o Yamasaki YM 150Turbo, vodicakoch, policajtoch a bludoch
Moderátor: Moderators
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
o Yamasaki YM 150Turbo, vodicakoch, policajtoch a bludoch
### zalozil som tento novy topic z OT prispevkov na temu Yamasaki - THeBaNDiT
Vidim , že komu niet rady , tomu niet pomoci....
To: Damo555 Ty tu neblazni ludi na činske skutre.....s tvojim Yamasaki čo predavali aj v Metre k ovsenym vločkam... to čo bude robiť so 150kovým lenivym skutom.... gilera runner 125ka 4T ma skoro dva krat tolko koni čo Tvoje Yamasaki a verim že momentalne na mojom2T v serii by som ta nechal na každej križovatke...nehovoriac o tom ked tam nahodim liatinu malossi 70ccm budem na 4L spotrebe ako maš aj Ty teraz na Yamasaki len rozdiel bude že ja budem real na 100km/h ktore Ty v živote na tom skute nezažiiješ...hlavne never tachometru čo maš na Yamasaki...alcatelko ma jeden Yamasaki rozobratý v garaži tak Ti povie aka kvalita za 700 ečok...ty si tak mohol mať jedine 2T skusenosti s činskym skutrom podla toho posudzuješ...Ten tvoj 4T 150ccm skuter je tak ťažký, že ma v konečnom dosledku čo robiť aby potiahol tu vlastnu vahu.
### prosím, kroťme emócie, nechceme, aby sa nám to tu strhlo na osobné invektívy a tému china vs. značka, ďakujem - THeBaNDiT
Znova upraveny nazov temy - TomasARN
Vidim , že komu niet rady , tomu niet pomoci....
To: Damo555 Ty tu neblazni ludi na činske skutre.....s tvojim Yamasaki čo predavali aj v Metre k ovsenym vločkam... to čo bude robiť so 150kovým lenivym skutom.... gilera runner 125ka 4T ma skoro dva krat tolko koni čo Tvoje Yamasaki a verim že momentalne na mojom2T v serii by som ta nechal na každej križovatke...nehovoriac o tom ked tam nahodim liatinu malossi 70ccm budem na 4L spotrebe ako maš aj Ty teraz na Yamasaki len rozdiel bude že ja budem real na 100km/h ktore Ty v živote na tom skute nezažiiješ...hlavne never tachometru čo maš na Yamasaki...alcatelko ma jeden Yamasaki rozobratý v garaži tak Ti povie aka kvalita za 700 ečok...ty si tak mohol mať jedine 2T skusenosti s činskym skutrom podla toho posudzuješ...Ten tvoj 4T 150ccm skuter je tak ťažký, že ma v konečnom dosledku čo robiť aby potiahol tu vlastnu vahu.
### prosím, kroťme emócie, nechceme, aby sa nám to tu strhlo na osobné invektívy a tému china vs. značka, ďakujem - THeBaNDiT
Znova upraveny nazov temy - TomasARN
podpis som si este nenastavil
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Co kupit do 1000€
Ze 100Km/h nigdy nezazijem ved este len vijdem z domu a na prvej rovinke mam 110KM/h a co som ju testoval ze kolko to vytiahne tak palicka bola pri 140km/h a uz som brzdil lebo som sa bal ze mi porazi tahometer ako na 50-tke. a ze je tažka 120 KG je uteba tazky scooter. a hovoris ze bi si ma na kazdej krizovatke stratil no tk snivaj dalej kamarat ma presne taky skuter ako ty+ nieaky tuning a dal som mu 10sekund naskok a aj tak som ho obehol. tak najprv si oskusaj nieaky skuter Yamasaki 150ccm az tak hovor svojich skusenostiach
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- motorkár
To: Damo555 čakal som na to kym to napišeš....už vidim ako sa alcatelko smeje že sa Ti bližila ručička k 140..jedine Tvoja ručička...ja som mal dva činske 4takty a mam znameho čo ich aj predava tak viem presne ako to jazdi...
140 nejazdi ani Runner 200VXR čo ma oproti trapnej Yamasaki 4 ventilovu hlavu a 20 koni...
Ymasaki keby si sa aspon trošku vyznal do problematiky je to iste ako Boatian 150ccm, Vonroad 150ccm a dalšie XY inak nazvanych skutrov....možu tam dať aj 150 nazvov stale to bude len čina 150ccm motor...

