ako otazka nemusela byt do temy a ked máš skuter tak by si mohol mat nejaku tu šajnu o čo kračanale hned napísat na admina

Moderátor: Moderators
Ty si tak akurát môžeš naladiť varioMartin_Atlantic napísal:dá sa ladiť motor aj na 500vke?? ten isty princip? a co sa tam vlastne ladi? pomer otacok na prevodove stupne? a kedy sa ma prepnut aky a tak?
sorry ze vam sem vstupujem do "sukromneho" fora...ale neche sa mi koli tomu zakladat nove...dik hoši za pochopenie
vo skútri je variátor nie prevody čiže je to automatická plynula prevodovka a od hmotnosti valčekov zavisí pri koľkých otáčkach bude variátor pracovať....Martin_Atlantic napísal:kedy sa ma prepnut aky a tak?
Nebudeš potreboval aj dlhší remeň ?modreOKO napísal:malé oživenie v podobe "novej" zadnej remenice od motora MORINI , ktorá má veľkosť v priemere 12,3cm oproti sériovej remenici 11,5cm ..
jezis ty si taky chudak, nejdem sa ktebe vyjadrovat, zase dalsi ktory si mysli osebe že to tu celé vlastní uz som si otebe vytvoril nazor v minulej teme v tkorej si dokazal kde až siaha tvoje IQ , pkne som ťa POPROSIL aby ste si to riešili cez sukromne spravyMartin_Atlantic napísal:oooo tak prepaaac ze som si dovolil narusit tvoju svatinu krasy mojim ohavnym prispevkom...prepychnem si za to gumu na kolese!
a keby som tam dopisal ze PARAAAAADNY PROJEEEKT !! V ZIVOTE SOM LEPSI NEVIDEL....PECKA SKUTER.....stacilo by to na to aby si to tam ponechal?
je tam napísané prosím, tak neviem čo sa do každého obuvaš, kludni hormon zato že mas 500vku autobusáka a kompenzuješ si tym komplexy sa z toho ideme všetci po*rať ... ???modreOKO napísal:tak si to rieste prosim cez PM prosim admina aby to zmazal, dakujem ...
Damo napísal:raz si niekde písal že už máš preštudované cele fórum ale nevyzerá to tak ....