Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!
Moderátor: Moderators
- lukaskq888
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 8:54 pm
- Skúter: Piaggio NTT
Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!
http://www.levican.sk/index.php?app=nov ... z&show=646 Skoda takeho mladeho zivota 

podpis som si este nenastavil
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Dec 27, 2010 12:22 am
- Skúter: Peugeot Elystar 50
Re: Speedy751 R.I.P
To hej to maš pravdu ale uznaj sadne si za volant bez vodického málo skúsenosťami a vysoká rýchlosť no čo sa dá čakať a možno nebol ani pripútaný a bol to jeho osud čo narobíme nech mu je zem ľahká 

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
R.I.P.
A v tomto aute sa uz zabilo vela mladych ludi.Je to hrozne nebezpecne auto.

- capitan94
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 250
R.I.P a dávajte si všeci na seba pozor... keď vidím že bol starý tak ako ja.. strašné.. 

Keeway Arn 125
24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
Aprilia Atlantic 250

Aprilia Atlantic 250
- lukaskq888
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 8:54 pm
- Skúter: Piaggio NTT
Kazdy rozhoduje sam za seba...17 rocnemu chlapcovi silne a male auto dat do ruky a este bez vodicaku...bez skusenosti a rozumu sa dalo cakat ze sa nieco take stane...
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
1.6 nie je až taka silná..Ale toto by som moc nerozoberal.. bola to jeho chyba ale ide oto že zomrel
R.I.P škoda mladého ludského života.. Treba si na seba dávať pozor.. keď si prestavím ako sme si pisali PM a pred havarou mi písal za motowella že možno ho zoberie dá mi vedieť a potom sa neozval.. som myslel že stratil záujem.. no tam chyba nebola 

- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
OT : 1,6 16V benzín vie urobit bordel
A k teme ! najvačšia chyba je vo vychove, toto bola uplna nezodpovednost zo strany rodičov a najma jeho , jedno štastie že tam stal len stlp a nie aj niekto iny

A k teme ! najvačšia chyba je vo vychove, toto bola uplna nezodpovednost zo strany rodičov a najma jeho , jedno štastie že tam stal len stlp a nie aj niekto iny

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
viem mal som čest s tym autom.. je svižné ale ak by to malo turbo to by bolo ešte horšie.. ale je to ot.. zomrel je jedno na čom
V tej vychove je to škoda.. Rodičou by som nikdy neobvynoval len preto že im zomrel syn.. Ale mam tiež kamošu čo maju 17 a svižne na autach čo im sam požiča oco... chore.

V tej vychove je to škoda.. Rodičou by som nikdy neobvynoval len preto že im zomrel syn.. Ale mam tiež kamošu čo maju 17 a svižne na autach čo im sam požiča oco... chore.

- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
neobvinujem ale prava tam nastala prvotna chyba, ale tak ako píše Makičko, velmi čudny pocit, že naozaj nas opustil jeden z nás, skutristov, motorkarov , kamaratov, ....
Nech ti je zem lahka Andy:)

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- Mr_47
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 25, 2009 2:03 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC
- Kontaktovať užívateľa:

bol to nas dobrý kamarat

- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50

presne tak, je to divné, že tu este pred par dnami písal a teraz uz sa neozve :/ este v jeho profile Opel tigra 1,6 atď... pozrem som jeho temu a este tam písal ze v-max 210km/h .. asi mu tych 210 km/h prislo osudným

Naposledy upravil/-a bezoadam v St Júl 20, 2011 8:19 am, upravené celkom 1 krát.
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Smutné....
.tak sa ale z toho treba poučiť.Hlavne mladšie ročníky , a nelietať a je jedno či dakto má alebo nemá papiere aj keď neschvalujem jazdenie bez papierov a sám som párkrát v mladosti tiež zobral tatkovi auto a išiel skúšať jazdiť....ale je rozdiel dakde po sídlisku po uličkách 20-30km/h alebo len tak po parkovisku a nie že sadnem a idem normálne na hlavnú cestu a ešte aj skúšať koľko to ide ....

