejakych 4 - 5Ah , pretoze planujem v blizkej buducnosti tad audio, a nechcem aby mi to vydrzalo hrat nejaku hodinu alebo tak podobne, uz som sa radil s porkyyym alebo s alcim, ale .. .
A mám dilemu, ci kupit väcsiu baterku t.j. väcsiu s väcsim Ah, alebo klasicky nejakych 4 - 5Ah , pretoze planujem v blizkej buducnosti tad audio, a nechcem aby mi to vydrzalo hrat nejaku hodinu alebo tak podobne, uz som sa radil s porkyyym alebo s alcim, ale .. .

- Prílohy
-
- 29092009843.jpg
- (51.37 KiB) 93 stiahnutí
-
- 29092009846.jpg
- (60 KiB) 93 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
DAlsia vec co som nasiel pri rozoberani bola tato neprijemna hrdzava zaschnuta kvapalina..z chladica. Mam uz u alciho objednanu sadu na opravu vodnej pumpy, no niesom si isty ci mi dobre tesnia hadicky kedze toto ide priamo od chladica na predku motorky. Mate stym niekto skusenosti ? Mam to len klasicky odpojit a niecim preuknut, vycistit a znovu zalozit ? Ci bude potrebne nieco viac ?:(
- Prílohy
-
- 051120091043.jpg
- (97.76 KiB) 93 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
poskodeny plast som trosku poopravil .. zafixoval som to medenym drôtom nech sa to nerozchadza a pretrel som to z jednej aj z druhej strany tmelom s vlaknom ako mi poradil alci.. Uz len poriadne osmirglovat tym najjemnejsim smirglom a moze sa ist nastriekat.. som celkom spokojny, aspon sa to nebude trhat dalej
- Prílohy
-
- 051120091056.jpg
- (93.29 KiB) 91 stiahnutí
-
- 081120091103.jpg
- (51.32 KiB) 91 stiahnutí
-
- 081120091102.jpg
- (55.66 KiB) 91 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
no a MOMENTALNE MôJ SKUTRIK VYZERA ASI TAKTO
..

- Prílohy
-
- 171120091110 - kópia.jpg
- (130.04 KiB) 91 stiahnutí
-
- 171120091113.jpg
- (127.22 KiB) 91 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
a stala sa mi taka vec, .. mam taky pocit ze je to nejaka poistka .. bolo to pri chladici tak asi nejaka tepelna niesom si isty ..
mi to ruplo cele na 3 casti.. neviete co by to mohlo byt ?
mi to ruplo cele na 3 casti.. neviete co by to mohlo byt ?
- Prílohy
-
- 051120091046.jpg
- (122.64 KiB) 91 stiahnutí
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
To je vykonovy odpor pokial ja viem...moj ma hodnotu 5R9 30W...behaj do radioamatera a pytaj taku hodnotu aku tam mas napisanu...
Srdcom TuneR
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Daj pozor na pri kupe novej baterky, lebo ked ma baterka viac Ah, tak je aj rozmerovo väcsia, takze as ti nemusi zmestit na miesto
- modreOKO
- motorkár
to Porkyyy: aha , a vykonovy odpor coho konkretne ? a co to asi stoji priblizne ?
to TomasARN: ano viem dakujem , uz som sa o tom rozpraval s alcim aj som si bol tu unas v jednom shope obzerat nejake väčŠie baterky a uz som aj trosku upravil plasty takze väčšiu zmestim
..
to TomasARN: ano viem dakujem , uz som sa o tom rozpraval s alcim aj som si bol tu unas v jednom shope obzerat nejake väčŠie baterky a uz som aj trosku upravil plasty takze väčšiu zmestim

- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
http://avelmak.sk/index.php?lm=315&pg=det&article=20992
take nieco len tvoju hodnotu...a coho konkretne no to je jedno ..hlavne pytaj vykonovy rezistor o takej a takej hodnote ktoru mas ty, zapoj to ako to bolo predtym, nic viac. Cena je normal 2e taky vykonnejsi ...
take nieco len tvoju hodnotu...a coho konkretne no to je jedno ..hlavne pytaj vykonovy rezistor o takej a takej hodnote ktoru mas ty, zapoj to ako to bolo predtym, nic viac. Cena je normal 2e taky vykonnejsi ...
Srdcom TuneR
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
inak ak by si niekedy potreboval nejaku časť plastov da sa tu: http://www.zdema-moto.eu/index.php?opti ... itstart=40 objednať a da sa aj po častiach kupiť čo nemusi byť až tak drahe....to len pre pripad že by si niekedy potreboval....inak skutrik aj bez časti plastov vyzera dobre...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
A na tie palsty na zdema-moto.eu sa da urobit aj cena 

nemám skúter takže sem nepatrím
- modreOKO
- motorkár
Porkyyy dakujem za info, budem to urcite riesit .
a dakujem aj Mitkovi za dobry typ .. tuto stranku som si vsimol uz davnejsie v kredencovom profile a mam ju celu preklikanu
a to ze sa da urobit aj cena som este radsej
..dikes kredenc, ved my sa este 100% niekedy stretneme
btw:asi envies ale mam rozbitu prednu parabolu a chcel by som to v buducnosti vymenit popripade za nejaku takuto śpecialitku 
a dakujem aj Mitkovi za dobry typ .. tuto stranku som si vsimol uz davnejsie v kredencovom profile a mam ju celu preklikanu

- Prílohy
-
- str8-evolution.jpg
- (26.72 KiB) 180 stiahnutí
to co nazyvas specialitka sa mi na roxovi tak strasne paci az no.nadherne to ukaze na roxikovi aspon podla mna teda neviem ako ostatny.
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Nieje problem. Mame aj taketo daco.... kludne napis ss a mozeme to prediskutovat...
kredenc1001:ten shop zdemamoto patri tebe alebo si predajca?
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
kredenc je sprostredkovatel predaja aj ja som bral cez neho malossi sport 70ccm valec na apriliu a možem povedať korektne jednanie ma chalan....všetko došlo ako malo v poriadku...spravil mi aj nejaku tu zlavičku... 

-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
S chalanom som uz dohodnuty bral uz dake veci... a dost OT. 

- modreOKO
- motorkár
matrixko tHx, aj mne sa to velmi paci a pocul som od alciho ze to aj velmi pekne svieti a hlavne v tme a o to mi hlavne islo..
kredenc vyborne ..hádam sa dohodneme
ale ma to este cas....no momentalne lowky mi este nevysli z tlaciarne a cakam na farbu, hehe ale Vianoce by to mohli zemnit, takze potom ti pisem..
kredenc vyborne ..hádam sa dohodneme

-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hehe kredenc1001 nebude stihat po vianociach s objednavkami:D:D:D: