Hebo pruzinky do orig.SF1 spojky

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
tottito

Hebo pruzinky do orig.SF1 spojky

#1 Príspevok od užívateľa tottito » Po Okt 02, 2006 3:07 pm

Ahojte, viem ze to znie divne, ale mne ani za ten svet nejde dat Hebo pruzinky do orig. spojky na SF1 (na webe pisu ze idu len do niektorych orig.spojok). Povodne prizunky maju totiz na jednej strane ten hacik viac predlzeny zatial co u Hebo su oba konce rovnake.
Obrázokpruzinky v origos spojke

Obrázokkeby niekto nevedel ako vyzera Hebo pruzinka :lol:

viete poradit ako na to :roll: ?
dik

scrat

#2 Príspevok od užívateľa scrat » Po Okt 02, 2006 4:53 pm

ja ti môžem predať sadu 3x3ks Malossi pre origo spojku...

Užívateľov profilový obrázok
lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa lil_b » Po Okt 02, 2006 5:23 pm

rozober celé pakne a vyskúšaj to tak poslkladať a až potom nasun pakne naspeť :)
podpis som si este nenastavil

tottito

#4 Príspevok od užívateľa tottito » Po Okt 02, 2006 5:47 pm

scrat napísal:ja ti môžem predať sadu 3x3ks Malossi pre origo spojku...
mohol by si sem hodit jej foto? dik
Lil_b: myslis odpojit tie pakny od telesa spojky, navliect pruzinky a potom to zlozit spat? no to ma nenapadlo :oops: , ale nechapem preco je to takto blbo vymyslene...

scrat

#5 Príspevok od užívateľa scrat » Po Okt 02, 2006 5:58 pm

tottito napísal:
scrat napísal:ja ti môžem predať sadu 3x3ks Malossi pre origo spojku...
mohol by si sem hodit jej foto? dik
Lil_b: myslis odpojit tie pakny od telesa spojky, navliect pruzinky a potom to zlozit spat? no to ma nenapadlo :oops: , ale nechapem preco je to takto blbo vymyslene...
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Ma ... inky_1.jpg[/img]

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#6 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Okt 02, 2006 6:02 pm

Pakne nemusíš dávať dole dá sa to tam natiahnuť aj tak že jednu stranu zakvačíš a druhú potiahneš napr tak že si spravíš oko z drôtu nejakého ocelového ako je do COčky alebo pod. a ten chytíš do klieští alebo si ho obtočíš okolo nejakej tyčky alebo tak.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

scrat

#8 Príspevok od užívateľa scrat » Po Okt 02, 2006 6:29 pm

Pekné chlapci, ale skušali ste niekto natiahnuť hebo alebo malossi určené pre sport spojky na origo spojku? To, že pružinky do origo spojky majú jednu stranu dlhsiu je preto aby vôbec dočiahli. Ja som ledva natiahol červenu malossi na origo spojku. Neviem si predstaviť, že on by mal naťahovať pružinky ktoré su o 1/3 kratsie. Ak by to aj nejakým zázrakom dokázal asi by mu aj tá najslabsia zopínala spojku niekde pri 14000rpm :?

tottito

#9 Príspevok od užívateľa tottito » Po Okt 02, 2006 7:04 pm

Vlady,theruck: presne tak som to robil :wink: Ale ako pise scrat, ta origo pruzinka je na jednom konci dlhsia nez ta od hebo (zelena) aby dociahla do toho oka co je dalej od okraja. Ale nejde mi to do hlavy ze by sa to tam vobec nedalo dostat lebo jeden konkurencny e-shop ponuka na SF 1/2 len tento typ pruziniek :roll:

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa lil_b » Po Okt 02, 2006 7:28 pm

jedna vec je papír a druhá prax hehe :)
podpis som si este nenastavil

G

#11 Príspevok od užívateľa G » Po Okt 02, 2006 7:33 pm

ja som tiez prvy krat nasadzoval hebo pruzinky do spojky asi hodinu, potom to uz slo za par sekund....len trenuj!!!!!! vsetko sa da, len treba chciet

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa theruck » Po Okt 02, 2006 7:57 pm

ved ja som tam daval cervene hebo... ale do 2 cipej minarelli spojky som ich trosku pretiahol :) a isli ozaj tazko ale potom sa ten skuter ani nerozbehol :)

tottito

#13 Príspevok od užívateľa tottito » Ut Okt 03, 2006 6:44 pm

No tak Malossi to ma zvladnute o dost lepsie ako Hebo. Dokonca su ine pruzinky do roku 96 a ine po pre origo spojku. Pre tu moju su presne tie racing ktore ma Scrat. Btw ani Hebo neuvazuje s tymi svojimi pri klasickej spojke, aspon podla obr.na ich webe.
Scrat: predavas to len ako celu sadu alebo aj po farbach? Mal by som zaujem o tie zelene ak by to slo (ich D by mal byt pod 2mm co tusim zodpoveda tym zelenym od Hebo)

scrat

#14 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Okt 03, 2006 7:03 pm

tottito napísal:No tak Malossi to ma zvladnute o dost lepsie ako Hebo. Dokonca su ine pruzinky do roku 96 a ine po pre origo spojku. Pre tu moju su presne tie racing ktore ma Scrat. Btw ani Hebo neuvazuje s tymi svojimi pri klasickej spojke, aspon podla obr.na ich webe.
Scrat: predavas to len ako celu sadu alebo aj po farbach? Mal by som zaujem o tie zelene ak by to slo (ich D by mal byt pod 2mm co tusim zodpoveda tym zelenym od Hebo)
jedine komplet, 200,- + poštovné

tottito

#15 Príspevok od užívateľa tottito » Ut Okt 03, 2006 7:35 pm

scrat napísal:
tottito napísal:No tak Malossi to ma zvladnute o dost lepsie ako Hebo. Dokonca su ine pruzinky do roku 96 a ine po pre origo spojku. Pre tu moju su presne tie racing ktore ma Scrat. Btw ani Hebo neuvazuje s tymi svojimi pri klasickej spojke, aspon podla obr.na ich webe.
jedine komplet, 200,- + poštovné
mas SS :wink:

scrat

#16 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Okt 15, 2006 11:19 pm

TOTTITO, no ako pružinky, pasovali?

tottito

#17 Príspevok od užívateľa tottito » Po Okt 16, 2006 10:38 am

scrat napísal:TOTTITO, no ako pružinky, pasovali?
no este som neskusal lebo cakam na vyfuk a potom skusim dat asi tie stredne. Ale ked vyskusam tak dam urcite vediet :wink:

geetee

#18 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Okt 17, 2006 5:22 pm

ide to, len trocha sikovnosti a stastia treba :)

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"