Ale zas aby sme mu náhodou nekrivdili....čo ak mu akurát pod auto vybehol dajaký zver a on strhol volant -skúsenosti nemal žiadne .... asi . Ale tie by nemal aj ak by mal VP čo len pár mesiacov ....a kedže neutrhol ani ten stožiar a ani auto nieje na polovice komplet omotané tak zrejme tá rýchlosť nebola zas až taká vysoká.

Ale zas aby sme mu náhodou nekrivdili....čo ak mu akurát pod auto vybehol dajaký zver a on strhol volant -skúsenosti nemal žiadne .... asi . Ale tie by nemal aj ak by mal VP čo len pár mesiacov ....a kedže neutrhol ani ten stožiar a ani auto nieje na polovice komplet omotané tak zrejme tá rýchlosť nebola zas až taká vysoká.
Naposledy upravil/-a VLADY v St Júl 20, 2011 8:58 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Možno to bude znieť kruto ale ja takýchto ludí nelutujem. Keby mi náhodou zrazil neohladuplnou a rýchlou jazdou dieta tak ho vlastnoručne ja zabijem. Sam si za to môže. Samozrejme je to velke neštastie pre jeho rodinu.
Honda PS 150i
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Kua nechápem tomu do teraz. Mal cely život pred sebou tešil sa že mu dojde CDI, chcel predať skúter a porobiť si tigru....v jeho podpise "Moje sny:Suzuki RM 250,Suzuki LTZ 400 " Na jeho nastenke na fb elektrony a komentár není o čom zajtra si idem po ne... Honda CBR 1000RR a komentár možno raz... Mal plno snov a všetko zmizlo v jednej sekunde.... Na fóre nemal najlepšiu povesť v poslednej dobe s tým kšeftovaním ale toto by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi a je mi ho ľúto
Bol jeden s nás.... Scootrista...patril do našej veľkej rodiny ktorý miloval vôňu benzínu, skútre , tuning... Keď dostal tigru tak bol štastny aj tu na fore sa pochvalil... v 17stich mat auto a ešte take pekne a rychlejšieje každy by bol rad.. Ale ja na jeho mieste by som radšej neriskoval a počkal si za vodičakom veď už nechybalo veľa a keby som sa previezol tak len po dedine a pomaly a aj to iba v najnevihnutejšich pripadoch... On riskoval pustil sa aj do mesta a 50-tkou nechodil.... A rodičou by som s toho neobvynoval lebo rodičia asi nechceli aby na tom lietal bez vodičaku keď na fb mal taky status : "Toto je pixi natankujem si do auta za 15euri a nakoniec si ho ani zobrat nemozem..... "
Ale to je jedno speedyho nam to nevrati jedno je jasne hlavnu chybu urobil on že Šiel bez Vodičaku a ešte k tomu aj rychlo a bohvieake skusenosti nemal...
veď bolo to na rovinke tu je to lepšie vidno :http://www.leviceonline.sk/dopravne-neh ... rafie.html
A možno je to osud.....
Je to aspoň pre ponaučenie druhych hlavne tu na fore... Davajte si na seba pozor.
Speedy R.I.P

Ale to je jedno speedyho nam to nevrati jedno je jasne hlavnu chybu urobil on že Šiel bez Vodičaku a ešte k tomu aj rychlo a bohvieake skusenosti nemal...
veď bolo to na rovinke tu je to lepšie vidno :http://www.leviceonline.sk/dopravne-neh ... rafie.html
A možno je to osud.....
Je to aspoň pre ponaučenie druhych hlavne tu na fore... Davajte si na seba pozor.
Speedy R.I.P
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Nech odpočíva v pokoji.
Na rovinke a suchej ceste dostať auto takto do stĺpa, buď išiel fest rýchlo a kľučkoval, alebo mu niečo vybehlo pred auto...
Na rovinke a suchej ceste dostať auto takto do stĺpa, buď išiel fest rýchlo a kľučkoval, alebo mu niečo vybehlo pred auto...
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
bože ..
R.I.P. speedy .. r.i.p. 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Peter 218
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 14, 2010 11:19 pm
- Skúter: Aprilia SR 50
Ach je to strašne
treba si davať pozor!... Speedy 

Aprilia Sr 50-liatina 70 ccm,17,5ka karburator,Malossi multivar,Naraku spojka,Malossi remeň,Gianelli Extra.

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... nieje nic horsie ako ked rodicia preziju svoje dieta - obzvlast ked mu este pred osemnastkou dopriali auto - zrejme ani snaha dopriat detom "vsetko" sa nevyplaca ... je fakt skoda tak mladeho zivota - a vystraha pre vsetkych - neprecenujte svoje sily ...
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Je mi ľúto že tak dopadol aj keď bol taký aký bol, oto viac sa to zle číta keď som ho poznal osobne. R.I.P a úprimnú sústrasť rodine. Kiež by si z toho zobrali ľudia ponaučenie 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
Re: Speedy751 R.I.P. - česť jeho pamiatke!!
R.I.P ,skoda mladeho ludskeho zivota
Gilera runner => Piaggio X8
- pygo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
- Skúter: bolo Amalfi
Nech odpočíva v pokoji..
<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
....neviem čo na to napisať...
presne podobne som mal skusenosť pred tyždnom u nas na Sliači večer o 21vej hodine ma pred železničnym priecestim u nas predbiehal chalnko s babou asi tak 120kou v meste...!!!! za priecestim je hned križovatka kde som chcel odbočiť vlavo...ešte šťastie, že predvidam a počkal som čo sa udeje a neodbočil som. keby som tak urobil tak chalanko v 120ke na novom Leone napali rovno do mna a stranou kde mal frajerku.
samozrejme som si ho počkal lebo som vedel ked pojde späť. na otazku či vie ako sa chodi v meste, že sa nepredbieha pred železničným priecestim a hlavne ked za nim ustí križovatka...na mna čumel ako puk. mal asi 18 rokov. povedal som mu , že či si chce zabiť frajerku a že ak chce byť "frajer" da sa to dokázať aj inak ako rychlou jazdou cez mesto bez dodržania predpisov.
to len taký pribeh ako to je dnes na cestach. treba si davať pozor a hlavne predvidať a zbytočne neriskovať.
a hlavne je šťastie aj to že tadial napriklad nešla matka s deťmi...neviem ako by som sa potom ja vyjadroval keby to bola moja manželka a deti.
nehovoriac o tom keby vletel do plnej zastávky ludi.
škoda každeho života. takže uprimnu sustrasť....
presne podobne som mal skusenosť pred tyždnom u nas na Sliači večer o 21vej hodine ma pred železničnym priecestim u nas predbiehal chalnko s babou asi tak 120kou v meste...!!!! za priecestim je hned križovatka kde som chcel odbočiť vlavo...ešte šťastie, že predvidam a počkal som čo sa udeje a neodbočil som. keby som tak urobil tak chalanko v 120ke na novom Leone napali rovno do mna a stranou kde mal frajerku.
samozrejme som si ho počkal lebo som vedel ked pojde späť. na otazku či vie ako sa chodi v meste, že sa nepredbieha pred železničným priecestim a hlavne ked za nim ustí križovatka...na mna čumel ako puk. mal asi 18 rokov. povedal som mu , že či si chce zabiť frajerku a že ak chce byť "frajer" da sa to dokázať aj inak ako rychlou jazdou cez mesto bez dodržania predpisov.
to len taký pribeh ako to je dnes na cestach. treba si davať pozor a hlavne predvidať a zbytočne neriskovať.
a hlavne je šťastie aj to že tadial napriklad nešla matka s deťmi...neviem ako by som sa potom ja vyjadroval keby to bola moja manželka a deti.
nehovoriac o tom keby vletel do plnej zastávky ludi.
škoda každeho života. takže uprimnu sustrasť....
- benjmain.student
- kolobežkár
- Dátum registrácie: So Feb 12, 2011 5:02 pm
- Skúter: Aprilia Rally Lc 50
- Kontaktovať užívateľa:
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Škoda mladého života
. Rodičia si môžu spytovať svedomie.

Spoiler: ukázať