Ymasaki keby si sa aspon trošku vyznal do problematiky je to iste ako Boatian 150ccm, Vonroad 150ccm a dalšie XY inak nazvanych skutrov....možu tam dať aj 150 nazvov stale to bude len čina 150ccm motor...
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
vozil si sa niekedy na takom skutri asi nie najprv oskusaj az tak tu nieco napis o mojej masine
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak.....140 real ide môj Burgoš a ešte aj o kúsok viac ....samozrejme na tacháči ukáže pekných 160 ale to len aby ma potešil....
a tak to robia všetky scootre....
Takže Yamasaky a 140 ???? si z nás robíš srandu alebo si myslíš že nevieme koľko je 2 a 2....
ak ide real 100 tak to je mimoriadne nadaný kúsok...
PS:
A okrem toho maximálka sa skúša zväčša po rovinke v bezvetrí a nie že dole kopcom a od chrbta vietor jak na púšťanie šarkana...

Takže Yamasaky a 140 ???? si z nás robíš srandu alebo si myslíš že nevieme koľko je 2 a 2....

PS:
A okrem toho maximálka sa skúša zväčša po rovinke v bezvetrí a nie že dole kopcom a od chrbta vietor jak na púšťanie šarkana...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
davam dole klobuk pred spominanym 150ccm, moja Aprilia 250ccm da maximalne 130km/h (madrid).
ale sme trosku OT, i ked pripustam, ze to zacina byt zaujimave...

ale sme trosku OT, i ked pripustam, ze to zacina byt zaujimave...

-
- motorkár

Damo Ty sa už prosim Ta vrať do reality...ja či som niekedy na takom sedel??? ja som ich videl 30 po kope v krabiciach u kamoša čo ich predava v sklade vo Zvolene Vercajch centrum a jeden odpisany je aj u alciho v garaži...ani ten sa do toho radšej nejde pušťať opravovať to lebo to nema vyznam...keby si niekedy aspon čital pozorne toto cele forum tak sa tu raz preberalo ako je ciachovane čina tacho do 40km/h ako tak v reale ale nad tam už ani ciachovanie nesedi podla umery...každe tacho ma odchylku moje asi 10% ale čina nie je nič zvlaštne až 30%....

Naposledy upravil/-a Mitko v St Dec 30, 2009 7:58 pm, upravené celkom 1 krát.
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no je pravda ze 140 som neisiel po rovinke ale dole miernym kopcom na rovinke to nemam kde otestovat lebo u nas su kratke rovinkyVLADY napísal:Presne tak.....140 real ide môj Burgoš a ešte aj o kúsok viac ....samozrejme na tacháči ukáže pekných 160 ale to len aby ma potešil....a tak to robia všetky scootre....
Takže Yamasaky a 140 ???? si z nás robíš srandu alebo si myslíš že nevieme koľko je 2 a 2....ak ide real 100 tak to je mimoriadne nadaný kúsok...
PS:
takze ty neveris dobre len co bude teplejsie tak sa pojdem previest a nakamerujem ti tahometer ak neveris. kamo asi nevies ze ho mam odblokovanyMitko napísal:![]()
![]()
čakal som na vyjadrenia maxiskutristov...no chlapci spravili ste osudovu chybu...neviem načo ste vyhadzovali nehorazne peniaze za značkove maxiky, ked stačilo za 700ečok zobrať "Ymasaki" teda "mašinu" a mohli ste si pekne pretačať tacho a uživať si pocit ako to je ked sa ide 140....
![]()
![]()
Damo Ty sa už prosim Ta vrať do reality...ja či som niekedy na takom sedel??? ja som ich videl 30 po kope v krabiciach u kamoša čo ich predava v sklade vo Zvolene Vercajch centrum
### dvojpost zluceny - THeBaNDiT
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
kurník VLADY, to si neviete tie Burgoše odblokovať? potom by išli 200
Ach, jaj, to potrebujeme "Yamasaki" aby sme nato prišli

Ach, jaj, to potrebujeme "Yamasaki" aby sme nato prišli

-
- motorkár
hej a cim si ho odblokoval?? lebo na tom skutri je samotna konštrukcia motora blokada sama o sebe. ved sa tešim na zraz v lete si Ta špecialne najdem tam a porovname si moju aprilku 70ccm a Tvoju mašinu...sa už tešim na šprinty ako ma Tvoja mašina zahadže štrkom z Kovačovskeho parkoviska..

- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci tak to ja asi potom nebudem teras vrazat do mojho piaggia 300e radsej ho predam a kupim si yamasaki diki dobry napad

Mozem oŠtat cely podpis 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no neviem neviem kamo kamarat ma Hondu 125 a som ho urobil ako nic tak vies kde s tvojou apriliou mozes ist aj keby to bola najlepsia znacka na svete tak nemac sancu oproti 150ccm motoruMitko napísal:hej a cim si ho odblokoval?? lebo na tom skutri je samotna konštrukcia motora blokada sama o sebe. ved sa tešim na zraz v lete si Ta špecialne najdem tam a porovname si moju aprilku 70ccm a Tvoju mašinu...sa už tešim na šprinty ako ma Tvoja mašina zahadže štrkom z Kovačovskeho parkoviska..![]()
- ice_cream71
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
]ooo fakt diki za pripomenutie takze davat wario fuk spojku je blbost ! YAMASAKYYYYYYYY FOREVEEEEEEEER
YAMASAKI RULEEEEZ
YAMASAKI RULEEEEZ
Mozem oŠtat cely podpis 

-
- motorkár
fuuuu si ma zotrel...ihned volam alcatelkovi nech popredava tie diely čo mam u neho, že ma dobre obabral...lebo mi zabudol povedať že tuning je debilina...best tuning je odblokovana Yamasakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
jaky mi tu frajer s tym alcatelkom neviem preco si ho neurobis sam kebi ja som dal mojmu kamaratovy tak bi to islo 200km/h. ale ja na rozdiel od teba si urobim veci sam
- ice_cream71
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Dobre chlapci po tomto prispevku by ste mali seci prestat pisat lebo chalan vas uplne zabil Ducati monster 600 ide 200 takze pozor na YAMASAKI a piagio a gilera a setky ostatne slavne zncky zahynu tak si davajte pozor!
Naposledy upravil/-a ice_cream71 v St Dec 30, 2009 8:25 pm, upravené celkom 1 krát.
Mozem oŠtat cely podpis 

-
- motorkár
tak ked sa budeš robiť tak sa popri tom nauč aj pravopis...ja mam na to aby som si servisaka zaplatil na rozdiel od Teba...
- ice_cream71
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
KDE SI HO KUPIL ? AJ JA HO MUSIM MAT! Yamasaki ruleeez !
Mozem oŠtat cely podpis 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ano pesne takice_cream71 napísal:Dobre chlapci po tomto prispevku by ste mali seci pisat lebo chalan vas uplne zabil Ducati monster 600 ide 200 takze pozor na YAMASAKI a piagio a gilera a setky ostatne slavne zncky zahynu tak si davajte pozor!

a ja mam nato abi som si servisaka urobil samMitko napísal:tak ked sa budeš robiť tak sa popri tom nauč aj pravopis...ja mam na to aby som si servisaka zaplatil na rozdiel od Teba...
### dvojpost zluceny - THeBaNDiT
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Hosi a ktory z vas dalej docika
?
Hlavne peace, na zraze to vyriesite.

Hlavne peace, na zraze to vyriesite.

- ice_cream71
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Hej damo ja mam napisane v tom prispevku co si citoval posledny ze by mali prestat pisat a ne ze by mali pisat
Mozem oŠtat cely podpis 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Naposledy upravil/-a Damo555 v St Dec 30, 2009 8:28 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- motorkár
ale kde Ti on dojde na zraz....tie smajle s tými rukami boxerskymi to ako ma chceš rozosmiať....