Odblokovanie
Moderátor: Moderators
to je este v poho ale na jednej tureckej stránke, čávo natlačil do čínskej sériovky 50cc 4T Malossi fialovú!!!maxipayne napísal:hebo cervena +100% a malosi cervena +90% len nechapem preco tu vsetci strkaju take tvrde pruzini ak k stage6 pro valcu s vzkonom do 13-14k odporucaju polini +7%...theruck napísal:ne hebo cervena to je najtvrdsia
ale ja som odpovedal? hned o hodinu!, dokonca mám uloženú este kopiu toho mailu. Napisal som, že hej chcem iba to jedno balenie (3ks) valčekov, takže komplet objednavka je žlta pružina + stage6 valčekytheruck napísal:tak preco neodpovedas na email ked sa ta pytam ze ci tie valceky chces naozaj 3 kusy?scrat napísal: no tu žltu som objednaval tuto cez scooter-tuning.sk este 6.9.2006
no ale on nechce ,enit variator on ho chce len odbloknut a ze jake suciastky bude potrebovat k tomu odbloknutemu variatoru, on nechce kupit novytheruck napísal:no tak variator by som nemenil ako prvy urcitePACOU8 napísal: aha sorry no tak ja nemam ale bratranec ktory nema net, tak pisem zanho, ma CPI Oliver 50 Sport vsetko original
najprv by som vymenil vyfuk a valceky potom mozno variator
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no tak to mi neprislo... kam si to poslalscrat napísal:ale ja som odpovedal? hned o hodinu!, dokonca mám uloženú este kopiu toho mailu. Napisal som, že hej chcem iba to jedno balenie (3ks) valčekov, takže komplet objednavka je žlta pružina + stage6 valčekytheruck napísal: tak preco neodpovedas na email ked sa ta pytam ze ci tie valceky chces naozaj 3 kusy?

kazdopadne tie valceky su neni takze to chvilku potrva...
kašli na valčeky, budem velmi povdačný ak pride aj len pružinatheruck napísal:no tak to mi neprislo... kam si to poslalscrat napísal: ale ja som odpovedal? hned o hodinu!, dokonca mám uloženú este kopiu toho mailu. Napisal som, že hej chcem iba to jedno balenie (3ks) valčekov, takže komplet objednavka je žlta pružina + stage6 valčeky
kazdopadne tie valceky su neni takze to chvilku potrva...
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Pocujte. mam taky dotaz. Nahodil som si odblokovacie koleno, vymenil valceky vo variatore, odstranil podlozku zbrusil naliatok a maximalka je akurat tak 62 co sa zlepsilo asi o 3 km oproti tomu ked som nemal odbloknute vario ale iba vyfuk. Zda sa mi to sakra malo na to ze som vybral tu podlozku a zbrusil... Trysku som este nemenil moze to mat neaky vpliv na to ? skuter taha dobre...
podpis som si este nenastavil