Ako nas na 1. aprila Veduci nachytal.. (Ex. Kupa Skutra)
Moderátor: Moderators
Ako nas na 1. aprila Veduci nachytal.. (Ex. Kupa Skutra)
ahojte. som tu nowy a newjem sa tu este orientovat
oco mi za vysvedcenie chce kupit skutra ale ja si newjem vybrat. poradte nejaky. chcel by som ho hned aj trosku vylepsit nech to ide aspon 120. kamarat mi vravel ze nejaky GFI alebo Kivay je dobry len newjem ake diely tam mam vymenit lebo nikdy som to nerobil a doteraz som jazdil iba na bajku. bicykel si opravujem sam tak myslim ze by som zvladol aj toto. tak poradte kde to mam kupit a kolko by to stalo?

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: kupa skutra
vitaj na fore, tvoj prispevok som ti presunul do tejto temy... precitaj si pravidla fora (odkaz najdes v mojom podpise)
neuviedol si, v akych cenovych relaciach sa chces pohybovat, ale ak chces, aby to chodilo k tym 120 (ale skor tak 110), tak bud ti treba vodicak A1 a kupit 125ccm, alebo kupit znackovy scooter 50ccm a vrazit donho poriadne prachy na tuning. Ale solidne poriadne. Volil by som skor tu vyssiu kubaturu.
neuviedol si, v akych cenovych relaciach sa chces pohybovat, ale ak chces, aby to chodilo k tym 120 (ale skor tak 110), tak bud ti treba vodicak A1 a kupit 125ccm, alebo kupit znackovy scooter 50ccm a vrazit donho poriadne prachy na tuning. Ale solidne poriadne. Volil by som skor tu vyssiu kubaturu.
no oco mi da 1000 eur. ja mam nasetrene nejake lowe a za to by som to chcel upravit. a s tou velkou kubaturou by som mohol jazdit aj ked mam vodicak len taky na 50tku?
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Mohol by som ti predat yamahu aerox, mas tam taliansky motor a menene qsi vsetko okrem valca a kluky. Yasuni z, multivar, do 17,5 atd, rocnik 2008, cena urcite cez 1000.0911270793
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
taliansky chrap nechcem. mali sme fiata a stale sa to kazilo

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
majo16 napísal:ahojte. som tu nowy a newjem sa tu este orientovatoco mi za vysvedcenie chce kupit skutra ale ja si newjem vybrat. poradte nejaky. chcel by som ho hned aj trosku vylepsit nech to ide aspon 120. kamarat mi vravel ze nejaky GFI alebo Kivay je dobry ...
....taliansky chrap nechcem. mali sme fiata a stale sa to kazilo![]()
![]()
![]()
tak si kup teda radsej Kivay alebo GFI

