len neviem ci to este niekoho zaujima
   len neviem ci to este niekoho zaujima   nejake foto zo skladacky, to ze skoro vobec nespim Vam je uplne jasne vsak
   nejake foto zo skladacky, to ze skoro vobec nespim Vam je uplne jasne vsak  
Moderátor: Moderators

len neviem ci to este niekoho zaujima
   len neviem ci to este niekoho zaujima   nejake foto zo skladacky, to ze skoro vobec nespim Vam je uplne jasne vsak
   nejake foto zo skladacky, to ze skoro vobec nespim Vam je uplne jasne vsak  

tak sa mozte tesit
  tak sa mozte tesit   

nech je na co pozerat
  nech je na co pozerat   ono v podstate tu hadicu bude vidno  len asi na 20 -25cm dlzky, lebo vacsiu cast zakryje predny plast. Nova info uz mam vyrobeny aj predny plast, dnes vecer by som ho chcel poriadne poobrusovat /flexa si zas uzije
  ono v podstate tu hadicu bude vidno  len asi na 20 -25cm dlzky, lebo vacsiu cast zakryje predny plast. Nova info uz mam vyrobeny aj predny plast, dnes vecer by som ho chcel poriadne poobrusovat /flexa si zas uzije   / a kvalitne naperforovat
  / a kvalitne naperforovat   zajtra vyrobim nejake uchyty, zial budem to musiet robit na uz nalakovanu konstrukciu a zrejme potom trochu pozatierat rucne - zial uz som nemohol z lakovanim cakat na to kym bude predny plast, tak dufam ze sa to podari. Dalej  mam hotovu elektriku. Ak vsetko vyjde ako ma v nedelu by osm to chcel skusit ozivit
   zajtra vyrobim nejake uchyty, zial budem to musiet robit na uz nalakovanu konstrukciu a zrejme potom trochu pozatierat rucne - zial uz som nemohol z lakovanim cakat na to kym bude predny plast, tak dufam ze sa to podari. Dalej  mam hotovu elektriku. Ak vsetko vyjde ako ma v nedelu by osm to chcel skusit ozivit  

po 2 mesiacoch som sa dockal aj prednej
   po 2 mesiacoch som sa dockal aj prednej