.
 .Inak ja som si pred zimou kúpil moju KBC VR1X Beast a som nad mieru spokojný. Mal som aj Airoh ale tá KBC sa mi zdá byť omhono lepšia.
Moderátor: Moderators

.
 .

čo ti poviem. To isté aj to zrkadlové, jazdil som s tým na kamošovej helme a večer on mal vždy otvorené
 čo ti poviem. To isté aj to zrkadlové, jazdil som s tým na kamošovej helme a večer on mal vždy otvorené  . Ja som si preto kúpil aj túto helmu. Do sedánky pychnem číre a večer vymením
. Ja som si preto kúpil aj túto helmu. Do sedánky pychnem číre a večer vymením  Na mojej to mám vymenené asi za 20 sekund
 Na mojej to mám vymenené asi za 20 sekund  takže problém ja nemám. Skôr tí čo skútre nemajú a nemajú ani také lahke vyberanie plexi.
 takže problém ja nemám. Skôr tí čo skútre nemajú a nemajú ani také lahke vyberanie plexi.
 A to isté aj na druhej strane?..
  A to isté aj na druhej strane?..

Takže deltoro dá sa to aj pod 20 určite
 Takže deltoro dá sa to aj pod 20 určite  len to bolo také obrazné
 len to bolo také obrazné 

Ja ju musím otvoriť asi do 4/5 a takú "závlačku" potiahnuť čo najviac dole a tým sa to plexi uvolní a vyskočí. Je to tak na 2 min. kým to potiahneš, keďže to ide dosť ztuha..
  Ja ju musím otvoriť asi do 4/5 a takú "závlačku" potiahnuť čo najviac dole a tým sa to plexi uvolní a vyskočí. Je to tak na 2 min. kým to potiahneš, keďže to ide dosť ztuha..

, ved hlavne je že to ide vymeniť...ved nie je problem keby to aj 5 minut trvalo...zbehneš na pumpu do mesta pod svetlo..daš si kavu z automatu a kludne si plexi prehodiš a ideš dalej...pohoda...na maruške žiadny problem...
 , ved hlavne je že to ide vymeniť...ved nie je problem keby to aj 5 minut trvalo...zbehneš na pumpu do mesta pod svetlo..daš si kavu z automatu a kludne si plexi prehodiš a ideš dalej...pohoda...na maruške žiadny problem...  

, iba sa snažíme povedať že je to veľmi jednoduché vymeniť. Inak dnes je u nás krásne slnečno a tak som bol to čierne plexisklo konečne na ostro vyskúšať a musím povedať že plní svoju úlohu na 100 percent, lebo teraz v zime je slnko dosť nízko a nepríjemne sa odráža od cesty, ale vôbec ma to neoslepovalo. Niekto sa tu pýtal či sa v tom dá ísť večer tak moja odpoveď je že nedá sa, lebo nič nevidieť
 , iba sa snažíme povedať že je to veľmi jednoduché vymeniť. Inak dnes je u nás krásne slnečno a tak som bol to čierne plexisklo konečne na ostro vyskúšať a musím povedať že plní svoju úlohu na 100 percent, lebo teraz v zime je slnko dosť nízko a nepríjemne sa odráža od cesty, ale vôbec ma to neoslepovalo. Niekto sa tu pýtal či sa v tom dá ísť večer tak moja odpoveď je že nedá sa, lebo nič nevidieť   , ale pokial je len zamračené tak je to v pohode vidieť
 , ale pokial je len zamračené tak je to v pohode vidieť

