rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa matio » Ne Jún 29, 2008 2:09 pm

skaza napísal:hm auto asi neobehnes lebo sofer si povie boha hadam sa nenecham obehnut scootom a dupne na plyn :( poznam to z vlastnych skusenosti ale najdu sa aj vinimky ktorym je ot jedno
poznam takych, su to uboziaci ... bud im uhnem a potom si ich vychutnam hned za krizovatkou alebo im to nedarujem hned na zaciatku a proste neuhnem :twisted:
podpis som si este nenastavil

sarnik

#27 Príspevok od užívateľa sarnik » Ne Jún 29, 2008 2:11 pm

No tka to mate pravdu... ale chcu si zvysit ego tym ze su na aute a predbehnu skuter, ale to neriesim :) a inac , niekto tu spomenul to zadne koleso. Ma dost vykon aby som isiel po zadnom ?

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Jún 29, 2008 2:22 pm

na zadne das aj babettu co ma 1.5kona ked to vies...tak isto to mas aj z tym...aby sa to same zdvihlo na zadok potrebujes o dost viac vykonu a nastavit tak spojku a vario...

a ked to budes skusat bacha na dopady lebo ti predna vidla dopadne tak ako ostatnym co to skusali...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa matio » Ne Jún 29, 2008 2:29 pm

sarnik napísal:No tka to mate pravdu... ale chcu si zvysit ego tym ze su na aute a predbehnu skuter, ale to neriesim :) a inac , niekto tu spomenul to zadne koleso. Ma dost vykon aby som isiel po zadnom ?
to je uz len frajerinka a podla mna zbytocne tyranie skutru .. trpi tym kazda cast, nevravim o prednej vidle a lozisku, ked dopadne z metrovej vysky ...

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa matopn » Ne Jún 29, 2008 3:05 pm

jj ako je to pekne ako aj jazda na prednom ale cakaj ze ti tam moze daco rupnut a potom sa mozes aj pekne vytriet

tomomt72

#31 Príspevok od užívateľa tomomt72 » Ne Jún 29, 2008 4:12 pm

cinana by som si nikdy nekupil ci to je znacka Keway,Yuki ...cina je cina kamos kupil yuki matrix 50 a pomalicky sa mu rozpada a z 2 to nechce ani vynst do kopca co ma pomaly 2° stupania,radsej si pories nejakeho taliana za tie love co kupis cinana aj ked bude ten skut 5 rocny urcite je stale lepsi ako nejaky Yuki alebo iny ...

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa matio » Ne Jún 29, 2008 4:19 pm

tomomt72 napísal:cinana by som si nikdy nekupil ci to je znacka Keway,Yuki ...cina je cina kamos kupil yuki matrix 50 a pomalicky sa mu rozpada a z 2 to nechce ani vynst do kopca co ma pomaly 2° stupania,radsej si pories nejakeho taliana za tie love co kupis cinana aj ked bude ten skut 5 rocny urcite je stale lepsi ako nejaky Yuki alebo iny ...
je to kazdeho osobna vec, ci si radsej za rovnake prachy kupi noveho cinana so zarukou alebo 5 rocnu vyhonenu jazdenku .. sam sa pozri do svojho profilu, co tam mas napisane .. "polorozpadnuta kluka" .. tak take by som ja nikdy zase nekupil ... tak mu nepretlacaj nazor, vie sa sam rozhodnut ... moj scoot ide aj do kopca s dvomi v poho 40km

wr1t3r
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: St Jún 23, 2010 1:36 pm
Skúter: TAURIS - Mambo 50

Re: rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?

#33 Príspevok od užívateľa wr1t3r » Pi Júl 02, 2010 7:36 am

počúvajte ja ho mám ! som spokojný len ho treba dať odblokovať

ajven
chodec
chodec
Dátum registrácie: St Mar 02, 2011 10:03 am
Skúter: Tauris Mambo 50

Re: rieju mambo 50 (tauris) Oplati sa kupit ?

#34 Príspevok od užívateľa ajven » St Mar 02, 2011 10:10 am

OK, ja ho mám takisto - už necelé dva roky, len trochu blbne a treba ho odblokovať - tebe sa to podarilo? Máš ho odblokovaný, kto by mi to vedel spraviť?? dík
*odstránená citácia, posledný príspevok sa necituje. deltoro5784

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"