Maly skuter je fakt super do mesta na lietacky, ale na svojej cinskej 50-ke som stale pocitoval, ze by to chcelo este par konikov naviac. Preto sme sa vsetci registrovali na tieto fora a skusali sme zvysit vykon, ci uz zakladnym odblokovanim, ale vymenou valcekov, trysiek, KITOV.
Takze dnes, keby som mal 20 a kupoval skuter, kupil by som zase maly cinan (hoc ADAMS-mne drzal dlhe roky), ale tu 125-ku. Kedze by to bol 4T, netlacil by som nohy do podlahy hore kopcom, ked som isiel na mojom Fighterovi 35 kmh. V cene skutra nie je velky rozdiel a spotreba je tiez skoro ta ista. Keby som chcel aj casom ostat pri malom skutri, asi by som sa pokusil 50-ku predat a kupit z bazaru 125-ku. Bol by som vykonom spokojnejsi..hlavne pri jazde po hlavnych tahoch mimo mesta. Moj nazor. Ale ked 50.staci, tak staci...mne nestacila..preto som sporil a sporil a kupil nieco vacsie. Aj to je mi uz slabe a pojdem do silnejsieho. To iste sa stane vsetkym vam....ako sa hovori...vyvoj nezastavis. Uz aj tak pol fora, od kedy existuje, preslo na matorky a ani tu uz nie su...
Ja viem, ze vase 50-ky potiahli aj na celoslovenske stretko, ale urcite keby ste mohli, dali by ste tam 125-ku agregat a legalne, bez tuningu, takisto vodicak by papierovo sedel.
PEACE