Moderátor: Moderators
tak uz viem preco mam problem sa ti dovolatVLADY napísal:Ja mám v mobile skupinu OTRAVY a na nich mám nastavené tiché zvonenie...takže môžu zvoniť aj celých 24 hod denne....
to co mas za telefon ze mas taketo funkcie?VLADY napísal:Ja mám v mobile skupinu OTRAVY a na nich mám nastavené tiché zvonenie...takže môžu zvoniť aj celých 24 hod denne....
bacilko, profily zvlada android pomocou aplikacii bravurne. aplikacii na to je viac, platene aj zadarmo.Bacil-BA napísal:Aj kvôli takýmto fičúrkam sa stále držím svojej vyše trojročnej Nokie N97 s S60, s dotykovým displayom, aj s plnou HW klávesnicou.
Najčastejšie využívam načasované zmeny profilov. Sem tam sa procák trochu dlhšie zamyslí, pokým urobí čo má, ale inak som na trhu nenašiel adekvátnu náhradu. Baterka vydrží cca 3 dni a ešte mám náhradnú, keby niečo.
Detičky dostali Samsungy s Androidom, no nejako tomu zatiaľ neviem prísť na chuť. Však tam po zapnutí beží na pozadí viac aplikácii ako vo Windozoch. Dá sa to nejako vypnúť bez rootnutia?
cakal by som ze za burgmana 400 dostanes o trochu viacraplik napísal:prave som sa vratil zo zbernych surovin... trochu som upratal v garazi a v zbernych som dostal 15€... nieje to bohvieco ale potesiasi budem poriadok robit castejsie