Akú 125-ku?
Moderátor: Moderators
- BrAtKo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
- Skúter: Honda PCX 150
Re: Akú 125-ku?
Dnes kolega doobeda este netusil ze ho presvedcime na SH125 a poobede zasiel do Omnie a odchadzal odtial uz na bielom SHcku, mali proste na predajni.
jurajc napísal:Dnes som sa teda previezol aj som si nan sahol, ale neodviezolnemali ho spojazdnene. Zato som si odskusal Aprilku. Dohodli sme sa o tyzden, ze by ju mohli mat spojazdnenu tak si spravime asi este jeden vyjazd. Je vacsi ako som si myslel.
To Piaggio je väčšie ako si myslel? A ako si sa rozhodol? Aj ja keď som tam bol to nemali spojazdnené. Len som skúšal sadnúť tak ako aj na PCXko. Ani na jednom som sa neviezol...
Tak to už ánoBrAtKo napísal:Dnes kolega doobeda este netusil ze ho presvedcime na SH125 a poobede zasiel do Omnie a odchadzal odtial uz na bielom SHcku, mali proste na predajni.

- BrAtKo
- st. skútrista
To neviem ci je do fora ale asi skor na cz forum kde je ziva debata v teme speci o shckach, ale skor asi bude len sledovat. Skusim ho ukecat aby mi robil garde do Scootkempu.
Sent from my iPad using Tapatalk 2
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
U mna mensi problem teraz parkujem vedla seba CPI a auto len tak tak. Musim to pomerat ci vojde Fly aj ked bude zaparkovane auto. Holt mame malu garaz 

uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Na šírku su vsetky scootre skoro rovnaké nakoľko, je to limitovane riadidlami.Ak sa zmestim ja prestrcit pomedzi auta v mojej garazi.kde je cca 50 cm tak sa musí zmestit vsetko....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- pangasias
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2012 12:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 650 K9
nazdrar chlapi
,, susedová manželka ma poprosila, či by som jej nepomohol s kúpou nejakej 125-ky pre jej manžela na 50-ku
, cenu určila do 3000€ , už je len otázka, aký skúter, buď malého burgra 125-ku, hondu pcx 125 , yamahu x max 125.. viete ešte o niečom? , okrem vepsy (nechce ju)
, včera si akurát sused kúpil yamahu cygnus 125 2009 , zatiaľ spokojný 

Suzuki Burgman 650 Executive K9
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Ja by som bral maxa. Nikdy som sice na nom nesedel ale design u mna naj.. Sorry Mr. Honda..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
- BrAtKo
- st. skútrista
A co ten piaggio fly alebo sh125ka s abskom a start/stop systemom ? A SHcko mozno kupi aj hned bez cakania.
- VLADY
- spammer
To je choré. .....kupovať scooter ako prekvapenie bez toho,že by buduci vlastnik vôbec o tom vedel...ale tak zas každý máme iné nároky. 

Prečo? Aspoň ho možno uvidíme o pár týždňov na bazoši ako nevhodný darček a o 300 € lacnejší
Inak treba si uvedomiť čo chce. Lebo ak nemieni jazdiť dlhé trasy je burgman asi úplne zbytočný. Priklonil by som sa k tomu, čo navrhoval Bratko

Inak treba si uvedomiť čo chce. Lebo ak nemieni jazdiť dlhé trasy je burgman asi úplne zbytočný. Priklonil by som sa k tomu, čo navrhoval Bratko
- VLADY
- spammer
Napríklad kvôli posedu.....ja viem 125ka nieje robena na nejaké dlhé vyjazdy, ale mne by napríklad vadilo mať nejaké PS-ko alebo daco podobné a sedieť na tom jak na hajzli že s nohami pod sebou . 

- pangasias
- st. skútrista
no já nevím do prdele
dostat takovou práci.. dekuji moc krát..... 
poviem vám to takto: tá motorka pôjde podľa mojich odhadov zhruba max 30-40km za deň,, druhá vec- bači bude mať už 50r. a už tak chce skúter, že sa poteší asi z hociktorého, a s výberom je to tak, že čo vyberiem, to ešte budem konzultovať s jeho pani manželkou
,, len je otázne, či kúpiť nový, alebo taký, čo už má pár kilometrov za sebou. A hlavne ČO kúpiť

poviem vám to takto: tá motorka pôjde podľa mojich odhadov zhruba max 30-40km za deň,, druhá vec- bači bude mať už 50r. a už tak chce skúter, že sa poteší asi z hociktorého, a s výberom je to tak, že čo vyberiem, to ešte budem konzultovať s jeho pani manželkou

- pangasias
- st. skútrista
a čo tak to PCX-ko http://moto.honda.sk/motocykle/scooter/ ... macie.html ,, len sa mi nepozdáva ten stop-štart systém
, podľa mňa úplna blbosť na taký skúter

