Jáááj s Bazošom mám čerstvé skúsenosti...podľa mňa chyba je že kupujúci tam málo píšu na predávajúcich hodnotenia. A asi aj že je to zadarmo, tak tam ľudia píšu sprostosti. Ak by to bolo platené napríklad, že inzerát na týždeň za 50c , bolo by tam menej namotávačov a zabávačov a hlavne ak si nepredĺži inzerát tak sa zmaže a zbytočne nezavádza kupujúceho. A aj potom nadobudol som pocit, že možno polovica inzerentov asi ani nechce predať a len skúšajú a radi si čítajú poslané SMS alebo majly alebo sa radujú koľko majú neprijatých hovorov.

A ak ich človek kontaktuje, tak dnes nemóžem, zajtra nevím, večer nejsom doma, Ja teraz nejsom v BA, som do nedele doma v Hornom výplachu ...asi ! A prístup k predaju mi pripadá jak deti v škôlke. A tipujem,že 20 percent inzerátov sú tam vyslovene namotávačky, jak včera že dovolal som sa do nejakej pizzerie a pritom tam bolo tých inzerátov asi 5-6 s tým číslom a od toho istého namotávača. Alebo že na maily , SMS a volania nereagujú vôbec . Ďalšia skupina že predajú a inzerát nestiahnu. A ak sa im človek dovolá tak sa čudujú načo otravuje a že je to už dávno predané.....Fakt ak sa nad tým človek zamyslí tak hrôza des kde to žijeme a koľko dementov vlastne žije vedľa nás....
Ale natrafil som aj na dvoch serióznych a normálnych predávajúcich

.Čo v mojom prípade bolo z cca 15-20 obvolaných, odSMSkovaných a odmajlovaných.

Sorry za OT.