wed si aj kupm len nwjem ktory by bol dobry na to. poradi niekto? ty uz radsej nepis lebo ty pises stale optopic
a este sa xcem spitat ze co je to to CDI, lebo v jednej teme tu na fore som nasiel ze to treba wimenit a xcel by som to fsetko kupit naraz nex nemusim platit postovne velakrat
a este sa xcem spitat ze co je to to CDI, lebo v jednej teme tu na fore som nasiel ze to treba wimenit a xcel by som to fsetko kupit naraz nex nemusim platit postovne velakrat
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
1. Nauc sa pisat a vyjadrovat
2. Davidian ma pravdu, ked nechces taliana z neznameho dovodu, Kivej to isti
2. Za tie peniaze budes rad ak ti to pojde 75
3. Nechapem, co ma spolocna udrzba bicykla a motorky
4. Najdi si inzerat, mi ti ho okomentujeme
5. Skus citat co ti ludia pisu.
2. Davidian ma pravdu, ked nechces taliana z neznameho dovodu, Kivej to isti
2. Za tie peniaze budes rad ak ti to pojde 75
3. Nechapem, co ma spolocna udrzba bicykla a motorky
4. Najdi si inzerat, mi ti ho okomentujeme
5. Skus citat co ti ludia pisu.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Asi sa nahnevas, ale vzhladom na cenove moznosti a predstavu ako mas si skuter nekupuj alebo sa zmier, ze ti pojde do 70
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
optopic je presne co? lebo neviem co to znamena..majo16 napísal:wed si aj kupm len nwjem ktory by bol dobry na to. poradi niekto? ty uz radsej nepis lebo ty pises stale optopic
zato zas ale mrzi mna, ked nevies, co znamena de facto a de jure, ale myslim si ze to rozhodne off topic nebolo. spytaj sa otca, mozno ti to vysvetli.
skus si prestudovat, ake znacky skutrov existuju, skor nez sem zacnes nieco pisat. kedze prispievas na forum, usudzujem, ze asi mas aj pripojenie na internet, poradim Ti, existuje perfektna stranka http://www.google.sk, ktora Ti pomoze sa zasvatit do tejto tematiky. staci spravne hladat.
Dalej Ta ako moderator fora vyzyvam, aby si si prestudoval TUTO TEMU skor nez sem napises dalsi nezmysel.
A dalej si precitaj a dobre pravidla fora! Hlavne hovorim o tom, ze si mas 2x overit, ci sa tu o tom, co sa prave hodlas napisat uz niekde nediskutovalo. Nato sluzi, o ake prekvapenie - funkcia: HLADAT
Potom si zisti aky je rozdiel medzi Talinskym motorom a Cinskym, skor nez sa tu strapnis dalsimi prispevkami. na tuning potrebujes minimalne dalsich 1000 eur, ale ked chces latat taky low budget baumaxx tuning ako ma Techman, a myslis ze za 150 eur Ti Kivaj pojde 120, prajem Ti vela stastia.. To radsej za vysvedcenie knihu.. :S
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
to je golmajo16 napísal:taliansky chrap nechcem. mali sme fiata a stale sa to kazilo![]()
![]()