- SnoopyBA
- moderátor
To si môžeš vypnúť. Mne osobne to tiež príde úplná kravina a nemusím to, ani u áut..
- pangasias
- st. skútrista
presne.. sprostosť,, akože vytlačím skúter z garáže, nechám ho trošku, nech sa motor zohreje, ALE nebude sa vedieť zohriať, lebo sa furt vypne
, namontujem tam nejaký laďák, chcem popočúvať zvuk, dig more motor sa vypne
,, ale keď vravíš, že sa to dá vypnúť, tak paráda potom 

- BrAtKo
- st. skútrista
Specialne pri PCX sa mi nepozdava ci by 50nik chcel zrovna taky sportovy posed a ci by nebolo praktickejsie toto http://www.2imgs.com/e25694be6d preto suhlasim ze je blbost to kupovat tajne bez predosleho vyskusania buducim majitelom. Co takto forma darcekovej poukazky s tym, ze si potom poskusa jednotlive modely sam na vlastnej kozi.
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
nemáš nič naštudované a trepeš blbosti...pangasias napísal:presne.. sprostosť,, akože vytlačím skúter z garáže, nechám ho trošku, nech sa motor zohreje, ALE nebude sa vedieť zohriať, lebo sa furt vypne ...
PCX má perfektne prešpekulovaný start-stop systém... podmienka je, že musíš sedieť na sedačke inak sa motor nevypne - čiže na stojane sa zohreje, ďalej - pokial nieje motor zohriaty sa nevypne a tak isto od prvého naštartovania (tlačítkom) sa musíš rozbehnúť na viac ako 10km/h a potom opätovne zastaviť aby sa aktivoval start-stop
ale ako už bolo povedané dá sa to jednoducho vypnúť tlačítkom na rajdoch... ja osobne si myslím, že napr v uliciach bratislavy a podobne je to veľmi užitočná vec... lebo tam viac stojíš v kolóne alebo na červenej ako ideš...
ja osobne keby som si mal vybrať ešte nejakú osminku do mesta tak jednoznačne beriem PCX...
- pangasias
- st. skútrista
aha, sorry za nepravdivé info..
,, tak ešte sa snimi nejako dohodnem,, a uvidíme, že čo a jak.. do 14.8. je ešte aj tak kopu času 

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Ked 125 tak bud runner125 alebo Hondu pcx
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- alert_01
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 14, 2013 6:03 am
- Skúter: Honda Forza 125
ta PCXka je dost mala, osobne sa mi po case paci najviac bud DERBI GP1 125 alebo Aprilia SR MAX 125.. z takych sportovejsich.. ale to je cena tesne pod 4000.
mozem doporucit aj keeway silverblade
, ked vedla mna stoji PCX tak mi prijde velmi malicky a keby som na nom sedel pripadal by som si ako vcela na bonbone, mam 185cm 90kg.

Honda Forza 125 2018-
Keeway Silverblade 125 EFI 2015-2016
- SnoopyBA
- moderátor
No a ja som zas včera videl tvoj scoot, v jednej predajni a poviem ti, riadna kopa "železa".. Nič v zlom, samozrejme.. 

- alert_01
- kolobežkár
vyber scootra je vec vkusu 

Honda Forza 125 2018-
- SnoopyBA
- moderátor
Jasné, máš pravdu. A keďže sa jedná o 50 ročného pána, tak ten stredový "tunel" nebude práve na mieste. A čo sa týka tvojho skútra, to pohodlie je určite na nezaplatenie, nie ako ja na mojej "BMX"ke.. 

- pangasias
- st. skútrista
tak chlapci.. výber je na svete
bude to strieborná PCX-ka
(rozhodla manželka a syn pána) 

- alert_01
- kolobežkár
mne sa osobne PCX velmi pacila, ked som si isiel kupit scoot, vybral som si PCX, bohuzial ked som dosiel do honda predajne, tak som bol sklamany z PC, a moj scoot som si predstavoval skor ako FORZA 300, co je skoro ako PCX len XL PCX
jednoducho rovnako ako nakup vsetkeho treba riesit v obchode a nie cez internet.. vacsinou ked nieco vyberiem cez net aidem to pozriet nech je to cokolvek zvatsa vyberiem v obchode nieco ine
ale to je mozno len moj pripad..
nach sa dari, inak je to velmi kvalinty skuter ktory jednak vydrzi a jednak si bude drzat svoju hodnotu lepsi ako cokolvek ine na trhu. za tu cenu je to fakt top seller, a beha ich uz mraky.

nach sa dari, inak je to velmi kvalinty skuter ktory jednak vydrzi a jednak si bude drzat svoju hodnotu lepsi ako cokolvek ine na trhu. za tu cenu je to fakt top seller, a beha ich uz mraky.
Naposledy upravil/-a alert_01 v Ne Júl 28, 2013 10:06 pm, upravené celkom 1 krát.
Honda Forza 125 2018-