nefunkcne budiky na maxsteri
Moderátor: Moderators
-
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 11:37 pm
- Skúter: yamaha maxster 125
nefunkcne budiky na maxsteri
zdravicko
mam problem s budikmi na mojej Yamahe maxster 125 , problem je v tom, ze rucicka lieta a ukazuje nenormalne hodnoty ako tachometer tak aj stav paliva(tu rucicka stoji stale rovnako) stav kilometrov je uplne mimo a cas je stale iny...nema niekto nejaky napad...priipadne riesenie
vdaka
mam problem s budikmi na mojej Yamahe maxster 125 , problem je v tom, ze rucicka lieta a ukazuje nenormalne hodnoty ako tachometer tak aj stav paliva(tu rucicka stoji stale rovnako) stav kilometrov je uplne mimo a cas je stale iny...nema niekto nejaky napad...priipadne riesenie
vdaka
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: nefunkcne budiky na maxsteri
Že by dajaký problém v napájaní????Čo sa Ti dá viac poradiť???, rozobrať a skontrolovať konektor a ak sa nič nenájde tak aj samotný budík ...ale možno že je len chyba že na poistke nieje dobrý kontakt alebo čo ja viem kde??? od PC a klávesnice ťažko posúdiť... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Petom
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Máj 06, 2009 1:58 pm
- Skúter: BMW K1200 LT
co vyriesene ci nem? ako hovori Vlady
este to zvykne robit, ked je zla kostra, zisti odkial berie do pristrojov kostru, zazil som na aute, ze presne toto robilo, budiky ukazovali hausnumera a bola zle ukostrena baterka na karoseriu (korozia+uvolnena matka (tatka uvolnili z vazby az neskor
))
este to zvykne robit, ked je zla kostra, zisti odkial berie do pristrojov kostru, zazil som na aute, ze presne toto robilo, budiky ukazovali hausnumera a bola zle ukostrena baterka na karoseriu (korozia+uvolnena matka (tatka uvolnili z vazby az neskor

Mne sa stratil podpis, aj vám?
-
- Dátum registrácie: Ut Júl 12, 2011 11:37 pm
- Skúter: yamaha maxster 125
zatial som to nijak neporiesil...akurat cas na budikoch mi akymsi zazrakom zase funguje...ak si prepnem na "trip" tak to pocita kilometre "normalne" aj ked ono ich pocita asi od rychlosti a tacho ukazuje stale 3-4 krat viacej....niekedy za z max. pretoci naspat a ukazuje odznova 

podpis som si este nenastavil
- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
Presne aj moj probleeeem pomooozte mi....rucicka na budiku rychlosti sa ani nepohne....vsetko ostatne funguje. aj rucicka otackomeru aj teplotny budik aj budik na palivo. a palubny pc tiez funguje lebo rata aj priemernu rychlost aj spotrebu aj prejdene km.
len teda ten budik s rychlostou je mrtvy....prosim o radu.
ja som asbolutny zaciatocnik. na 50tke som si menil akurat tak plasty v predu co sa mi podarilo rozbit za cca 90€
to je vsetkooo
a pioniera co som mal na dedine mi skoro vsetko opravoval dedko.....
Dakujem....
len teda ten budik s rychlostou je mrtvy....prosim o radu.
ja som asbolutny zaciatocnik. na 50tke som si menil akurat tak plasty v predu co sa mi podarilo rozbit za cca 90€

a pioniera co som mal na dedine mi skoro vsetko opravoval dedko.....
Dakujem....
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
neviem aký je tam systém , ale ak tam je lanko ktoré ide od predného kola ku tahometru tak ho skontroluj. Pravdepodobne bude roztrhnuté. A ak lanko pri zatočení kola sa tiež bude točiť tak potom hľadaj chybu v samotnom tahometru.
@z mobilu.
@z mobilu.
Naposledy upravil/-a Damo555 v Št Dec 01, 2011 12:17 pm, upravené celkom 1 krát.
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
skusim skontrolovat svojim lajckym okom a podam spravu ci sa zadarilo 
diky Damo

diky Damo