m_i_ss_k_o napísal:Prosím nereagovať, aspoň vidím že dobudúcna nereagujem na nič iné ako na samotné skútriky. Nemá to zmysel, je to tak všade
Ta prečo

Moderátor: Moderators
m_i_ss_k_o napísal:Prosím nereagovať, aspoň vidím že dobudúcna nereagujem na nič iné ako na samotné skútriky. Nemá to zmysel, je to tak všade
OK, tak vymenujem rugby a americký futbal - sú to oficiálne kontaktné športy? Ak áno, sú aj tam povolené a tolerované bitky ako v hokeji? (nepočul som o ničom takom, mám za to, že zámorský hokej je v tomto jediný)m_i_ss_k_o napísal:Lebo si práve vymenoval bezkontaktné športy.
akurat ze teba platia z penazi ktore som ti tam ja nechal a ja sa na to pozerat nechcem. keby zaviedli pravidlo ze kto sa pobije nedostane rocny plat tak sa nebije niktom_i_ss_k_o napísal:to vôbec nieje zdegenerovaná Amerika. Vôbec nechápem o čom to hovoríš, keď priamo američanov tam je keď 30% - 40% tak preháňam. A prosím nechate si vaše urážlive názory pokiaľ do toho nevidíte, nehrali ste nikdy hokej, neviete o čo tam ide. Netvrdím že to je normálne, ale toto k hokeju proste patrí. Niekedy ide o nervy, niekedy o prestíž. Sám som hral hokej cca 10 rokov a viem čo to provokovanie a neustále doberanie na ľade. Že si to tak niekto rieši je aspoň chlapské, ako keď niekto neskôr niekoho zabije na mantinele. Ešte sa vrátim k tej zdegenerovanej amerike, bežne sa bijú aj slovenský hráči, ako Chára a pod. A vôbec by som si nedovolil niečo podobné tvrdiť.
Proste v jednej vete, k hokeju to patrí.