Jarná jazda v Trebišove!!!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Jarná jazda v Trebišove!!!
Čaute východniari. Ak budete planovať jadzu v okolí TV dajte vedieť rád sa jej zúčastním. Určite sa nájdu nejakí scootristi. Moja yukina 250 je pripravená ja jarnú jazdu
podpis som si este nenastavil
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Jarná jazda v Trebišove!!!
ano urcite to dava zmyslel pojdeme vseci co mame 50ccm tu z okolia do 30km k tebe do Tv lebo ty mas 250ccm a tebe to je asi narocne
:D sleduj temy ako KE,PO to skor tam sa stretavame

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
dobre vravis, az mi je to divnô... 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... provokujete clenov zo zapadneho a stredneho slovenska ???
....

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nie, len v nejakom filme som tuto repliku pocul...
Ci to zo Stredoslovakov?

ja sa potom môžem na vas *censored*, vezmem svoju motorku do BA a budem jazdiť tu. Idioti
### uzivatel obdrzal varovanie c.1 - THeBaNDiT
Ď nemam zájemQuiksilver napísal:ano urcite to dava zmyslel pojdeme vseci co mame 50ccm tu z okolia do 30km k tebe do Tv lebo ty mas 250ccm a tebe to je asi narocne:D sleduj temy ako KE,PO to skor tam sa stretavame
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
heh, ved Quiksilver ti len napisal, ze asi tazko dojde niekto zo sirsieho okolia k tebe do Trebisova, a kedze mas 250ccm, nemal by si mat TY problem dojst trebars na nejaky vyjazd do Kosic ci do Presova... ale ked si taky prhky, nech sa paci...yuki napísal:ja sa potom môžem na vas *censored*, vezmem svoju motorku do BA a budem jazdiť tu. Idioti
Samozrejme, nikto nebrani, aby ste sa miestni scootristi v okoli Trebisova sli povozit...
- Quiksilver
- st. skútrista
yuki puki pocuvaj v prvom rade sa ukludni a vrat sa k textu co som pisal ako prvy a ked aj ho budes citat premyslaj co tym bolo myslene a dalsia vec nechcem urazat ale myslim si ze uz dost o tvojej ineligencii ukazuje tvoj prejav..vezmes svoju motorku do BA...okic tak nechapem potom preco si na scooter fore ked mas motorku... ves aky je rozdeil medzi byciklom a skutrom? a skutrom a motorkou?? ano ja viem kamion a autobus je to iste..
PS: hura na dalsie komentare a nadavanie si
neviem sa dockat 
PS: hura na dalsie komentare a nadavanie si

ved uznaj napisem normálnu tému a taký puk reaguje. nemal ani písať zbytočne múti voduyuki napísal:ja sa potom môžem na vas *censored*, vezmem svoju motorku do BA a budem jazdiť tu. Idioti
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Treba sa trosku krotit.
Quick napisal tu uvodnu vetu tak, ze prchka povaha by to mohla brat ako urazku. Ale urcite to tak prvoplanovo nemyslel. No ta ty si sa na to hned namotal
Co chcel povedat, a co je vlastne pravda, ze ta radi uvitame v PO a v KE na zrazoch, lebo tam je najviac skutristov, a dost z nich su 50kari. Takze castejsie zrazy sa robia prave tam. A kedze ty si vyssia kubatura, tak by to nemal byt pre teba problem.
Samozrejme, ze ked budeme mat nejaku jazdu okolo TV /napr. Sirava/ tak budeme radi ked sa budeme moct s tebou stretnut.
Quick napisal tu uvodnu vetu tak, ze prchka povaha by to mohla brat ako urazku. Ale urcite to tak prvoplanovo nemyslel. No ta ty si sa na to hned namotal

Co chcel povedat, a co je vlastne pravda, ze ta radi uvitame v PO a v KE na zrazoch, lebo tam je najviac skutristov, a dost z nich su 50kari. Takze castejsie zrazy sa robia prave tam. A kedze ty si vyssia kubatura, tak by to nemal byt pre teba problem.
Samozrejme, ze ked budeme mat nejaku jazdu okolo TV /napr. Sirava/ tak budeme radi ked sa budeme moct s tebou stretnut.
- Quiksilver
- st. skútrista
vidis yuki ludia ma tu poznaju a vedia ako to myslim vobec nie zle..moj prejav ustny aj pisomny je trochu mozno na pochopenie provokacny ale nikdy nie cieleny na hadku..proste nepojde asi pat 50ccm do TV tempom 60-70km/h z PO alebo SB,SP,SK 5hodky ked ty na 250ccm mozes dojst k nam za 30min po pri palcu..sorka ak som ta urazil nechcel som.
ja som smeroval stretnuie na ľudí kt. žijú v TV prip. tesnej blízkosti a majú skuter. Nechápem preto načo reaguje nejaký košičan alebo čo je zač.shobull napísal:Treba sa trosku krotit.
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Co myslis kolko ludi tam ma skuter? A ma ho ako konicek a nie len ako priblizovadlo? Sadaj na cinana a pras k ostatnym do vacsieho mesta, aspom sa dobre povozis
.....Tiez nebudem cakat ze niekto pride ku mne do diery na koniec sveta (aj ked chodia) a idem k nim...a nerob tu dusno lebo dostanes s remenom z V3 v Kovacovej po krizoch
...to je samozrejme sranda, rad ta tam uvidim

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
.... neviem kolko mas rokov ale na to ze si tu pomerne kratko mas zvlastny sposob vyjadrovnia ... ten presov bola ponuka a nie prikaz ... ak sa na pripadny zraz nedostavis tak si na teba dame po kofole a hromadne si poplacemeyuki napísal:ja sa potom môžem na vas *censored*, vezmem svoju motorku do BA a budem jazdiť tu. Idioti

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
OT prispevky som presunul do Vychodniarskej diskusie, odteraz poprosim k teme, ktorou je Jarna jazda v Trebisove, dakujem.