A východ by prestal existovaťmucow1974 napísal:David, polovica Slovenska by bola v base....

Moderátor: Moderators
A východ by prestal existovaťmucow1974 napísal:David, polovica Slovenska by bola v base....
Karboška karboška, že aj ty si bol na tej oslave na východe kde sa pila tá moravská ohnivá vodamucow1974 napísal:Drahý priatelia : používajte okuliare pri brúsení karboškou, aj keď je to len jedna šrúbka...
Práve som sa vrátil s očnej pohotovosti , Pani doktorka nemala pochopenie pre to že som tam prišiel na moto..![]()
Ale jazda s KE do GLs jedným zahmleným okom je fakt zábava...
studensi vlhkejsi... presnejsie horenieDamo555 napísal:Bol som sa povoziť a neviem čim to je ale skúter ide akosi lepšie keď je vonku chladnejšie.... Vie mi niekto vysvetliť čo spôsobuje studenší vzduch ? ochudobnenie alebo obohatenie zmesi ?
absolvoval som pred rokom. vrtanie do stropu a narazil som na armaturu, prehrial vrtak a zrazu vyletelo odtial 1000 zeravych pilin samozrejme jedna do oka a priskvarila sa mi tam. v noci som skoro skapal a rano som isol na pohotovost a tam mi to vyskrabavala po omrtveni s takym nastrojom ze som myslel ze uz tam ani nemam oko. este teraz mi slzia oci ked si na to spomenem jak mi ide do oka s tym a ja ani nemrknemmucow1974 napísal:Drahý priatelia : používajte okuliare pri brúsení karboškou, aj keď je to len jedna šrúbka...
Práve som sa vrátil s očnej pohotovosti , Pani doktorka nemala pochopenie pre to že som tam prišiel na moto..![]()
Ale jazda s KE do GLs jedným zahmleným okom je fakt zábava...