Prevodovy olej si vymen aj sam a vobec tam nemusis liat nejaky na to urceny.kludne tam daj,aký más po ruke.Tam ide len o to,aby to mazalo.
Moderátor: Moderators
Len k tej ihle maximalne ovplyvnuje chod od 1/4 do 3/4 chodu plynu.Jano napísal:tak to si nastav ihlu a vzdusník.Ihla ovplyvnuje chod motora do stvrt plynu ?..neviem,tak nejak asi,skratka pri rozbehoch.
bez teplomera ho aspon este nevytacaj,lebo to fakt mozes zadret.jazdi normalne,kym ho nebudes mat.
No vidisJano napísal:No vyzera to tak,ze aj ja sa asi dostanem na 70-ku triskuteraz som na 80-ke,spotreba mi sice klesla o liter a pol,ale stale je to este 6l/100 km.farba sviecky je cierna.Tak skusim ist este dole.Ono pokial sa nedostanem na aspon 5l/100 km tak mozem spokojne znizovat trisku.Je jasné,ze je este stale bohata zmes.Inde nemoze byt pricina.Vario ma 5.5g valceky a mekku kontru,takze točky nema nejak extremne,ze by to vplyvalo na spotrebu.
Prevodovy olej si vymen aj sam a vobec tam nemusis liat nejaky na to urceny.kludne tam daj,aký más po ruke.Tam ide len o to,aby to mazalo.