takto som to spravil ja:
1: známi robí KO tak mi nahliadol do ich databázy kde majú štítky ako ma vyzerať ake údaje a pod. vytlačil mi foto,
dá sa to riešiť aj tak že zoženieš niekoho kdo ma rovnaký scooter odneho o bkukáš štítok všetko čo je na štítku napísané sa dozvieš aj z TP- homogizacia hlučnosť atď....
2: zbehol som do firmy kde mame robia vizitky do jej firmy robia tam aj nálepky a tie bežné veci ved to poznáte vysvetlil som mu čo potrebujem ukázal mu foto nadiktoval údaje on otvoril nejaký graf. editor ktorý používajú všetko nakreslil nastavil rozmer vytlačil mi to na čiernu fóliu strieborným písmom orezal vyrezal rámček na VIN celé myto preistotu spravil 2x keby som to pobabral a išiel som domov spravil mi to na počkanie cca 20min.
Prišiel som domov vrhol sa do hladania vhodného hliníkoveho plechu odrezal na presný rozmer, prirovnal nálepku obkreslil rámček kde príde VIN následne si obvolal kto by mal na požičanie ráznice behol si prene ,,natrénoval,, si na zbytkovom plechu razenie šírku medzier a pod. a vrhol sa nato, vyklepal číslo zobral acetón odmastnil plech nalepil nálepku prelepil s ochrannou fóliou čo mi dal ktomu vyvrtal dieri zobral nity, nit. pištol a nanitoval na rám na miesto kde štítok patrí ... celé to vyzeralo takto