Skuter dostal cez zimu nove vnutornosti Prebehla vymena kluky.Rozhodoval som sa medzi motorforce,stage 6 a malossi.Nakoniec som zobral HPC-cko.Instalacia prebehla bez problemovo Nove gufera a tesnenia samozrejmost.Vymenil sa olej v prevodoch,zaroven som ich skontroloval.Nasledne karter putoval do ramu a na skuter sa zabudlo lebo bola zima.
Ked som okolo neho chodil rozhodol som sa ze si zacne pripravovat plasty.Hral som sa snimi par dni a zacalo byt vonku uz lepsie tak skuter sa vybral z pivnice von.
Tu to este len zacalo

Skuter chytal na prvy kop,mal aku taku kompresiu ale cakal som viac.Ked som ponahadzovla variator,spojku atd.tak som sa tesil na prvy rozbeh.Aj som sa dotesil.Skuter uz nesiel do otacok a nechcel sa rozbehnut.Vinu som prikladal zlemu benzinu lebo dymel strasne moc.Tak som si doniesol benzin, stary som vypustil a nasledovalo tankovanie s ocakavanim startu a nasledneho rozbehu.No tu som padol na hubu druhy krat.Spraval sa presne rovnako ako predtym.Zacal som problem hladat inde.Skusal som vsetky kombinacie valcekov,pruiziniek,kontrastnych pruzin atd.Prekostril som to cele. Stale nic Pomaly som to vzdal.Vlastne som to vzdal.Uz som bol zmiereny s polenim kartra a znovuzlozenim.No ako som uz pisal v Misovej teme problem som zbadal hned ako som stiahol magnet.Bol rozpolemeny polmesiacik.

Nakolko sa mi nechcelo objednavat polmesiacik tak som si ho vyrobil z ocelovej podlozky.

Osadzoval som ho do seriovej kluky kym to nebolo dostatocne dobre.

Ked som ho nahadzoval aj tak som neveril ze to pojde Po poskladani som neratal s moznostou ze to pojde a to bola chyba.Stala sa mi taka "nehoda"ze mal som tak tazke valceky,biele pruzinky a bielu kontru.Zvyknuty startovat s plnym plynom sa mi nevyplatilo.Hned ako som nakopol tak vyleteli otacky a nakolko som stal vedla skutra nemal som sacnu ho udrzat a vyletel mi z ruk

Az teraz som si vsimol ze som dal velke fotky sorry.Cakam na dalsie fotky