najlepsia prilba
Moderátor: Moderators
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
najlepsia prilba
poradtte mi nejaku kvalitnu vyklopnu pokial mozno cenovo dostupnu prilbu.dik
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
MIRO-SA si kúpil výklopku neviem síce už čo to bolo za značku ale zdala sa mi lepšia ako AIROH ale aj stála cca 7 litrov.... Moja bola za cca 5 a aj keď je nad 100kilákov už dosť hlučná som spokojný, mám PR2000.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- jeffo
- skútrista
presne tu som kukal, a potom este tu airoh-u SV 55 sportmPershing napísal:Mozno AIROH Mathisse Sport, Ar 300 Sport
http://diely.ktm.sk/katalog/vyklopne-termoplast?page=1
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ked si ju budes skusat tak si skus pritlacit rukou spredu na ksicht lebo mne ta moja airoh mathisse basic - teraz mathisse sport(3500 Sk) od 150 km/h tlaci na nos a na bradu
inak vyklopne maju vacsi aerodynamicky hluk a v podstate to o moc praktickejsie nieje od full integraly akurat ked niekomu nieco rozpravas nemusis kricat lebo to zdvihnes a hotovo
ja by som si vyklopnu uz nekupil
inak vyklopne maju vacsi aerodynamicky hluk a v podstate to o moc praktickejsie nieje od full integraly akurat ked niekomu nieco rozpravas nemusis kricat lebo to zdvihnes a hotovo
ja by som si vyklopnu uz nekupil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ale ked uz kupi prilbu a potom sa pojde odviezt na niecom lepsom tak mu to bude vadit takze rovno nech si kupi dobru ne?Nepo napísal:Chalani vsak ale Jeffo to kupuje na skutrika,ktory pokial viem este nieje odblokovany,teda jazdi 50km/h.Na ksicht mu to urcite tlacit nebude.A ak ti mozem poradit urcite nekupuj prilbu s tmavim sklom,nebudes vidiet ani hovno.

- jeffo
- skútrista
aj nad tym som rozmyslal ze si kupim s normalnym sklom a dam si radsej okulare, lebo tie nase vecerne skutrenie, inak dnes som ta videl v meste na skutriku,Nepo napísal:Chalani vsak ale Jeffo to kupuje na skutrika,ktory pokial viem este nieje odblokovany,teda jazdi 50km/h.Na ksicht mu to urcite tlacit nebude.A ak ti mozem poradit urcite nekupuj prilbu s tmavim sklom,nebudes vidiet ani hovno.

- jeffo
- skútrista
ako ides od turca smerom ku sokolovni tak niekde medzi okolo 14:40. kde su v okoli martina nejake dobre obchody s prislusenstvom. inak cez vikend idem do bb tak kuknem aj tamNepo napísal:No tomu ver ze vecer nic nevidis.Absolutne nic.Mal som moznost vyskusat taku prilbu a teda to je normalne riziko mat to vecer na hlave.A kde presne si ma videl???a kedy?
No na vrutkach je jedna mototechna,maju tam kopec veci na skutre a vedia aj vselico objednat je to v budove posty vola sa to Perax.Vsak maju aj www stranku si kukni www.perax.sk no a potom este v ZA je cosi a najlepsie v BB.
- jeffo
- skútrista
to je pre mna super, cely vikend budem behat po obchodoch namiesto toho , aby som bol na chalupeNepo napísal:No na vrutkach je jedna mototechna,maju tam kopec veci na skutre a vedia aj vselico objednat je to v budove posty vola sa to Perax.Vsak maju aj www stranku si kukni www.perax.sk no a potom este v ZA je cosi a najlepsie v BB.

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: najlepsia prilba
najlepsia prilba je tak ked udries v 90-ke do V3S-ky a ostane celajeffo napísal:poradtte mi nejaku kvalitnu vyklopnu pokial mozno cenovo dostupnu prilbu.dik

podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
Re: najlepsia prilba
tvoja teoria ma dve chybydr.snake napísal:najlepsia prilba je tak ked udries v 90-ke do V3S-ky a ostane celajeffo napísal:poradtte mi nejaku kvalitnu vyklopnu pokial mozno cenovo dostupnu prilbu.dik
1. prilba pri takom naraze by nemala zostat cela
2. zle sa to zistuje ktora to je