Výjazd 19. resp. 20. jun 2010
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Výjazd 19. resp. 20. jun 2010
Vzhľadom na to že je jún a ešte sa nekonal žiaden spoločný výjazd, zakladám túto tému.
Chcem zorganizovať menší výjazd (samozrejme ak bude dobré počasie a nebudú zaplavené cesty)
Termín je 5.6 (sobota) poprípade 6.6 (nedeľa) v čase na ktorom sa spoločne dohodneme.
Mám dve trasy ktoré by sme mohli absolvovať. Budem rád ak sa každý kto sa chce zúčastniť vyjadril. (či už k času alebo k trase)
Stretnutie pri hypermarkete Tesco na benzínovej pumpe.
1. Trasa Košice- Prešov Sigord. Ak by mali Prešovčania alebo Bardejovčania chuť pridať sa, budem len rád. Stretnutie pred Mestskou športovou halou a odtiaľ by sa pokračovalo smerom na Sigord kde by sme si dali občerstvenie. Vzialenosť je 80km (+ - autobus)
2. Trasa Košice- Skároš - Kéked- Abaújvár- Zsujta- Hidasnémeti- Tornyosnémeti- Seňa (občerstvenie)- Košice. V Maďarsku sú lepšie cesty ako u nás a hlavne plné zákrut (o čom sme sa spoločne s Rspeed-om presvedčili minulý rok). Vzdialenosť je 62km (+ - autobus)
Nie som proti iným nápadom, budem rád za každú pripomienku. Samozrejme rátam s tým že sú všade záplavy a tak v prípade zlej povodňovej situácie by sa volila trasa 1.
Vyjadrite sa.
Chcem zorganizovať menší výjazd (samozrejme ak bude dobré počasie a nebudú zaplavené cesty)
Termín je 5.6 (sobota) poprípade 6.6 (nedeľa) v čase na ktorom sa spoločne dohodneme.
Mám dve trasy ktoré by sme mohli absolvovať. Budem rád ak sa každý kto sa chce zúčastniť vyjadril. (či už k času alebo k trase)
Stretnutie pri hypermarkete Tesco na benzínovej pumpe.
1. Trasa Košice- Prešov Sigord. Ak by mali Prešovčania alebo Bardejovčania chuť pridať sa, budem len rád. Stretnutie pred Mestskou športovou halou a odtiaľ by sa pokračovalo smerom na Sigord kde by sme si dali občerstvenie. Vzialenosť je 80km (+ - autobus)
2. Trasa Košice- Skároš - Kéked- Abaújvár- Zsujta- Hidasnémeti- Tornyosnémeti- Seňa (občerstvenie)- Košice. V Maďarsku sú lepšie cesty ako u nás a hlavne plné zákrut (o čom sme sa spoločne s Rspeed-om presvedčili minulý rok). Vzdialenosť je 62km (+ - autobus)
Nie som proti iným nápadom, budem rád za každú pripomienku. Samozrejme rátam s tým že sú všade záplavy a tak v prípade zlej povodňovej situácie by sa volila trasa 1.
Vyjadrite sa.

- wilili
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 1:09 pm
- Skúter: keeway focus , piaggio beverly 500
Re: Výjazd 5.6.2010
Takže mne skôr vyhovuje nedeľa a radšj by som dal to Maďarsko .Ale kľudne sa prisposobím Aké má byť počasie???
Piagio Beverlly 500
- gianmarco1
- st. skútrista
Tiez by som radsej isiel do Madarska, ale vravim vsetko zalezi na ucastnikoch. Pocasie ma byt fajn. Teplota okolo 24 a slnecno. Ojedinele mozu byt prehanky. Na presnejsiu predpoved si musime pockat.

- gianmarco1
- st. skútrista
Nikto nema cas? Kde je problem? Konecne hlasia pekne pocasie a vychodniari budu radsej sediet doma na zadku. Aspon sa vyjadrite ze nie je dobry termin alebo nieco ine. Pitlo, Robuch, Rspeed kde ste?

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak chcete ist do Madarska, tak sa tesim, ze uvidim fotky...
Ak by sa slo do Presova a na Sigord, tak sa v pripade priazniveho pocasia a ak mi do toho nevojde nieco neodlozitelne, rad pridam... 
My s Talisom v inej teme planujeme nejaky vyjazd, ale to je pre vyssie kubatury (bez urazky
), navrhol som, ze pojdeme v nedelu za Xawierom do Sabinova (opat plati, ak bude dobre pocasie a ak niekomu z nas troch do toho nieco neodlozitelne nevojde).

My s Talisom v inej teme planujeme nejaky vyjazd, ale to je pre vyssie kubatury (bez urazky

- gianmarco1
- st. skútrista
V sobotu aj v nedeľu ma byt krásne počasie bez zrážok takže dúfam že sa niekto ozve a výjazd sa konať bude.
Povodňová situácia je vážna. Tu v Košiciach pri Hati stúpla voda nebezpečne vysoko a do vyliatia stačil jeden meter. V Ždani voda naďalej stúpa takže neviem ako je to v samotnom Maďarsku a či sú tam cesty prejazdné.
Ak by sa k tebe pridali ešte nejaký Prešovčania tak by sa šlo na Sigord, pretože ako vidíš, tu v Košiciach zdochol pes.
Povodňová situácia je vážna. Tu v Košiciach pri Hati stúpla voda nebezpečne vysoko a do vyliatia stačil jeden meter. V Ždani voda naďalej stúpa takže neviem ako je to v samotnom Maďarsku a či sú tam cesty prejazdné.
Ak by sa k tebe pridali ešte nejaký Prešovčania tak by sa šlo na Sigord, pretože ako vidíš, tu v Košiciach zdochol pes.

- gianmarco1
- st. skútrista
- gianmarco1
- st. skútrista
Ano je krasne konecne ale nemali by sme kam ist lebo cesty su uzatvorene. Vcera v noci som bol pri hornade po skuter v garazi... Vela nechybalo a bol by vodou chladeny.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som za nedelu od rana cca 10tej a radsek trasa Madarsko,ale aj PO nie je zla trasa...ja som za. Rspeed zrejme nie je online, je evakuovany z Cane...ja mozem iba max do 16tej mozno aj menej.som na mobile tak volajte
podpis som si este nenastavil
- gianmarco1
- st. skútrista
Aj keby sme sli traja tak mam problem. Nemam olej. Nestihol som kupit. Ak by mal niekto pozicat tak mozme niekam vybehnut. Pitlo je na tom ako?

- gianmarco1
- st. skútrista
Vyjazd sa presuva na vikend 19-20 jun. Dufam ze sa vyjadri co najviac clenov. V pripade ucasti ma kontaktuje cez forum alebo na mobil. Pocasie by malo byt vyhovujuce, samozrejme moze sa este zmenit. Vyjazd by bol spojeny s opekackou. Smer vyjazdu je v prvom prispevku, ale po dohode s ucastnikmi sa moze zmenit. Dufam ze pracujucim sa podari vybavit si volno. Rspeed-a unesieme. V priebehu tyzdna sem doplnim zoznam ucastnikov.
TheBandita prosim o zmenu datumu v nazve temy. Dakujem.
TheBandita prosim o zmenu datumu v nazve temy. Dakujem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Výjazd 19. resp. 20. jun 2010
nazov som upravil podla poziadavky, ale nazov temy mozes upravit aj sam, ak si jej zakladatel...
Proste zmenis predmet prveho prispevku... 

- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
tak som tu, mal som vela roboty a nestiham, odkedy mam drobca doma.ja som radsej za nedelu 20.6. ak sa mi podari uvolnit doma. V sobotu makam.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
pises do rok starej temy....skus tu http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =15&t=2702 

podpis som si este nenastavil