sa tesííím
 sa tesííím  inak Mám jeden problém z dekla ventilov co mám hadičku co viedol do airboxu tak strieka zneho olej... cím to moze byt? zeby vela oleja alebo? dakujem za odpoved len to chcem vedet ci to nieje pokazene alebo ci to nieje problém
 inak Mám jeden problém z dekla ventilov co mám hadičku co viedol do airboxu tak strieka zneho olej... cím to moze byt? zeby vela oleja alebo? dakujem za odpoved len to chcem vedet ci to nieje pokazene alebo ci to nieje problém 
Moderátor: Moderators

sa tesííím
 sa tesííím  inak Mám jeden problém z dekla ventilov co mám hadičku co viedol do airboxu tak strieka zneho olej... cím to moze byt? zeby vela oleja alebo? dakujem za odpoved len to chcem vedet ci to nieje pokazene alebo ci to nieje problém
 inak Mám jeden problém z dekla ventilov co mám hadičku co viedol do airboxu tak strieka zneho olej... cím to moze byt? zeby vela oleja alebo? dakujem za odpoved len to chcem vedet ci to nieje pokazene alebo ci to nieje problém 

zostrojil som si zosilovač a najblizsie sa kupia reproduktory (na videu len provizorne na test) a este ten biely dekel by mal ísť do oranzova ale uvidíme ako sa to cele vyvinie
 zostrojil som si zosilovač a najblizsie sa kupia reproduktory (na videu len provizorne na test) a este ten biely dekel by mal ísť do oranzova ale uvidíme ako sa to cele vyvinie 

este ten dekel varia neni sice nafarbený ale pracuje sa natom
 este ten dekel varia neni sice nafarbený ale pracuje sa natom 

priniesli len dva kúsky jeden mne a jeden hned zobral spoluziak
 priniesli len dva kúsky jeden mne a jeden hned zobral spoluziak 

tak som zobral sestrine zvlhcene utierky
 tak som zobral sestrine zvlhcene utierky  :D improvizácia jak hovado ale hlavne ze to ide skatula ma uz netrápi
:D improvizácia jak hovado ale hlavne ze to ide skatula ma uz netrápi 

len plosak som kupil za 2ecka a k tomu som napajkoval kabliky a dal do krabicky a mohol by som niekoho poprosit kto sa do toho vyzna ze by my naznacil kde maju byt prspajkovane kabliky teraz my to sice hra ale je to len mono chcem stereo su tam aj dva integrace a ma to byt stereo pls kto by bol ochotny dam ffoto
 len plosak som kupil za 2ecka a k tomu som napajkoval kabliky a dal do krabicky a mohol by som niekoho poprosit kto sa do toho vyzna ze by my naznacil kde maju byt prspajkovane kabliky teraz my to sice hra ale je to len mono chcem stereo su tam aj dva integrace a ma to byt stereo pls kto by bol ochotny dam ffoto

... inak som odrezal kryt spojky koli tomu ze sa uvolnila matka a vytlacila karter a praskol
 ... inak som odrezal kryt spojky koli tomu ze sa uvolnila matka a vytlacila karter a praskol  tak som nato dal poistu bo tie cinske zachycovania zvona to je horror
 tak som nato dal poistu bo tie cinske zachycovania zvona to je horror  zatial nechám takto ale asi zvon prefarbím na modro alebo oranzovo alebo vobec a dám tam plexisklo
 zatial nechám takto ale asi zvon prefarbím na modro alebo oranzovo alebo vobec a dám tam plexisklo  ... mno a teraz vela ludí mi vravelo ze mám nafarbiť na oranžovo tak chcem počut pochvali
... mno a teraz vela ludí mi vravelo ze mám nafarbiť na oranžovo tak chcem počut pochvali  :D
:D
 ...aspoň môžeš tú spojku potom cez to okienko kontrolovať či sa nefláka a robí si svoju robotu poctivo....
 ...aspoň môžeš tú spojku potom cez to okienko kontrolovať či sa nefláka a robí si svoju robotu poctivo.... 

:D:D nenormalnýýý zvuk mááám
:D:D nenormalnýýý zvuk mááám  to bude trpas v zákrute... ludia budu pocut zvuk tak zacnu kukat ze co to pojde za vymakanú motorku a ono to na nich vybehnem  na skutri
 to bude trpas v zákrute... ludia budu pocut zvuk tak zacnu kukat ze co to pojde za vymakanú motorku a ono to na nich vybehnem  na skutri 

by som si pozrel
 by som si pozrel 

jááj sa zenho teším jak malý
 jááj sa zenho teším jak malý  vkuse by som len štartoval
 vkuse by som len štartoval  to je tá naša motorová opera chlapci
 to je tá naša motorová opera chlapci