Piaggio je talianska firma, ktora scootre vymyslela a jej motory su zarukou spolahlivosti a lacneho servisu. Okrem nej dava piaggio motory do svojich scootrov aj Aprilia a Gilera - dalsie dve znacky, ktorych poldecakove modely patria (spolu s japonskou Yamahou) medzi spicku... Za najlepsi 50ccm scooter vo vseobecnosti je povazovana Gilera Runner, ktora (vraj) v serii ide 90km/h.
Dalo by sa predpokladat, ze tvoja neznalost talianskych scootrov je sposobena tym, ze si niekde pocul, ze scooter z Talianska ani nahodou... ale ono to bolo myslene tak, ze scooter DOVEZENY z Talianska (teda pouzivany, jazdeny) nie, pretoze tam sa scootre pouzivaju az do zjazdenia a potom ho podnikavci dovezu sem, stocia kilometre a predaju hlupakom za krasne peniaze.
Ale Talian kupeny a pouzivany na Slovensku, to je uplne ina vec (samozrejme zalezi na majitelovi, ale tu uz proste nejde o to, ci je scooter taliansky alebo japonsky, ale o to, ako sa majitel staral).
je tu toho na fore strasne vela tak sa radsej popitam a kto chce odpovie a kto neche nexa tak. google poznam a ten ma priviedol sem. preco by Kyway nemohol ist 120 ved v TV ukazovali ze to su zavodne masinky preto som myslel ze mi oco kupi ten a ja si tam dorobim tie upravy co tam maju ty zavondici. ak sa milim tak mi prepacteDavidian napísal:optopic je presne co? lebo neviem co to znamena..majo16 napísal:wed si aj kupm len nwjem ktory by bol dobry na to. poradi niekto? ty uz radsej nepis lebo ty pises stale optopic
zato zas ale mrzi mna, ked nevies, co znamena de facto a de jure, ale myslim si ze to rozhodne off topic nebolo. spytaj sa otca, mozno ti to vysvetli.
skus si prestudovat, ake znacky skutrov existuju, skor nez sem zacnes nieco pisat. kedze prispievas na forum, usudzujem, ze asi mas aj pripojenie na internet, poradim Ti, existuje perfektna stranka http://www.google.sk, ktora Ti pomoze sa zasvatit do tejto tematiky. staci spravne hladat.
Dalej Ta ako moderator fora vyzyvam, aby si si prestudoval TUTO TEMU skor nez sem napises dalsi nezmysel.
A dalej si precitaj a dobre pravidla fora! Hlavne hovorim o tom, ze si mas 2x overit, ci sa tu o tom, co sa prave hodlas napisat uz niekde nediskutovalo. Nato sluzi, o ake prekvapenie - funkcia: HLADAT
Potom si zisti aky je rozdiel medzi Talinskym motorom a Cinskym, skor nez sa tu strapnis dalsimi prispevkami. na tuning potrebujes minimalne dalsich 1000 eur, ale ked chces latat taky low budget baumaxx tuning ako ma Techman, a myslis ze za 150 eur Ti Kivaj pojde 120, prajem Ti vela stastia.. To radsej za vysvedcenie knihu.. :S
kamos ma hondu a to urcite lepsia ako talianTHeBaNDiT napísal:to je golmajo16 napísal:taliansky chrap nechcem. mali sme fiata a stale sa to kazilo![]()
![]()
![]()
Piaggio je talianska firma, ktora scootre vymyslela a jej motory su zarukou spolahlivosti a lacneho servisu. Okrem nej dava piaggio motory do svojich scootrov aj Aprilia a Gilera - dalsie dve znacky, ktorych poldecakove modely patria (spolu s japonskou Yamahou) medzi spicku... Za najlepsi 50ccm scooter vo vseobecnosti je povazovana Gilera Runner, ktora (vraj) v serii ide 90km/h.
Dalo by sa predpokladat, ze tvoja neznalost talianskych scootrov je sposobena tym, ze si niekde pocul, ze scooter z Talianska ani nahodou... ale ono to bolo myslene tak, ze scooter DOVEZENY z Talianska (teda pouzivany, jazdeny) nie, pretoze tam sa scootre pouzivaju az do zjazdenia a potom ho podnikavci dovezu sem, stocia kilometre a predaju hlupakom za krasne peniaze.
Ale Talian kupeny a pouzivany na Slovensku, to je uplne ina vec (samozrejme zalezi na majitelovi, ale tu uz proste nejde o to, ci je scooter taliansky alebo japonsky, ale o to, ako sa majitel staral).
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
v prvom rade si naštuduj Pravidlá Slovenského Pravopisu.majo16 napísal: je tu toho na fore strasne vela tak sa radsej popitam a kto chce odpovie a kto neche nexa tak. google poznam a ten ma priviedol sem. preco by Kyway nemohol ist 120 ved v TV ukazovali ze to su zavodne masinky preto som myslel ze mi oco kupi ten a ja si tam dorobim tie upravy co tam maju ty zavondici. ak sa milim tak mi prepacte
po 2: si preštuduj Fórum
po 3: myslím si, že tu chalani sa asi do toho viac rozumejú do toho ako ty...a keĎ neveríš tak si preštuduj google...
po 4: "kyway" či ako si to nazval sa píše Keeway.
aha no tak presne ten keeway som myslel. ty ho mas? aky tip?
nasiel som dobry stranku. www.keeway.sk tam su vsetky tie modeli. paci sa mi ten cierny. ten by isiel upravit?
- parky
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Dec 13, 2010 9:10 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 70
ja keeway nemám, samozrejme išiel by vylepšiť ale všetko stojí veľa Eur a nedosiahne taký výkon ako u taliana...a úsilia. veĎ napíš limit a dačo ti tu poradíme. ale radšej ojazdený talian ako nová čína..majo16 napísal:nasiel som dobry stranku. http://www.keeway.sk tam su vsetky tie modeli. paci sa mi ten cierny. ten by isiel upravit?
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Nerobí si z nás Vedúci na 1. apríla srandu? 

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
mas u mna pivoTHeBaNDiT napísal:Nerobí si z nás Vedúci na 1. apríla srandu?

cakal som ze koho z vas to napadne pozret. bandit najlepsi moderator

ved asi vedia taliani ze tie ich sroty su zledr.snake napísal:v talianskuu 8 z 10-tich scootrov honda alebo T max