To bude iné žihadlo...s 11kw ťahať 300kilo.... alebo to bude tak sprevodované, že do 50 ako tak potom do 70 vlažne a do 90 celá večnosť a ďalej skapal pes....že ide aj viacej....dole kopcom s vetrom v chrbte....Zas ďalšia Čínska atrapa....To by už chcelo aspoň polliter....aby to dajako išlo....nechápem kto a načo by si takúto haraburdu kupoval...jaj že brzdiť dopravu....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
najvyssia vybava v diesli + malo km = podozrivo dobra cena, bud to chce fakt surne predat alebo to ma nejaky hacik, rok som sledoval ceny tohto auta kedze ho mam doma
Jaka habadura ved co je divne na cena 9000 eur ci kolko tam bolo, ved to je 4 rocne auto, a halvne uz vysiel novy model, takze aj to ovplivni cenu. Podlamna uplne normal cena,
Na auto resp. majetok babu nezbalíš.. resp. to čo zbalíš sa nazýva trochu inak.. Keď si pako, tak môžeš sedieť aj v Bentley aj tak ti to nepomôže, viď. Rytmus, čo sa naňho chudáka ulakomilo..