vacsina chalanov kt. si na čine robili podlahu, ju robili ako jeden kus a aj mne sa to viac páči ako taketo dve samostatne lyžeScarp napísal:scrat - ten spinac je s ledkou vo vnutri tak som ho umiestnil aby ho bolo vidno ale ledka odisla po 2 min svietenia som myslel ze je to kostrou ze sa kabel odpojil a ked osm to mesiac nato rozobral tak som nato prisiel . Inak nemas nejaky napad co s tou podlahou mam to spravit cele ako 1 kus ?
Vonroad
Moderátor: Moderators
tak vidíš, sto ludi - sto chuti. Scarp, je to tvoj skutrik a v prvom rade sa musi páčiť tebe...skrupo napísal:Praveze keby si to vyhol tak jak som to nakreslil a nehal rovnake rozostupi od tych dielov ktore tam uz mas, tak by to vypadalo fak guut (profi pracicka). Teda aspon ja by som to takto riesil...
scrat napísal:šak preto to chalani vyrezávali už nazačiatku ako jeden kusScarp napísal:scrat - jj mas pravdu len je to aj o tom ak sa to da spravit napr som sa informoval keby to chem ako jeden kus spravit tak ten plech sa zvara argonom a to netobi hocikto aspon u nas nie vsak uz nieco vymyslim
No ja som nato nemal plech totiz viem ze asi meter stoji okolo 1000 sk tak som si zohnal od kamarata zadara co mu ostalo a to malo taky tvar ze s toho by jeden kus nevydal to by som hned rezal preto sa pytam na nejaky dizajn iny . a keby som vyrezal len taky maly obdlznik na baterku a kaslal sa nato to by nebolo v pohode ?
podpis som si este nenastavil
trisku menit nejdem zatial bo nechem zvysovat spotrebu a remen s kontrastkou staci na jar aj tak sa teraz nejazdi a ked rotrhnem nahodou remen nemusim sem o tom pisat proste kupim novy a dam si ho vymenitscrat napísal:vykašli sa na to. Venuj sa radšej podstatnejším veciam. Trysku si už vymenil? Kontrastku si už vymenil? Asi nie, už vidím ako budeme v máji čítať tvoj príspevok o roztrhnutom remeni a tlačení skutra niekolko kilometrov...
každých 2000-2500km meniť remen lebo chcem ušetriť 300,- za kontrastku...ale však rob ako myslíš, ja som iba nporadil a načrtol scenár kt. bude nasledovať. Je na každom ako sa rozhodne...Scarp napísal:trisku menit nejdem zatial bo nechem zvysovat spotrebu a remen s kontrastkou staci na jar aj tak sa teraz nejazdi a ked rotrhnem nahodou remen nemusim sem o tom pisat proste kupim novy a dam si ho vymenitscrat napísal:vykašli sa na to. Venuj sa radšej podstatnejším veciam. Trysku si už vymenil? Kontrastku si už vymenil? Asi nie, už vidím ako budeme v máji čítať tvoj príspevok o roztrhnutom remeni a tlačení skutra niekolko kilometrov...
btw. akú máš spotrebu?
Nahodil som jedno moje video na net tak ak chete kuknite a hodte mi aj hodnotenie :
Kód: Vybrať všetko
http://video.google.com/videoplay?docid=3698435778094762652&q=Scooter+burnout
theruck napísal:to mas taky prebytocny vykon ze na ten skuter vesias vsetky tie kilogramy navyse?![]()
pri tom burnoute ti skoro utrhlo nohy u prdele
ake kilogramy myslis ten tenulinky hlinikovy plech co vazi polovicu ako ten povodny co tam bol ? Inak pri tom burnoute mi neotrha nohy ako si myslis len z abs je problem zablokovat predne koleso

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ABS - Ach Boze Stoj ?Scarp napísal:theruck napísal:to mas taky prebytocny vykon ze na ten skuter vesias vsetky tie kilogramy navyse?![]()
pri tom burnoute ti skoro utrhlo nohy u prdele
ake kilogramy myslis ten tenulinky hlinikovy plech co vazi polovicu ako ten povodny co tam bol ? Inak pri tom burnoute mi neotrha nohy ako si myslis len z abs je problem zablokovat predne koleso
theruck napísal:ABS - Ach Boze Stoj ?Scarp napísal: