KYMCO AGILITY 50
Moderátor: Moderators
KYMCO AGILITY 50
mam tento skuter, a dokopy o nom nic neviem, ci sa da nejako zvysit vykon, alebo nieco podobne..skusite nieco porodit, please??..pri kupe mi povedali ze na prvej prehliadke mi namontuju kit na zvysenie vykonu ktory je uz v cene skutra..
:gt1: je to(už si nepametám ja sa to pýše) Kven Yang Motor COmpanymegalomaniax napísal:no a este jedna vec, co tak vy ako profici vravite na tu znacku KYMCO..viem ze asi to nebude nic extra ale aspon niecim ma poteste..zevraj je to dcerska spolocnost od hondy..teda ak neklamu
neviem či zrovna dcérska značka hondy, ale kvalita je určite lepšia ako u Juki a adams
2T má vyší výkon pri rovnakom objeme, nevýhody dvojtaktu sú vyšia spotreba (a hlavne prečo končia) emisie ktoré sú čím dalej prísnejšie
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No to asi neviem presne ale volakedy to bola HONDA teda tú fabriku tam urobili Japončíci a potom sa že vraj nejak osamostatnili ale ide o to že oni robia aj kopec súčiastok priamo pre HONDU a hlavne je to aj na prvý pohlad kvalitnejšie urobené ako iná a lacnejšia čína a značka Kymco sa dobre predáva na celom svete aj v USA aj v EU... a si myslím že teraz tá akcia čo bola v lete a ešte aj trvá bola dobrá čo sa týka zlavy lebo taká bola aj v čechách ale tie zlavy tam boli ovela menšie.ja som zatial spokojný a verím že aj ostatní čo majú KYMCO.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

tak isto funguje aj keeway, ale nikto ti netára že je to napr yamaha. pockaj na new modely sa poserete(som sa užVLADY napísal:No to asi neviem presne ale volakedy to bola HONDA teda tú fabriku tam urobili Japončíci a potom sa že vraj nejak osamostatnili ale ide o to že oni robia aj kopec súčiastok priamo pre HONDU a hlavne je to aj na prvý pohlad kvalitnejšie urobené ako iná a lacnejšia čína a značka Kymco sa dobre predáva na celom svete aj v USA aj v EU... a si myslím že teraz tá akcia čo bola v lete a ešte aj trvá bola dobrá čo sa týka zlavy lebo taká bola aj v čechách ale tie zlavy tam boli ovela menšie.ja som zatial spokojný a verím že aj ostatní čo majú KYMCO.

dakujem vam, ze ste mi o kymcu povedali nieco blizsie..som rad ze som nekupil nejaku blbost cinsku..ono uz len na tych plastoch a suciastkach vidno ze si dali na tom zalezat v porovnani s inymi skutrami...no a v buducnosti by som xcel urcite aspon nejako zvysit vykon, len neviem kde take nieco zozeniem alebo co by som mal na mojom skutri vymenit aby bol lepsi vykon a hlavne zeby som nedal zato 30 papierov..pocul som aj o tom ze sa da zvysit objem na 70 , len neviem ako to s papiermi potom ja si nexcem robit special vodicak, ci to sa robi tak ze zeleny o tom nevedia:))..esteraz diky moc:)))
no a ako tu pisal jeden z vas, zevraj to co by mi mali vymenit je tryska a nejake koleso na variatore..(teda ta vymena je uz v cene skutra , vraveli ze uz je v cene kit na zvysenie vykonu, a jeden z vas mi napisal ze by to malo byt toto)..no myslite ze budem po tej vymene citit rozdiel?..a kolko by ma vysiel taky vyfuk, nemusi byt ani novy, alebo kde take nieco zazeniem?...heh, diky VLADY, no ale ja zatim este z toho raketu robit nejdem, teda asi ani velmi nebudem ..ja len skor nieco take chcem z toho urobit aby som nesiel jak slimak, a aby som nesiel vkuse nejakou 50tkou...no este ten vyfuk pre zaciatok by som porozmyslal, ten dost urobi?
- VLADY
- spammer

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a vyfuk skoro nic nepomoze...bud ti vezme vykon v nizsich otacka a prida na vrchu alebo len volaco prida v strede...a skor to rozhasis jak tomu pomozes...4t to je veda...viac ako u 2t 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer

no a myslite ze to co mi povedali pri kupe, teda ze mi namontuju KIT na zvysenie vykonu ktroy je uz v cene, ze tym mysleli iba to ze mi odstrania tie veci co mi znizuju vykon..teda tie kruzky, alebo trysku..???..lebo ak ano tak je to ... podla mna, lebo kazdy kto ma v mojom okoli skuter povedal ze po zabehu mu tu rychlost odblokovali, bez toho aby mu hovorili o nejakom zvyseni alebo KITe
kit ktorý je v cene je asi podla nich tryska, válčeky, kratšie koleno a vybratie reštrikcie.megalomaniax napísal:no a myslite ze to co mi povedali pri kupe, teda ze mi namontuju KIT na zvysenie vykonu ktroy je uz v cene, ze tym mysleli iba to ze mi odstrania tie veci co mi znizuju vykon..teda tie kruzky, alebo trysku..???..lebo ak ano tak je to ... podla mna, lebo kazdy kto ma v mojom okoli skuter povedal ze po zabehu mu tu rychlost odblokovali, bez toho aby mu hovorili o nejakom zvyseni alebo KITe
Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie 

oki, no tak dobre..a inac je to ako?..zvysi sa iba maximalka na tych 70?.. ci aj akceleracia sa zvysi?..teda myslim ze ci skuter pojde tak isto ako ide teraz, len sa rucicka nezastavy na 50 a pojde dalej na 70..alebo ze bude aj ten vykon lepsi..hmm?..ja uz mam 550km..a mam prist na prvu po tisicke..mozno nieco natom bude, mozno ma moj predajca ineho dodavatela alebo co, mozno mi fakt daju nejake suciastky, valceky alebo co.. neviem no uvidim..ale zatial ho vobec nesetrim ziadna 40 ale idem kolko potrebujem a myslim si ze slape dobre..neviem ci ten zabeh je nejako nutny ako kazu predajcovia ze mam ist furt 40 max..
No ci sa zvysi aj akceleracia,zial to ti neviem povedat presne,ale osobne si myslim ze ano.Pretoze budes moct motor vytacat do vyssich otacok...preto ti to da aj tych 70..kamosovi na rovinke 72....a urcite ti tam nic nove nedaju,ako valceky atd...iba ti vyberu tie restrikcie..ja mam teraz nabehanych 350km,ale som chory,takze budem behat az na buduci tyzden..a mozno koncom tyzdna to pojdem dat do servisu a uvidi sa..Sranda,ze mi rapidne ubudlo v zasobniku brzdovej kvapaliny,je tam skoro na dne,a nevidim,ze by mi to niekde tieklo..PS:ani ja ho nesetrim,stale tlaci 55