, btw beriem este dalsie plexi cire, tonovane sa mi zda moc tmave, cierne mi staci. Ak mi nahodou vie niekto nejako pomoct s velkostou, nech sa paci. Dakujem.
, btw beriem este dalsie plexi cire, tonovane sa mi zda moc tmave, cierne mi staci. Ak mi nahodou vie niekto nejako pomoct s velkostou, nech sa paci. Dakujem. .
.
 ja som ju nikde novu pod 160 e nemohol najst.
 ja som ju nikde novu pod 160 e nemohol najst.chcel by som chlapcov s kolarova poucit ze znacka NITRO pochadza z anglicka (to ze im robia veci inde je uz ich vec) a maju v ponuke prilby rovnajuce sa kvalitov vasim Bell kamsupwor napísal:Známi má prilbu CMS D-Jet presne tú čo popisuješ len iná farba s tmavým plexi. Je s ňou maximálne spokojný, moderný dizajn, kvalitné futro, váha do 1 000 g. Čo sa týka rôznych značiek, určite by som dal pozor a nekupoval integrálu pod 120-130€. Od veľmi lacných prilieb nečakaj potrebnú ochranu v prípade kolízie. Na bezpečnosti by som nešetril. Značky ako NITRO, MOTOWELL, WORKER - neblázni Čína ako vyšitá. Bezpečnosť (doma pred zrkadlom si v bezpečí). To si už daj radšej kvalitnú šiltovku aspom ťa prefúka. Dobré skútrové prilby sa môžu pohybovať okolo 80-100€.

biagini maju dokonca taliansky desing a na strankach palubovku s porschesupwor napísal:Ozaj G.T. vieš o tom že aj skútre capireli, piagini a kopec ďalších ....ini alebo eli pochádzajú s Talianska - veď tam je talianska trikolóra
a sú o polovicu lacnejšie ako ostatné talianske značky k...a tak si to poďme všetci kúpiť

Tomas Gyory - to fakt porovnávaš Bell s Nitro? Určite to poznáš, ale skús si to pozrieť, je to nezávislé: http://sharp.direct.gov.uk. Porovnávaš ale ťažko porovnateľné prilby, lebo je vo väčšine dosť veľký rozdiel v ich cenách.geetee =) napísal:chcel by som chlapcov s kolarova poucit ze znacka NITRO pochadza z anglicka (to ze im robia veci inde je uz ich vec) a maju v ponuke prilby rovnajuce sa kvalitov vasim Bell kamsupwor napísal:Známi má prilbu CMS D-Jet presne tú čo popisuješ len iná farba s tmavým plexi. Je s ňou maximálne spokojný, moderný dizajn, kvalitné futro, váha do 1 000 g. Čo sa týka rôznych značiek, určite by som dal pozor a nekupoval integrálu pod 120-130€. Od veľmi lacných prilieb nečakaj potrebnú ochranu v prípade kolízie. Na bezpečnosti by som nešetril. Značky ako NITRO, MOTOWELL, WORKER - neblázni Čína ako vyšitá. Bezpečnosť (doma pred zrkadlom si v bezpečí). To si už daj radšej kvalitnú šiltovku aspom ťa prefúka. Dobré skútrové prilby sa môžu pohybovať okolo 80-100€.
ale ovela krajsie ako CMS maju teraz v attacku vo vypredaji a aj s postovnym vydu lacnejsie ako CMS (u ktorych mi dizajn silno pripomina 30€ polske prilby, tiez z EU)

často chodíš nakupovať do Poľska Tomáš?geetee =) napísal:nemam ju na fotke, ale ako vy chodite kazdy wekend do milana mali by ste sa raz zastavit v polsku na trhu
a nevolam sa Gyore takze mi mozes vies co? (a narozdiel od vas, vedia tu na fore kto som ja a nedristam tu ako anonimny uzivatel ktory si vymysla na propagaciu svojich vyrobkou dristy typu, aj znami ma tu istu prilbu, je supova, plexi ma s lisovaneho prachu z mesiaca zmiesaneho s krvou z jednorozca.....)
sa trochu uvedomte, miesto trapnych kecou by som sa staral ci maju moji predajcovia s kazdej mojej prilby aspon jednu velkost na sklade, lebo 80% predaja nieje na objednavku ale ze pride clovek, vyskusa si, pripadne vybere farbu a kupi si tu co bola hned k odberu a netreba na nu cakat tyzden
(mne osobne je jedno kto si aku prilbu kupi, len nech to nieje serbel, a ma spravnu velkost)