tak ja v podstate nemam cim prispiet okrem cestopisov a popisom zavad a servisu na mojom skutri...kedze par ludi moje popisky z vyletov cita, rad tu v tom budem pokracovat
osobne tu ale okrem par projektov nemam co citat, 50tkove projekty tuningov ma nezaujimaju (aj ked si uvedomujem ze som vlastne na super specializovanom fore zameranom na tuning

) a maxikov je tu ako maku v amerike...aj tych tem s vyletmi je uz pomenej
motoride uz takmer ignorujem, je to spomaleny moloch...clanky citatelov su na slabej urovni (kde je ta doba, ked som cestopisy z motorajdu doslova zral a snival...chlapci co ich kedysi pisali uz neprispievaju a nove cestopisy su nemastne neslane) a od redakcie este slabsie, uz si ani nepamatam, kedy som tam nejaky clanok docital do konca.... forum na motorajde je tema sama osebe, uz to radsej ani necitam, iba obcas mrknem do vyjazdov a offtopicu
naproti tomu na ceskych motorkaroch teraz zeriem cestopisy a aj citam redakcne clanky, predstavenia strojov, recenzie...parada, profesionalita (teda okrem videi, tie este maju rezervy

)....forum nesledujem vobec, neviem porovnat uroven, prispievam iba do svojej temy o interkome
to len teda k inym serverom, tu na fore samozrejme tip top redakcne clanky necakam, kedze je to "len" forum