[quote=\"Damo555\"]Mna repro visli na 15 Eur 2x50W a zosilovać stavebnica 2x40W 7Eur spolu za sučiastky spolu 22Eur a hra to vyborne[/quote]
ty kokos.. 15eur,, ked si zoberiem do uvahy ze som mesiac sedel na inzeratoch a s porkym hladal najlepsie , najklvaitnejsie, 13cm priemer, s najlepsou citlivostou repro (min.90db) a to POSLEDNÉ čo ma zaujimalo bol vykon, pretoze zosik ktory mi porkyyy spravil ma vykon cca 2x40W sinus ..a 40w mali kazde repraky..
keby som chcel som mohol behnut do najblizsieho obchodu kupit NEJAKE 13cm koaxialy od chinMUNpanA

za 19eury a ze uAu..mam audio a reve to jak besne ..
..ale nie, cakal som na najlepsiu ponuku a ta prisla po mesiaci [porky by vam vedel povedat] ..
Ground Zero 130mm KOMPONENTNÉ repro, dvojpásmové, výkon 90W RMS/140W MAX, silkdome výškové repro, frekvenčný rozsah 70Hz-20KHz, citlivosť 90 dB !!! 90 !!! a nie 80 ani 88..
niekomu to staci , no ako porky pisal: hertz, ground zero, magnat...
ludia ved si nechajte poradit a uz ked nieco robite spravte to PORIADNE !
..a teraz ked si to vypeciem na polovicny vykon idem odpadnut ,,ale nie ako to \"reve\" ale aky to ma kvalitny zvuk .. vyskove repro+stredobasy
v kombinacii s porkyho zosikom nemaju chybu a mam pocit ze to ma daleko viac ako 40W

..no je to tak ,, a ked to davam cim dalej hlasnejsie, prichadzam do urovne kedy to uz ani hlasnejsie NECHCEM davat, pretoze ten pôžitok z toho je na nezaplatenie..
..mna vysla hudba do scootu spolu 60e a nelutujem toho.. dufam niekedy na zraze vam to predvediem a zistite co je to kvalitka

tym sa nechcem chvalit len vam chcem dat chrobaka do hlavy a rozmyslali